En yakın arkadaşımla küstüm. Barışmak istiyorum.. Ne yapmalıyım :( ?

Aynı okulda olduğumuz en yakın arkadaşım benim sınıfımdaki kızdan hoşlanıyordu. Daha sonra hep mesajlaşıyorlardı. Bana da gösteriyordu. Ben de inşaallah olur gibisinden şeyler söylüyordum.. onu hiç kıskanmadım.. Sonra aradan biraz zaman geçti arkadaşım benim attığım mesajları hiç takmıyor , geç cevap veriyor gibisinden şeyler söyledi.. Ben de belki istemiyordur dedim.. Neyse ben kızın sırasına oturdum tesadüfen ve sırasında hep benim ismim yazılıydı kalp içinde falan da yazıyordu... Sonra ben de burda yazan kişi kim çok merak ediyorum dedim.. kız da suratını çevirip utanır gibi oldu Kız da daha önceden sürekli benle konuşmaya çalışıyor, derste bakıp bana gülüyordu.. Ben de bunları en yakın arkadaşıma söyledim.. o da sen niye kıza bu kim çok merak ediyorum diye girişti, ne y*vş*ak birisin falan dedi.. Ben de ''ben onun seni wp'dan takmamasının sebebini öğrenmek için öyle dedim''.. Yoksa biliyosun ben sana daha öncede senin sevdiğin kızda gözüm yok, seni kıskanmıyorum gibisinden şeyler dedim.. o da tabi bana pek güvenmedi ki hata yaptı en yakın arkadaşlarından birine. neyse kendi sınıfındaki 2 arkadaşına da sormuş bana da dedi ki ''seni kıskandığı için öyle söylemiş kızı elinden almaya çalışıyor falan''. sonra neyse ertesi gün oldu her tenefüs yanıma gelen arkadaşım gelmedi.. ben de bir ara yanına gidip elimi uzattım sıkmadı bile ''reis ne oldu hiç gelmiyosun falan dedim ''..''işte'' dedi.. neyse yine birkaç gün geçti hiç tık yok.. okulda falan beni gördüğünde görmemezlikten gelip yolunu değiştirmeye başladı.. Aradan 3 hafta falan geçti.. tesadüfen onu kendi oturduğu semtte gördüm. bana uzun uzun güldü ben onu görmemezlikten geldim.. sizce barışmak mı istiyor.. ben istiyorum..
En yakın arkadaşımla küstüm. Barışmak istiyorum.. Ne yapmalıyım :( ?