ona içindekileri saydırarak mı bişey yapmayıp yok sayarak mı?
saydırmaktan yanayım ama bir yanım da sakin ol diyo ama sinirim de geçmiyor?
saydırmaktan yanayım ama bir yanım da sakin ol diyo ama sinirim de geçmiyor?
Bence saydirmalisin içinde zerre birşey kalmasin ben öyle yaptim bir sure yine öfkeli kaliyorsun ama öncekine göre daha iyi oluyosun
zamanla geçer sanırım başka türlü geçmiyor gerçekten
ona bunları söyleyerek :) eski diyorsan bitmiştir. ve bunları söyleyerek bişey kaybetmezsin :)
onunla konuşarak onu umursuyor görünmek de istemiyorum :\
söyleyeceklerin zaten umursamadığın fakat içini de ferahlatmak için olduğunu gösterecek :)
en son onu yapcam gibi
esenlikle kalın bayan ;)
Bence tovalete bir get. Mökkem içiyi tök rahatlıyasan
Cevap
18Cevap
İster sevgili ister normal insan olsun, karşı tarafın canını yakmanın en iyi yolu onu yok saymak ve onsuz çok eğlendiğini gösterip hayatına devam etmektir. Böyle yaparak karşı tarafın bilinçaltına sen olsan da olur olmasan da olur sensiz de özgür ve mutluyum fikrini göndermek amaç.
Ben ihanetine rağmen hiçbir şey söylemedim değmez diyip ama içimde kaldı keşke söyleseydim ağzıma geleni diye düşündüm ama onun karakterinde ben ne desem diyim umursamak yoktu bu onla ilgili bir sorun fakat bence içinde tutacağına ağzına s*ç. Onunla konuşarak onu umursar gibi görünmek istemiyorum diye düşüneceksin büyük ihtimalle ama onun ne düşündüğü mü önemli sence yoksa senin ne hissettiğin mi?
Ben yok saydim emin ol en beteri bu gercekten mesaj atiyo goruldu yapiyorsun hikayelerine bakiyor hic tinlamiyorsun falan
KEsinlikle yok say bu erkeklerin daha zoruna gidiyor kendi kendini yırt evde ama ona asla bişi deme git güle güle bb de
valla geçmiyor ayrılalı 6 yıl oldu 4 yıl sevgili olduğum kız vardı halla aklıma gelince sülalesinden adam koymadan teker teker küfürler ediyorum
Uğraşmaya değmez saydır ama içinden unutmaya bak sen
yeni aşklara yelken aç geçmişi bırak yeni şeyler yaşa
Uzak durmak ondan mutlu olmak ve bunu herkese göstermek ve özelikle ona sen değil o çatlaması lazim
Onun kötü yanlarını hatırla hem nefret eder hem unutursun.
Arkana dön git bir daha bakma hayat senin güzel günler seni bekliyor ama dikkatlı olman lazım geriye bakarsan işte o zaman daha kötü hayat seni bekliyor 😉💛💙
herşeyin eskisi var hayatının bile..
arkanda bırak herşeyi, sil , dewam et
içinde ne varsa soyle hepsını rahatlan eskimiş zaten. Benim gibi kıskançliktan patliyon sanki.
Bende de aynı dert. Şimdilik sakin bir şekilde uzak durarak geçirmeye çalışıyorum.
Onu göt ederek saydır yani çok umursuyomuş gibi değilde küçümser gibi ol daha sonra kendi haline bırak kafanı dağıt geçer
Ne yaptıda canını bukadar yakıp hırslandın ona
Saydir gitsin sov gitsin susma olumlu dunya
Onu affet intikam almaya gerek kalmaz
Başkasıyla kırışıtrmakla
Zamanla ya geçer ya da geçmez
Sakin ol umursama geçer korkma :D
o seni yok saymış zaten :D bu neyin egosu
sal gitsin ne uğraşıyorsun.
geçmez
Saydır saydır
Takma 😊
Yeni aşk bul
Bence geçmez
Unutarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Eski sevgiliye duyulan öfke geçmez
Bunun nedeni bizim ondan beklentilerimizin fazla oluşudur. İnsanlardan beklentimizi ne kadar yüksek olursa onlara olan öfkemizde o kadar çok olur. Bu yüzden insanlardan beklentilerimizi en aza indirmek ve mümkün olduğu kadar bizi üzebilecek bir pozisyona izin vermemek gerekir yoksa sevdiğimiz insanlar yanlış yaptığında onlara olan öfkemiz tüm yaşamımızı etkiler, bizi mutsuz ve öfkeli hale getirir. Bu yüzden mümkün olduğunda insanlardan beklentilerimizi en aza indirmeli onların hata yapabileceklerini göz önüne almalı ve sonuçta mutsuz çıkmamak için ne gerekiyorsa onu yapmamız gerekir.
Bu nedenle de insanlar bizi terk edebilir, bize yanlış yapabilir ve onlara öfkelenebiliriz ama bunu en aza indirmek onlardan beklentilerimizi azaltmak işimize yaracak ve bizi mutsuz olmaktan kurtaracaktır. Ancak böyle olursa mutlu olur ve insanların bizi üzmesine engel olmuş olabiliriz. Yoksa insanlar yaşamımıza girer ve bizi mutsuz ederek çıkar giderler. Onlara olan öfkemizin hiçbir işe yaramadığına inanıyorum.