Arkadaşımın sevgilisi ile nasıl barışabilirim?

Yaklaşık 3 hafta boyunca arkadaşımın sevgilisinden hoşlanıyordum. Ama bunun yanlış olduğunu da biliyordum. Ben de hislerim ilerlemeden buna son vermek istedim. İçimden hep "bunu arkadaşıma nasıl yaparım" diyordum. Sonrasında bir karar aldım ve ondan vazgeçmek umuduyla arkadaşımın sevgilisi ile iletişimimi topundan kestim. Bunu sevgilisi ile konuştum o da baya anlayışlı yaklaştı ama üzülmüş gibiydi ve bundan arkadaşımın hâlâ haberi yok. Herneyse, üstünden 1 ay geçtikten sonra amacıma ulaştım. Hatta şu an flörtüm var ama arkadaşımın sevgilisinden hoşlanmasaydım gerçekten çok yakın arkadaşlar olabilirdik. Çünkü müzik zevklerimizden tut birlikte birlikte geçirdiğimiz zamandan çok verim alıyorduk, çok eğleniyorduk ve ben onunla geri barışmak istiyorum. Birlikteyken bu kadar çok eğlendiğin bir insanı kaybedince arada bir gelen o kötü his beni rahatsız ediyor. Sanki iletişimimizi kesmeseymişiz ve ben ondan hoşlanmasaymışım birlikte şu an çok eğleniyor olabilirdik düşüncesi beni rahatsız ediyor. Tabii başka çok eğlendiğim kafa arkadaşlarım var fakat her arkadaş ile farklı eğlenirsin bu yüzden büyük bir kayıp vermiş gibi hissediyorum. Bir yandan da onunla konuşup barışmaktan korkuyorum tam olarak neyden korktuğumu bilmesem de. Sanırım tekrar ondan hoşlanmaktan korkuyorum ama şu an benim zaten hoşlandığım bir kız var. Herneyse, onunla nasıl barışabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Teşekkürler.
Arkadaşımın sevgilisi ile nasıl barışabilirim?