Arkadaşımla barışmak istiyorum ama barışmıyor ne yapmalıyım?

Selam arkadaslar sırf bu soruyu sormak icin uygulamayı indirdim sizler eminim bana yardımcı olucaksınız benim bir arkadasım var baya inatci biri biz bunla bi ara kavga etmistik fakat birkac gun once bana yazıp aramızdaki buzları eritmistik barısmıstık hatta ozur bile dilemisti cok fazla ozur dileyen biri değil ardından bahsettigim ilk kavgada baya bi güvenim sarsılmıstı sadece o değil bazi olaylar vardı kimseye guvenim kalmadı biz bu cocukla barıstık barısmasına ama ardından eski arkadas ortamına atılınca güvenle ilgili hala sorunlarımın oldugunu soylemistim onların samimiyetine inanmadıgımı soyledim arkamdan yine isler cevirdiklerini dusundum ardından bana “biz bunları halletmemis miydik?” Diye sordu bende guvenemiyorum dedim haklıydım fena sekilde guvenimi sarsmıslardı benim sizden ricam bana fikir vermeniz barısmak istiyorum gunlerdir yazıyorum ama görüldü atıyor aynı arkadas ortamındayız ama beni görmezden geliyo napmalıyım ona barısmak icin birseyler yazmak istiyorum ne yazmalıyım?(
Arkadaşımla barışmak istiyorum ama barışmıyor ne yapmalıyım?