Zamanınız varken, en azından nefes aldığını biliyoken pişmanlığınızı söyleyin. ona son kez sarılın teni hala sıcakken?

eski nişanlımla ayrılalı 3 yıl oldu. benden snra hayatına günlük haftalık insanlar soktu. ben başkasıyla aşıK olduğum adamla nişanlandım. onunlayken yani eski nişanlımlayken onu gerçekten sevdm ama aşk değildi her anımda yanımda oldu her anında yanında oldum. vefamıydı bilmyrm. çok alışmştım aramzda 5 yaş vardı ve beni o büyüttü. nasıl alışmazki insan. onun aşkını sevdim. bana bakışını sevdm. ve en sonunda onu mutlu edemicğme inandğm için ayrıldım. benden snra eski hayatına döndü , içti kavga etti başını hep belaya soktu. bn onun için hep dua ettim onu gerçektn seven brini bulup yuva kurmya çalşsn istedm. olmadı. o beni sevmktn hç vazgçmdi. bana söylemedi ama bni hep sevdi. nasıl unutulurki. ben şuanki nişanlıma ne kdr aşıksam oda bana öyle aşıktı. ve geçen sene Şubat ayında bir kavgada vurularak hayatını kaybetti. size neler hissttğmi anlatamam çnkü bir tArifi yok. pişmanlık. keşkeler. hakkını helal et bile diyemedim, 1ay kmsyle grşmedm nişanlmla bile. ben hala onu göryrm rüyalrmda. nişanlmla ne zmn kvga etsem onun ahını aldğm için oluo sanyrm. bigün mezarına gttim tek başıma. helallik istedim ondan. o ettimi bilmyrm. eğer ahını aldğnz eskide olsa bir sevdgnz varsa helallk isteyn. sonrası pişmanlık. keşke. hatta yapabiliosanz son defa sarılın. ben buna ne kdr ihtycm oldğnu tenine değilde o soğuk toprağa dokundğmda anladm. kmsnin canını yakmyın isteyerek ya da istemeyerek. ölüm var unutmayın. kırmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
22 Şubat 2015. saat 19:30 sıraları olmalı. o gitti, olmaz dediğim ne varsa teker teker oldu. ama geçmedi geçmiio. yüreğimde izin kaldı, kmseler bilmesede görmesede. 1 sene oldu dile kolay , ben 1 ay sonra evleniyorum sevinemiyorum ötesini geç.. hayat senden alacağım var beni bu acıyla sınadığın için.. ah vicdan sen hiç susmazmısın şüphesiz allahın en büyük adaletisin
Zamanınız varken, en azından nefes aldığını biliyoken pişmanlığınızı söyleyin. ona son kez sarılın teni hala sıcakken?