Yazmaya başlamadan önce butun bayanlardan ozur dilerim. Hepiniz bizim icin cok kiymetlisiniz. Konuya gelelim. Ben şu an 5 ay çıktığım sevgilimle ayriyim. Bütün sorumlusu benim. Hicbir zaman lanet olasi kibirimi ya da egomu veya gururumu cigneyip ozur dilemedim hatami kabullenmedim. Barismaya cirpinirken ben ittim. şu an ben isterken o itiyor ve beni sevmediğini söylüyor. Hakli. Basta ozur dilememin sebebi ; Biz erkekler genel olarak kadinlarimizin kiymetini bilmiyoruz. Mutlu ettiğimizi saniyoruz ama etmiyoruz. Kiyamam dediklerimizin canini en cok ta biz yakiyoruz. Bugün siddet uyguluyor sokaga atiyoruz. Utaniyorum. Erkekligimden değil erkek gibi gorunenlerle bir tutulmamdan. Bu cuma elimde gul ile gidip ozur dileyecegim. Kabul etmezse düşünmüyorum başkasını. Ben haletmiyorum kimseyi. Verdigim sozleri tutmadigim icin utanıyorum. Ona onu hic uzmuyecegimi soylerker en cok ben kirdim onu be. Onun kokusunu daha doyumsayamadan ayrildim ondan. Şimdi kokusunu kitaplarda ariyorum.
Cinsime söylüyorum ; Arkadaslar abiler kardeşlerim, Yaninizdakilerin helede sizi sevenlerin kiymetini bilin. Koklayin sarilin uyuyun. Cinsel ihtiyaclariniz icin kullanip kenara atmayin ! Zarif olun cicek alin hediyeler alin mutlu edin. Ona onun kadinligini hissettirin ki oda size erkekligini hissettirsin. Butun bayanlardan ozur dilerim. Hepiniz saglicakla kalın.
Cinsime söylüyorum ; Arkadaslar abiler kardeşlerim, Yaninizdakilerin helede sizi sevenlerin kiymetini bilin. Koklayin sarilin uyuyun. Cinsel ihtiyaclariniz icin kullanip kenara atmayin ! Zarif olun cicek alin hediyeler alin mutlu edin. Ona onun kadinligini hissettirin ki oda size erkekligini hissettirsin. Butun bayanlardan ozur dilerim. Hepiniz saglicakla kalın.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar