Arkadaşımın babasından hoşlanıyorum ama kurtulmak istiyorum bu durumdan ne yapmalıyım?

Belki bazılarınıza komik gelebilir ama ben bu sorunla boğuşuyorum bu günlerde.Benim çok yakın bir kız arkadaşım var aynı yaştayız babasını annesinide tanırım.Annesi ile babası ayrı zaten 9 yıl önce ayrılmışlar.Babası hiç evlenmemiş adam ünlü bir Avukat (Hatta Google'a bile Av. yazın isminin ilk harfini yazın ilk sırada bu adam çıkıyor.) Böyle gür saçlı ve saçlarının bazı yerleri hafif kırlaşmış ama çok karizmatik göstermiş onu.Takım elbiseyle falan adamın paçasından karizma akıyor resmen.Ama duygularımın yanlış olduğunun farkındayım ancak aklımdan çıkmıyor arkadaşlar bilemiyorum eskidende tanırdım bu adamı sadece karizmatik adam der geçerdim ama şimdi ciddi ciddi hoşlanmaya başladım.Hep aklıma geliyor bu adam.Kendimi alı koyamıyorum.Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Nasıl duygularımı yok edebilirim? 20 yaşındayım bu arada.
Arkadaşımın babasından hoşlanıyorum ama kurtulmak istiyorum bu durumdan ne yapmalıyım?