Yılbaşından birkaç gün önce annemin babamı aldattığını öğrendim. Anneme söyledim ama inkar etti, yazışmaları açık açık okudum. Babam anneme yıllarca gereken ilgiyi ve sevgiyi göstermemiş hatta teyzem falan da babam için tuhaf demiş. Babam maalesef biraz geri kafalı ve baskıcı. Ölmesini istediğim anlar bile oldu. Neyse, konuyu fazla saptırmayayım. Geçen 1 2 hafta önce babam herkesi topladı ve güzelce birlikteliklerinin bittiğini söyledi. 2 çözüm sundu; ben de evde kalayım ama herkes ayrı olsun kendi çapında ben salonda anneniz yatak odasında. Annem olmaz öyle etkilenir dedi babam da çözüm olarak gitmeyi bizim de kalmamızı sundu. Gayet güzelce konuşuldu. Ama bugün öok korkunç şeyler yaşadım. Annemin birlikte olduğu adamla karısı boşandı boşanacaklarmış. Kadın babama motorda birlikte gördüklerini falan bişeyler anlatmış. Annem bana düştüğünü söylemişti ama az önce babamın telefon konuşmasına şahit oldum, adamla motorda beraber düşmül, kadın yara bere içinde görmüş. Babam da pat diye öğlen bizi salona çekti ve anneme kabaca o adamla kaç kez yattın dedi. Annem de hiç falan deyince babam anneme vurdu, başta şok içinde kaldım sonradan ayırdım. Bilgidayar ve cam bir şey bile fırlattı ben tuttum hep. Annemi evden gönderdi falan. Kadınla konuşmalarına şahit olmayı bu satırları yazarken şahit oluyorum. İşin kötü yanı ne yapacağımı bilememekle birlikte ne tepki vereceğimi de bilmiyorum. Burada ikisi de hatalı. Ve ben, babamın ilk kez vurduğunu görüyorum. Annem o kadın için kafasında kuruyor dedi. İnandım gibiydi ama şimdi şahit oldum bazı şeylere ve anneme yazınca inkar etti.
N yapmalıyım?
Duygusuzluk hastalığna yakalanmış olabilirim, aleksitimi... Annemin babamı aldattığını öğrendiğimden beri duyguları yansıtamıyorum. Arkadaşı ölünce üzülmedim bile ki kadın beni severdi ben de severdim.
Acil ne yapmalıyım onu söyleyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer