Selam arkadaşlar yardiminiza çok ihtiyacim var 2 ay önce halamin ogluyla nisanlandim yaptığım hata bunun farkındayım ama boyle olacağını gerçekten bilmiyordum. Ben onu hep kardeşim gibi gördüm bir anda ona isindim ve ailelerimize söylemeye karar verdik onlarda iyi düşünün felan dediler her neyse çok uzatmicam ben sonra vazgeçmek istedim ama beni bu olaya annem zorladı yani en başında karşı olan annem bir anda değişti ve çok zorladı beni. Ama ben başkasını seviyorum ve nisanlima bir türlü alışamadım her ne yaparsan yapıtın olmuyo her yolu demedim sevdiğim çocuk askerdeydi ve ona bunları anlatmaya karar verdim anlattım bir süre konuşmadık ama beni anladı bir süre sonra çünkü onu coksevdigimi biliyo. Dugunume tam 6 ay var ben napicagimi bilmiyorum severek vazgeçmek o kadar kötü bisey ki Allah düşmanımın başına vermesin gerçekten napicagimi hiç bilmiyorum her yolu denedim ama bu türlü nisanlima alisamiyorum lütfen yardım edin ailemi uzmemek için herşeyden vazgeçtim ama onsuz yapamiyorum her yerde bir anısı var anıları unutmak gerçekten çok zor ama başkaları uzulmesin diye de mutsuz olmak istemiyorum nisanlim la evlenirsem eğer bu şehirde yasamicam herseyi onu sevdiğimi burda bırakmak istemiyorum nolur yardım edin bana her gün konuşuyorum sevdigimle bazen kendine yediremiyo ve konuşmuyoruz biliyorum yaptığım hata ama cokkotu bir yerde askerlik yapiyo sevdiğim vazgecemiyorum bu durumu yaşayan var mı ya da ne yapmalıyım lütfen yardım edin çok sevipte ayrılmak zorunda kalmak çok zor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılevet ayrıldım dün bitirdim iki yıllık ilişkimi. pişmaanmıyım? HAYIR. benimki saygısızlıktan bitti. Defalarca ayrıldık barıştık aramızda 7 yaş vardı ben 20 o 27 bilmiyorum bu saygı sorunun bir aşamadık karakterim böyle diyerek hep sıyrılmaya çalıştı ama yemem ben 2 yılda 100 den fazla ayrılıp barışmışızdır oyuncak oldu yani. en ufak tartışmada sesini yukselten 2 yılda bana yanıma gelirken yoldakı otu bile koparıp getirmeyen bir insandı hediye bile almadı bana yanımdaki kızları görseniz erkek arkadaşları neler alıyo benımkinide dilinde sana şunu alayım bunu alayım beni boynere zaraya göturuyo begenelim alalım diye ben onun eşi değilim çok çekindim falan hayır dedi maddi durumları iyiydi baya velhasılkelam parası olmayanlar bile neler yapıyo sevgililerini mutlu etmek için ama ben ağzımla istedim artık senle ilgili ben de bişey olsun bişey al dedim gitmiş bana 300 tl ye spor ayakkabıyla 2 tane pembe wosvos almış tabiki umrumda değil çünkü ben istedim neyse böyleydi işte en ufak tartışmamızda ağzını bozdu ilk buluşmamızda iş çıkışıma hastaneye geldi elinde çiçek bile yoktu. bizim hemşire odasına günde en az 2 çiçek geliyo onlar kızda biz neyiz oğlum defettim...
00 Yorumla
8 sene sevdiğim kızla yürümedi severek ayrıldık ve benden sonra birisiyle sözlendi 1 sene içerisinde ve bu kız bizim sokakta oturuyor evlenince evleride bizim sokakta olucak düğün davetiyesi bize gelicek komşumuz olduğu için ve çocukları bizim sokakta gezecek. Çok fazla sevdim aşırı sevdim en sonunda oda beni sevdi ama yeteri kadar sevemedi benim sözümü dinlemeyi bırak kararlarıma saygısı bile yoktu anlaşamıyorduk kavga ediyorduk ilerde daha büyük problemler olucaktı beraberliğimiz mutluluk getiriyordu fakat daha çokta ayrılık getiricekti ailem zaten istemiyordu bunu göze alarak beraber olmak istedim aileme rest çekmeyi bile düşündüm öyle bir mallık yapıcaktım ve bundan sonrada bu tarz mallığı kimse için düşünmicem ayrılmamız en iyisiydi fakat yaşadığım hiçbir saniyesinden pişman değilim
24 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına
sevipte ayrılmadığım olmadı ama sevmeyerek ayrıldığım oldu bir hata yaptım aradan uzun bir zaman geçti pişman oldum keşke ayrılmasaydım dedim işte son pişmanlık hayda değil hem bundan sonra ister seveyim ister sevmeyeyim ama karşı taraf ayrılsın benden ben ayrılmak istemem hep terkedilen oldum hep o acıları yaşadım çok bir kötü bir şy özlüyosun sarılmak istiyosun sarılamıyosun daha bir çok şy bunları bile bile karşı tarafa yaşatamam ben bunları belkide aşk acısı çektirmek günahtır bırak o günahı sen yaşa ben acısını çekmeye razıyım...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babam sevgilimin olduğunu öğrenmişti daha sonra istemedi çocuğu ayrıl ondan dedi telefonda kavga ettiler küfürleştiler biraz 😒 bende seviyorum diye düşünmeden edemiyorum diye halen daha konuşuyorum.. Babamdan annemden Gizli o da alttan alıyor babam evde deyince aramıyor babam evde değilken telefonla konuşuyoruz idare ediyoruz yapacak birşey yok şuanlık 😒 ilerde evlenmemize izin verir mi bilemem ama inşallah mutlu oluruz izin verirse vermezsede ne yapalım son çare ya ayrılırız ya da o artık beklemekten sıkılırsa ayrılır ayrılmazsakta bekleriz babam razı gelmezsede evlenmem napalım sevdiğim halde hasret bir şekilde başkasını severim benim böyle işte Allah herkesi inşallah benide sevdiğine kavuşturur istediğiyle evlenmesini sağlar inşallah dua etmek lazım 😶
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç gitsin aile torunu görünce affeder
Cevap sahibi+1 yılBabam polise gider 😒😒
Soran+1 yılYaşın kaç gitse nolcak reşit olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yıl19 ama affetmez babam beni bide beddua ederse saygısız ve razı olmadan evlendim diye ben üzülürüm
Gizli Üye(25-29)+1 yıloldu oyle bir durumum hatta cocuk esirgeme yurdunds bile kaldim babam onu öldürcekti ben polise sikayet ettim o kaçtı evde polislerin onunde babam ustumde montu var diye beni duvardan duvara vurdu polisler aldı goturdu orda yasadigim seyleri hatirlamak bile istemiyorum ki anlatmıyım bile insan kaldıramaz bunlari babam cok buyuk bir zaafimi yakalayip tehtid ettigi icin ayrildik ben yinede vaz gecemedim iki yil her gece aglamaktan icim cikti bir ara dayanamayip kabul edeer gibi oldular o zaman da sevdigim sorunlar yasiyodu tam bir araya geldik tekrar bu sefer aklima geldikce delircek gibi oldum bitirmek zorunda kaldik
04 Yorumla
Soran+1 yılYazık olmuş aşkınıza
Cevap sahibi+1 yılçook sabah 7den gece 2ye kadar birlikte oldugumuzu hatırlıyorum herseyi beraber yapıyoduk hergün birlikteydik hic sıkılmıyoduk ne olursa olsun küs kalmıyoduk millete problemlerimizi yansıtmıyoduk cok farklı bir ilişkiydi kimsede yakalayamadım bunu
Soran+1 yılDüzelir inşallah herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sevip ayrılmadım kesşke çok sevip ayrılsaydımda duygularımı kaybetmeseydim.
O kadar hissizleştim ki eski eda geldi geri egoist bişi oldum sanırım eskisi gibi kendımden başka kımseyı sevmıcem ama eğer bir gün seversem çok sevıcem ya -,- Alıcam o adamı içime sokucam :D filmlerden öte bir aşk yasatıcam onuda alıp sahıl kasabasına yerleşicem Şu an kımse yok hayatımda uzun bı sure almayı dusunmyrmda guzel kardeşim ^^
Belki bir kaç yıla çıkacak önüme adamm gibi adamm -,-513 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Meh-met Metmee :D Chat sıtesı gıbısınn adamsın ^^
Cevap sahibi+1 yıl@Meh-met Can caan tolgaya selamlaar ^^
Soran+1 yıl:) senin için hayırlısı olsun egoda iyi ya vazgeçemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılEgo en güzeli ego oldumu eksik yanın varsada sen tamamlıyorsun guzel kardeşim salak sülük heriflerin sevgisine muhtaç kalmıyorsun çok şükür ölmedik yıkılmadık burdayız nasıl düştüysek öyle kalkarız. Ne kadar el uzattıysak parmaklarımızı kırdılar o yüzden biz kalkalım.
Önce güzelce bir düştük şimdi ayağa kalkma zamanı ^^
Soran+1 yılEgom sağolsun düşürmedi hiç kimilerine göre iyi kimilerine göre kötü ama bence ego gayet iyi bisey herkeste olması gerekli özgüven meselesi 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bebişim ^^
Soran+1 yıl@SMaFF91 ne gibi
Cevap sahibi+1 yıl@SMaFF91 Ahaha :D ben değilim o 19 yaşındayım kimsenin peşinden kosmadm çok şükür.
+1 yıl3 ay önce tanıştık sevgilimle. ilk 1 ay cok iyiydik ve biz gercekten birbirimizı cok seviyorduk ve mutluyduk daha sonralari aramiza hep mesafeler girdi soguktuk. Bu arada sevgilim sizofreni 5 yildir tedavi görüyormus benimde kendimce dertlerim var ama biz bir türlü bunlari konuşamiyoruz. Iki hafta önce konustuk ve artik yapamadığını beni uzmek istediğini soyledi. Ama birbirimizi seviyoruz hâlâ. Iki haftadir da konusmuyoruz. 1 hafta once mesaj attim ama cevap vermedi. Ben onu cok ozledim ve elimden birsey gelmiyo ne yapacağımı bilmiyorum. bir tavsiyesi olan var mi?
00 Yorumla
+1 yılKankan yine 30 kere aldatilmis kendini sansli saymasi gerek benim 1.5 senelik kiz arkadasim. Bizim ilcede deki herkezle aldatmis beni Ben askerim daha bitmedi askerligim iizne geldim gorduklerim duyduklarim insanin midesi kaldirmaz ya okadar kisiliksiz ki Ben ilcedeyim askere gitmedim be o 1hafta bir cocugun yaninda kaldi goz gore gore yapti bunu ve bende yol verdim buna ve beni sucluyo herkese murat beni aldatti diyor soletin lutfen bunlara karsilik benim ne yapmam gerekirdi
05 Yorumla
Soran+1 yılSende onun yaptiklarini milletin diline dök çıksın adı
- +1 yıl
Kime anlatiyim Ben kendimi mi kucuk dusurcem AMA o kareltersiz burada ks kullaniyor herkese beni kotu anlatmis sozde Ben aldatmisimm bana yaptiklarinin3/1 birini anlattimm neler yapti anlatsam 2gune zor toparlarim o kisiliksizin ismi de var ks kulaniyo
Soran+1 yıl:D oha bide burdan kimmis merak ettim
- +1 yıl
yaqmuss
Soran+1 yılHimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilletin derdine bakinca benimki çok da şey durmuyor aslinda. Markette calisiyordu sürekli bakisiyorduk birgün takip etti durdurdu ve durdurduğu yerde çok tanidigim vardi tanisabilir miyiz dedi bende o kadar tanidik var diye hayir diyip büyük adimlarla uzaklastim sonra boyle boyle oldu diyemedim daha once konusmuslugumuz yoktu beni orada goren akrabalarim aileme erkeklerle konusuyor dedi eve kapandim daha sonra markette yoktu birkaç hafta sonra gördüm hala da orda gidip geldikçe bakiyorum ama ne fayda baskasiyla konusuyormus sesimi cikaramiyorum belki Şu an konustuguyla mutlu olacak bilmiyorum ama hicbir an aklimdan cikmiyor 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılAptallık etme gitte seviyorum de
+1 yıl6 sene birlikte olduk. Sonra kendisiyle evlenmek istediğimi söylediğimde kariyer yapmak istediğini bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi. Giderken beni sevdiğinide söylüyordu ama gitti sonuçta... Hayatımda hiç o gün kadar çok canım yanmadı. Hiç o zaman ki kadar ağlamamıştım. Ama gitti...
14 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
- +1 yıl
Herkes mutlaka hayatın kazığını, tekmesini 1 kere yer derlerdi inanmazdım : )
- +1 yıl
Böyle durumlarla karşılaşmamak için evli barklı insanları sevmeye yeltenmeyecek kadar olgun ve de ahlaklı olması lazım insanların.
Maddiyatı çok ciddiye almayıp, eğitim ve kültür seviyesi için de sadece diploma referans alınmamalı. İnsanlar aslında cahil oldukları için acı çekiyorlar, ama bunun farkında bile olmayacak kadar da körler.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaşadım ve en çokta severek ayrıldığımıza yandım. Benden benim iyiliğim için ayrıldı. Bir kaç ay boyunca ay da bir olsada hal hatrımı sordu hiç bir şey olmamış sanki artık sevmiyormuş gibi.. En son aradığında sarhoştu ve ne kadar üzgün olduğunu beni çok özlediğini ve sevdiğini söyledi
Ben ise ona ilk ve tek yalanımı söyledim: seni artık sevmiyorum, beni birdaha rahatsız etme dedim
Sanırım bu ikimiz için en hayırlısı oldu, şimdi içim her nekadar acısada02 Yorumla
Soran+1 yılAptallık etmişsin
Cevap sahibi+1 yılBen öyle düşünmüyorum
Her ay yazıyor ve hiç birşey olmamış gibi davranmasıda beni mahvediyordu
Unutma imkanım bile olmadı böylrcelikle
Hemde cok ama onun mutlulugu icin gittim duyununde halay bile cektim inan semmame caliyordu ama bana sanki ahmetkayadn kafama sikar giderim geliyodu ama bizuntuya vermeden halaya devam ettim
İkiz cocugu oldu soz vermistik oglumuz olursa ismini ayaz kiycaz diye biri ayaz oldu ismi o sözünü tuttu ben tutmadim bıraktim onu05 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bir anı
Soran+1 yılNe diyim şimdi aferim kardeş hayatının içine sıçmışsın al buda mum üstüne dik üflemi diyim ne diyim.! Bırakmasaydın kızı kaçırsaydın madem çok seviyodun elinden geleni yapsaydın onun için aptal olmasaydın sen kazansaydın kendi çocuklarınıza koysaydınız o ismide hayatıymış nasıl hayat be bu bile bile lafes oyna sonra içim aciyo de Çok yaşa sen yaşama boşuna mı diyim bide ben mi saydiriyim?
Onda bu kafa oldukça, daha bir 30 kere daha aldatılır..
Allah bilir hep aynı giriş-gelişme-sonuç la, aynı kişilerden kazık yiyordur.
Söylediklerim acı ama, bir tokat lazım ona.
O "melankolik mazo" olmuş.01 Yorumla
Soran+1 yıl:D 30 dediğim 30 kere aynı şeyi anlattı 30 kere aldatılmadı
çok sevdim birini geçen yıl ama ayrılmam ve tamamen kopmam için her türlü mallığı yaptı kendisi biliyorum hala seviyorum arada özlüyor üzülüyorumda ama ona değil kendime böyle malları nerden buluyrm mk
01 Yorumla
Soran+1 yıl:d herkes buluyo dert etmee
Evet severek ayrıldım. Annem istememişti. İlk iki üç hafta karşı çıktım sonra annemi kıramadım, ayrıldım. Şimdi diyorum ki iyi ki annemi dinlemişim gerçekten çok farklıymışız olmazmış. Pişman değilim iyi ki sevmişim onu bana bıraktığı onca güzel anı için teşekkürler.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik
4 yıllık ilişkim sonucunda severek ayrılmıştık. Nedeni ise benim alevi olmam. Halbuki ona benden daha iyi bakamazlardı çünkü ben ona iyi bir sevgiliden ziyade iyi bir eş olmak istemiştim. Ve bende o gün sevginin ve aşkın sadece acıdan başka bişey getirmediğini ögrendim aradan yıllar geçti unuttun mu diye sorarsan yok unutmadım sadece yokluguna alıştım hala aklıma geldiğinde içim sızlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılhayatta olumsuzlukların getirdiği hiç bir neden sevgiye tercih edilemez... bu yüzden severek ayrılmak diye bir şey yok... ayrıldıysanız bunu göze almışsanız hem kaybetmiş hemde tercihinizi yapmışsınız demektir..
00 Yorumla Buda benim yaşadığım en uzun gece; www.kizlarsoruyor.com/.../a51284-aska-ilk-adim-dustugum-ucurum
00 YorumlaBen. İlk kez aşık oldugum kız şehir değiştirmek durumunda kaldı araya 938 km girince ayrılmak durumunda kaldık... Belki bigün tekrar görüşürüz diye umuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılÇoooook sevip de ayrılmak, evet bunu nasıl anlatır insan bilemiyorum ama kalbimi ayağımın altına alıp üstünde saatlerce tepindim sanırım... çok acıdı çoook... :(
10 Yorumla
+1 yılÇok sevip te ayrılan yoktur, az sevip te ayrılan vardır.
Gerçek sevgi ömürlük, sahte sevgi zamanlıktır.
Adam olmak, kadın olmak kalıp meselesi değil, karakter ve yürek meselesidir.00 Yorumla
+1 yılayrılık dıye bırsey yok sevenler bırgun barısır bu da hayatın bır engebesı sabır emek lazım guc lazım
10 Yorumla
+1 yılGidenler ruhunun bir parçası eksik gider. O parça seveninin kalbinde tutsak kalmıştır. Sevmeyi bilenin ruhu daha zengin olur böylece :)
10 Yorumla
+1 yılSevgilim en yakın arkadaşımla birlikte kaçtı üstelik 4 senedir beraberdik. Düğün davetiyesi yollamislar üstelik bana. Çocuklarına da benim adımı vereceklermiş.. ne diyim
00 Yorumla
+1 yılÇok sevmissindir ama o seni hiç sevmemistir. Yine atara geldim dbhdhd
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ağlamaya başla
+1 yılBen de aldatildim. Bizim tanismamiz her seyimiz ilgincti. Hala da seviyorm
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanışmıştınız?
- +1 yıl
Benim icin antalyaya gelmisti
Sonra unisini degistirdi tamamen geldi yanima
Ayni eve ciktik
8gundur ayriyiz
Arkadaslarinin gazina uyup kizlarla falan konusmus netten
Bende dayanamadim ayrildim
Soran+1 yılDeğişik olmuş
+1 yılBen çok sevdiğim halde ayrıldım bir kaç ay önce çünkü yaptıkları ağrıma gitti. insan bir yerde dur diyor.
00 YorumlaGeleceğim, bekle dedi, gitti... Ben beklemedim, o da gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu. Ama kimse ölmedi...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D benim özlü sözlerden 😂
ne kadar seversen sev. bazen kendine saygından bitirmen gerekiyor.
Onca tutku.. anı.. o sürekli aradığın kokuyu unutman gerekiyor.
Herşeye rağmen hayat devam ediyor02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Zorunlu formalite ayrılık ve ardından sonsuz ayrılık.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz mı biraz zorunluluk biraz da karşı tarafın isteğiyle 10 yıl sonra tekmeyi yedim hayırlısıyla.
00 Yorumla
+1 yıldeme öyle be ben de ayrıldım bu gece ama ağlamak yok güçlü olucaz acizmiyiz biz değiliz dünyaya gelirken de tektik alışkanlık yaptığı gibi geçecek
00 Yorumla5 senemiz geçti 3-4 ay önce ayrıldık. İkimizde seviyorduk ayrılırken biliyorum. Sonra toparlamaya çalıştık ama olmadı hala ben deli ben divane. Ama tekrarı olmayacak.
00 YorumlaBennn😞yeni ayrıldık hemde seni seviyorum ama olmuyo yapamiyorum dedi ve bitirdik
14 Yorumla- +1 yıl
Üzülme soydaş kendi kaybeder..
- +1 yıl
Bende cerkez oldugum icin cani gonulden yardimci olurum istersen
- +1 yıl
bitti ha bitti...
Ben ailem yüzünden ayrılmak zorunda kaldım belkide hiç geri dönmeyecek yinede onu çok seviyorum :( her gün aklıma geliyor yokluğuna tutunuyorum..
00 Yorumlavar askerdeyken onunla ortak aldığımız ve ölümüne sevdiğim arabamı alıp gitti hatun önemli değilde araba üstüneydi be
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D oha
Soran+1 yıl:D hahaha iyi geçirmiş
+1 yılBen 2 ayrılık yaşadım, ikisi de bizim dışımızda gelişti öyle severek ayrıldık yani😁
00 Yorumla"Seviyorken ayrılmak bir garip tecelli. Ayrıyken sevmeyi de bir biz becerdik." Demiş Canfeza
00 YorumlaHemde nasıl sevdim ama o beni sevmemisim com canim yaniyor mahvoldum o diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEn azindan tek tarafli olarak cok sevmistim ve olmadi. Seven sevilmez bu cok net.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım hep sevenler çok üzülüyor..
+1 yılevet. o neden le çok bağlanmamaya ve hak etmeden çok değer vermemeye karar verdim :(
00 Yorumla
+1 yılAşka hiç inanmadım aşk dediğinizin ötesinde sevdim. Ama ayrıldık. Niyesi bende kalsn
00 Yorumla
+1 yılAilem istemediği için deliler gibi aşık olduğum adamdan ayrılmak zorunda kaldım...
00 Yorumlaçok sevip ayrılanlar yine iyiler.. çok sevip biraraya gelemeyenler var ne diyorsun..
032 Yorumla- +1 yıl
O çok sevenlerde sevmeselermiş keşke..
- +1 yıl
Birbirlerinin fikirlerini kabul etmedikleri sürece sevgi tırt kalıyor (bu nick zorladımı seni)
- +1 yıl
Yine de ne olursa olsun susmak gerek bir yerden sonra..
Soran+1 yıl:D uvv noluyonuz genjler
- +1 yıl
Hayır, ben gerektiği gibi davrananım o inatçı olan.. bir şey olduğu yok
- +1 yıl
Boş yapıyorsun.. hep.
- +1 yıl
Tamam işine bak hadi çalış biraz para lazım..
Soran+1 yılSevgilimisiniz
- +1 yıl
Değiliz
- +1 yıl
Bir araya gelme olayını abartan biri var birde..
- +1 yıl
Senin yerinde olsam bir korkakla işim olmaz diyip boşverirdim.. sende öyle yapsana..
- +1 yıl
Çünkü sen canımsın..
- +1 yıl
Oha s. ktr çünkü sen slaksın yazmıştım noluyoruz site yönetimi ilişkimizi rahat bırak
- +1 yıl
Saçma yanıtlar..
- +1 yıl
Tamam uza hadi bebeğim..
- +1 yıl
Ben başladım uzamaya zaten..
+1 yılterk edildim yıllarca acı cektim sonra bitti Şu an kankayız cok komik dimi sevgilisini anlatıyor :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet boktan bir sebep için ayrıldım o gururun ben taaa a*na koyum bir kahte bana ver askerde terk etti bide, mesafeler varmista benim onu Sevdiğime inancı kalmmista şimdide köpek gibi yalvarıyor seviyorum ama affedemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldevir sevip ayrılma devri değil yiğen, sevip sevip bırakma devri...
00 Yorumla
+1 yılÇok çektim ama nasıl olsa bir gün olcak inanıyorum bu yüzden moralimi bozmuyorum :)
00 YorumlaEvet severek ayrıldım eski sevgilimden Allah yazmayinca saçma sapan yere bir anda bitebiliyo
00 Yorumla
+1 yılSana mı sorcam dicektim baktım altta yazmışlar 😁😂😂😁
00 Yorumla
+1 yılsevginin karşılığını görmüyorsan, onun için ağlamaya değmez...
00 Yorumlaüç yılık ilişkim geçen gün biti evetbçok üzüldüm halada üzülüyorum ama yapıcak bişi yok durmak yok yola devam
00 Yorumla
+1 yılOldu hala beni sevdiğini söylüyor ama yapmak zorundaydım çünkü onunla devam etseydim bütün hayatım boyunca mutsuz olucaktım
00 Yorumlaevet biz ayrıldık.. filmlere senaryo olucak bir hikaye ile
00 Yorumla
+1 yılvar 15 karne tatilini çok sevdim ama ayrılmamıza çok az kaldı :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazmı ben çok sevdiğim halde vazgeçtim sevdiğimden onu daha fazla oyalamk istemedim bitirdim malesef benim için çok zor oldu 😔😔
00 Yorumla
+1 yılAldatilmadim aldatrim :)) kotu biseydi pismanim ama olsun bee geçti
00 YorumlaAhhh ahhhh yaramı deştin akşam akşam
01 Yorumla
Soran+1 yılAmaç o 😂
+1 yılEvet, yaşadım bu durumu
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlat işte
- +1 yıl
Beni yanlış anladı ve bitti. Bu kadar basit
Fazla Güzel ' Kafan ' ayıkken gel anlatiyim.
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlat senn
Soran+1 yıl:) soru 2gün oncesine ait yalnız Şu an kafam oldukca düzgün
Soran+1 yılNeden 😂
Soran+1 yıl:D kıyamammm
Seviyoruz ama ayrı kalmak, ayrı olmak zorundayız.
00 YorumlaEvet mecbur kaldık :)
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne