1,5 senedir sevgilimle eşimi aldatıyorum Yattık kalktık yedik içtik Tabi hepsini belli etmeden yaptım Şimdi sevgilim kocandan ayrıl evlenicez diye tutturdu Ben kocamı seviyorum yani eşimden boşanmak istemiyorum Sevgilimide kaybetmek istemiyorum Kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılGeçen hafta bir dizide erkeğin iki kadını aynı anda sevip birlikte olabileceği gayet normalmiş gibi empoze edilmişti. Şimdi topluma dayatılana bak senin iki erkeği sevmenden kaynaklı yediğin hakarete bak. Sövüp sayanın çoğu senden beter olmakla birlikte erkekler için diyorum yanlış anlaşılmasın bana göre de yanlış bir durum. Daha önce aldatmanın eşiğine gelmiş biri olarak ben yapamamıştım seviyormuşum meğer. Sen de bence eşine ssevgisel değilde başka yönden bağlısın galiba. Birinden ayrılsan en azından doğacak çocuğun olursa babası kim travması yaşama ihimalin olmaz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
ee aklıma takıldı yorumları okurken kocamı aldatıyorum sevgilim boşan biz evlenelim diyo. okey şimdi bak haksızsam söyle yani sevgilinle yatıyon da kocan seni istemiyo mu. ki zaten kocanla yatsan adam anlar senn baskasıyla yattığını ya da kendini tatmin ettiğini sanır. yani hem kocanla hemde sevgilinleyatıp kalkıyon ve kocan anlamıyo mu bunu. sen bunu kendine yakıştırabiliyon mu?
00 Yorumla
peki mademki eşini seviyosun neden aldatıyorsun? eşin ayısını sana yapsa tepkin ne olurdu? eşin sana cinsel acıdan yetmiyormu? öncelikle bunların cevabını vermelisin kendine, sorasında ise bir secim yapmalısın seviyorum dediğin eşinmi? sevdiğini sandığın yanında güzel vakit gecirdiğin sevgilinmi? sorasında bu ikisi arasında tercihinle birlikte hayatına tek eşli biri olarak devam etmelisin diye düşünoyurum. ama sunu biliyorum kocandan ayrıl sevgilin seninle evlenmez evlensede bu evlilik fazla sürmez. evet tercih senin kolay gelsin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. sana bir şey söylerim de kelimeelr seni görünce kirletilmek istenmedi..
307 Yorumla
Soran+1 yılrahat ol seni takacak değilim
- +1 yıl
@Ehlivukuf ellerine saglık
- +1 yıl
@perseid78 eyvallah
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
183Cevap
+1 yılBence sen sevgiline deki senin icin fark etmez sen zatrn 1,5 yildir godoşlugu içine sindirdin.
Hem kocanla yatiyor hem sevgilinle yatiyorsun bunu sevgilin biliyor ve kabul ediyor. Bunda sorun yok 😎
bir kocanı yokla agzini ara swinger denen birsey duydum vs diyerek konuyu ac ve sonra olayi grup sekse getir vs derken iste Kocani ikna edersen senden iyisi yok
Kocan ve sevgilinle guzel bir grup olursunuz.
Seni evire çevire önlü arkalı becerirler bir olup 😎Sende keyif 🚬🚬 cuğarası yakar keyfine bakarsın 😎00 YorumlaNe yapman gerektiğini bize soruyorsun ama, SEN KADAR ŞEREF YOKSUNLARI sana senin beklediğin iki tarafı da idare etme aklını verebilir.
Şerefine sahip olanlar ise ( ben gibi ) seni sadece en kaliteli peynir etiketiyle anar durur..
Bir daha ki soru da fiyatını da yaz. Mutlaka alıcın çıkacak.30 Yorumlamilletin attığına tuttuğuna bakma, aldatmayacak adam/kadın ‘ın bu sitenin cinsellik bölümünde aldatma konulu başlığında ne işi var?
Bu başlığa giren insanların aldatma potansiyeli vardır ama bak Bu iyi yapmışsın demek değil.
Evet , bir kere yanlış yapmışsın aldatarak ama üstüne bir yanlış Daha yapmışsın , sevgiline Geleceğe dair umut vermişsin,
şu an yapman gereken tek şey sevgilini terk etmek , yeter heyecansa zevk ise 1,5. Yaşamışsın, Kendini daha fazla riske etme,00 YorumlaKardeşim birtane erkek neyine yetmiyor yazık degilmi o 2 adamada ögrense seni parcalar hiç bir zaman gizlikalmaz böyle durumlar elbet birgün çıkar ortaya sonra senin canın çok yanar koçandaki neyine yetmiyormu sevgilininki dahamı farklı ne var yani aradaki fark ne onu anlamadım ben aldatmak hiç birzaman çözüm degil bedenler hep aynıdır yuzler farklıdır ilerde çok pişman olursun + seviyorum demişsin seven insan aldatmaz kardeşim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılBeyler bakın işte. kadın seçerken karakteri değilde güzelliğine bakınca ne oluyor :) sırf güzellik için herşeyi görmezden gelmeyin. göründe ibret alın :)
50 YorumlaAllah esine hayirli bir kadin nasip etsin, senle o p, i, cte cehennem ollun
70 Yorumla
+1 yılSenin hayatın tabii, bir şey diyemem. Ama argo bir söz var, “ne emmeye geliyorsun ne g. mmeye” :P Durumun tam olarak bu.
321 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ikisine aşığım
- +1 yıl
Haklısın aslında, ben biraz abarttım. Senin için zor durum gerçekten. Sevgilini ikna etmeye çalış.
Soran+1 yılAbarttım derken ciddisin di mi? Çünkü buradaki herkes sanki birine tecavüz etmişim gibi abartıp abartıp durmuşlar Yok cehennemde yanacakmışımm felan filan nee cehennemi ya
- +1 yıl
Ya boşverin, isteyen istediğini söylüyor, herkesin ağzı torba değil büzesin. Senin hayatın sonuçta. Kimseyi ilgilendirmiyor.
Soran+1 yılOnların söyledikleri umrumda bile değil ama ben ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Sevgilini ikna et, en mantıklısı bu bence.
Soran+1 yılNasıl ikna edicem? ve İkna olsa görüşmeye devam edeyim mi?
- +1 yıl
Kaybetmek istemiyorum diyen sensin, devam et. Senin hayatın sonuçta. Neyse buradan böyle uzun uzun yazıp chat ortamına çevirmeyelim :P
Soran+1 yılNe yapayımm 95 kışı yorum yapmış hepside küfür etmiş Kımse çözüm bulmamış Onun ıçın size yazdım
- +1 yıl
Seni yargılamıyorum zaten, boşver o ahlakçı geçinen tipleri, hepsinin gizli kapaklı neler çevirdikleri ortada. Mesaj at.
Soran+1 yılBu soru için üye oldum mesaj atamıyorum bir şeyin üstündemi ne olmalıymış
- +1 yıl
Takibe al beni.
- +1 yıl
Siz ikiniz hangi kafadasınız? Aldatmak bukadar sıradan bir şey mi?
- +1 yıl
@mavikadınl Şu kafadalar. Mavili @devrimkokler diğerine alttan alttan yürüyor, kendime aşık ederim belki bak kız yollu diyor. Arkadaş hesabı ;) O nedenle şerefinin yerlerde süründüğünden farkında olmayacak kadar abaza.. Sorsan NAMUSLU bir arkadaş.. Kız kardeşini aldatan eniştesini vurur alnının çatından.. E erkek ya.. Ama aldatana akıl verirken kendini dışardan göremeyecek kadar Ahmak..
Olaya bak
"" Seni yargılamıyorum zaten, boşver o "ahlakçı geçinen tipleri, hepsinin gizli kapaklı neler çevirdikleri ortada." Mesaj at.""
Gel ben sana gizli kapağı gösterecem gel bir gel çok bilmiş !
Özellikle belirteyim; Be insan evladı.! Ancak Aptallar diğerlerinin de kendisi gibi düşündüğünü sanırlar. " Yani senin beynin, herkese çamur atacak kadar ezik.. İnsan olmak, şeref sahibi olmak her yiğidin harcı değil. 100 kişiden 90 ı Ahlakı savunuyor da sen gibiler Akıl verince Ahlaklı oluyor ise, inşallah layığını bulursun. - +1 yıl
@NetGeaR Tamam ben başta hangi kafadalar dedim Ama sonuçta bayan burada sorununu anlatmış ve buradaki insanların kendisine ahlakçılık yapıp hakaret etmelerini değil Kendisine fikir verilmesini istemiş ve bayanın ne yaşadığını tam olarak bilmeden onu yargılamak sizce ne kadar doğru Belki bayanın çok ciddi sorunları vardı Bu tür sorularda bencede onun söylediği gibi insanları yargılamak, ahlakçılık yapmak, ağzına geleni saydırmak doğru değil Eğer bunlar yapılacaksa yorum yapılmaması daha mantıklı Ayrıca adamada öyle şeyler söylemeniz hiç hoş değil Sonuçta tam olarak amacını bilmiyoruz ve bence gerçekten yardımcı olmak istedi Lütfen insanları yargılamadan biraz daha düşünün
- +1 yıl
@mavikadınl Lütfen yorumları okuyun.. İKİSİNE AŞIĞIM diyen bir Kadın dan ve Ahlakından utanmasını hatırlatanların hepsinin ne olduğunu biliyorum diyen bir erkekden bahsediyoruz. Ben ne yaptım yorumumda? Kendini nasıl yansıtıyorsa o dur. Eğer şu sebeple bu sebeple deseydi de yine aynı görüşü yapardım.
ALDATMANIN ASLA VE ASLA BAHANESİ OLAMAZ!!! Savunduğunuz Adam ya da Kadın ne olursa olsun, başkalarına suç atamaz, bir kalpte İKİYE bölünemez. Siz aşktan anlamadığınız için şu an bu yorumu yaptınız.. .! - +1 yıl
@NetGeaR Ama siz bu yorumları bayanın yaşadığı hüznü, acıyı, neşeyi tatmadan yapıyorsunuz. İnsanları yargılamak en kolayı Hangi şartlar bayanı bu duruma getirdi bilmiyoruz Yarın bir gün sizinde, benimde aynı hataya düşmeyeceğimizin garantisi yok Her neyse ben daha fazla bir şey söylemiyicem İnsanların buraya yazdığı 3 cümleden bu kadar öfkelenip bu tarz yorumlar yapmak hiç doğru değil
- +1 yıl
@mavikadınl Lütfen ama yaa.. Ben bayanın yaşadığı hüznü SORUSUNDA ya da CEVAPLARINDA göremedim. Ve diyorum ki ALDATMANIN bahanesi olmaz. Madem eşi ile problemli, ilgisinden ya da her hangi başka bir sebepten şikayetçi, ayrılırsın, gider istediğinle olursun. İster nikahlı ister nikahsız.
Hani var mı bu şikayetler? Belki diyorsunuz da, "Belki" ihtimali bile olsa "ikisine de aşığım " der mi bir insan?
Neyi savunuyoruz? Savunulacak şey acı çekiyor ise, hani nerede.. Yargılamıyorum ne yansıtıyorsa onu yapıyorum ve benim şerefim, şahsım, karakterim asla ama asla hayatımda biri varken bir başkası ile değil olmak, beğenmek bile namussuzluktur.
O kadın, masada iyi günde ve kötü günde diye SÖZ vermişse, dönen hangi taraf olursa olsun ŞEREFSİZ dir, ve onu savunan, diğerleri de aynı aman boşver diyen de aynı kefededir. - +1 yıl
@mavikadınl
Aşağılamaya bu kadar takıldınız da, diğerleri de aynı boşver diyenden medet uman bir beyin, kocasını "" 1,5 senedir sevgilimle eşimi aldatıyorum Yattık kalktık yedik içtik " diyerek sözüne başlayan birinin ne acısından bahsediyorsunuz ya.. Onun koynundayken kocasındanhabersiz vicdanı olmayan biri, başka tenlerden gelip kocasının koynuna giren birine ne BELKİ sinden bahsediyorsunuz siz. İlerde başımıza gelebilir vs büyük konuşmak falan bunlar felsefi şeyler.
Ar damarı diye bir şey var. BEN BUNU YAPMAM, YAPMADIM da 4 yıl canımdan çok sevdiğim kişiyle Kardeş gibi uyurken.. Ama ayrıldım pes ettim ve bitirdim.. NEDEN? Şerefime Şerefsiz dedirtmedim, onuruma sahip çıktım.!
Eşim dediğim beni aldattığını hissettiğim anda onun teni bana HARAMDIR dokunmam ve dönerim arkamı. Habersiz yaptıysa onunda Allahı bir benimde, elbet gören var.
Hala sanki onlar masum, ben neden aşağıladım diye bana savunuyırsunuz ya, lütfen biraz düşünün.. - +1 yıl
Gizli kapaklı diyorsunda sen burada birini yargılamadan olup olmadığını bilmelisin önce yok sa o kisnn hakkına girersn Allah kul hakkına gireni ebedi cehenneme hüküm tutmuştur bir insanı aldatmak da kül hakkına girer madem bisey bilmiyorsunuz dusun şeytana uyan kafirler birbirine yardım eder. Senin bu ahlaksızlığı ortaklık olan zaten nam olduğunu gösteriyor smdi burada aldatilmayi haklı giren insanların düşüncelerine yanlış diyemezsnn evvela annen babanın aldattı mi aldatsa sana normal gelir herhalde
- +1 yıl
Sanane ya istediğiyle yatar
+1 yılsen terbiyetsizin tekisin rabbim hidayet versin senin gibilerinden muhafıza eylesin. bunları okuyunca nişanlım nişan atmasını son derece hoşuma gdiyor rabbim korusun.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılalıştıra alıştıra söyle kocana. fantezi yapar gibi. bir kişi daha alsak araya filan gibisinden. kadın alırız filan de. iyice alıştır bu fikre. sonra kadın bulamadık bunla idare etcez diye.
belki grup olayına girersiniz. hem ikisini de kaybetmemiş olursun. değişik bir level olur.00 YorumlaEvet arkadaşlar bu insan dışı varlık cock hastalığına yakalanmış olay gerçek mi bilmiyorum ben inanmıyorum şahsen kocandan ayrıl eskort ol güzel önerim için bana versene ben sana benim cock umu vermemm
00 Yorumla
+1 yılBence siz kocanızla yola devam edin neden derseniz çünkü sen o erkek için kocanı bırakirsan işin rast gitmez kocanın ahından olsa iflah olmazsın yeni evleneceğin erkekte yanaşacağın son liman olur bunu ilerde sana koz olarak kullabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıla. g millet iyi namus bekçiligi yapar. birini linç edin de en alaa şekilde linç girişiminde bulunurlar. burdaki istisnasız tüm erkekler içinde , bir tane kız çıksın benimle bu gece beraber olurmusun dese kimse hayır demez buna kalıbımı basarım. ama iş namus bekçiligine gelirse kadınlı erkekli bizden başka bunu beceren millet olmaz.
00 YorumlaBence sen ne istediğini bilmiyorsun. Kocanı seviyorsan başka adamla işin ne. Tamam bir halt yiyecekseniz bosanın öyle yiyin. Kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez. 1.5 senedir kocanın yuzune bakabilmen bile mide bulandırıcı.
00 Yorumla
+1 yılkocan zengin sevgilin fakar kocan şişman veya seni tatmin edemiyor sadece maddi açıdan karşılıyor sevgilin gençliğini tatmin ediyor sonuç kocanın üstüne kuma olarak sevgilini getir =D
00 YorumlaDuygularini dik hale getir, ve uzerine yavasca otur..
40 YorumlaYok artık diyorum Ama neyazıkki okadar. çok bole yapan varki gazeteler de sonra öldürülmüş şekilde görüyoruz ya bak madem. seviyorsun sevgilini evlen onla aldatma kocanı yazık aynısını sana eşin yapsa ne hissedersin yazık çok yazık
00 Yorumla
+1 yılBir balıktan ne farkın olduğunu söyler misin?
Neyse gerek yok.
Bence öl. Herkes mutlu olsun.40 YorumlaBöyle devam et, umarım hayatın boyunca mutsuzluk seninle olur inşAllah... Umarım eşinde aynı şekilde karşılığını veriyordur sana. Karakterin yerlerde, adam olsan zaten buraya yazmaya utanırdın.
00 YorumlaBir kalpte 2 kisi. Hemde seviyosun aldatiyosun. Yazik. O adamda seni her gece koynuna aliyo güvenle. Haksizlik etme adama daha fazla. Bencil.
10 Yorumla- 40 Yorumla
+1 yılSen sevgilinle evlensen onuda aldatırsın. Ya da o seni aldatır. Kocanda seni aldatıyordur belki. Ay aman öff aldatan aldatana😄 Bir de utanmadan ikisinede aşığım demişsin😄 Aynısını kocanda sana yapsa?
00 YorumlaSilent Hill Filminden Bir Sahne Geldi Aklıma
www.joblo.com/.../..._hill_christabella_church.jpg00 YorumlaBu trol soru değil dimi eğer gerçek çok kötü yaptığın cinsiyet fark etmez eğer evlise onu aldatıyorsa baya kötüdür yapmayın öyle şeyler Allah aşkına kocan seninle yaşlanmyı hayal ederken ona bunu yapma
00 Yorumla
+1 yılkocanı sevioduysan bu haltı yemeseydin. seven insan aldatmaz kızım
30 Yorumla
+1 yılKarakterin otururken sandalyeyi mi çektiler, neden böyle oldun?
50 Yorumla
+1 yılKocanı sevsen aldatmazdın, yaptığının adı serefsizlik biliyorsun değil mi?
32 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ikisinide seviyorum
- +1 yıl
öyle iş mi olur yaa valla böyle şeyler gördükçe üzülüyorum :/
Birde cikip burada marifet gibi soyluyorsun alkishmi istyorsun al 👏👏👏 sadece eshine aciyorum keshke o da seni aldatsa
10 Yorumlabataklığın dibindesin farkında mısın yazıklar olsun sana namusuzluğun orusbususun.
20 YorumlaHayatta iki kişinin duyguları ile oynayan bir köpeği görüceğimi düşünmezdim pardon çok özür diliyorum köpeklerin değerini hafife aldım
00 Yorumlasenın psıkoloooon bozuk janım ne ayak ya bu ya. ruh ve sinir hastalıklarında dayım prof. istersen sana manzaralı bir oda hazırlatayım biz senin gibilere toplum içinde or@spu diyoruzm janım...
00 Yorumla
+1 yılya karısı madem kocanı ikna et sevgilini de alın yanına grup yaparsınız her gece sende tost olursun bol bol sana uyar potansiyel var...
00 Yorumlamillet birini bulamiyor sen ikisinide aldat. esini seviyorsan niye aldatiyorsun? sevmiyorsan niye hala yanindasin. Allah akil fikir versin.
00 YorumlaBir kalpte iki kişi olmaz, demek sevmiyosun o halde grup yapın.
31 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum baby:) sen bu işi biliyorsun :)
+1 yılSeni yargılamıyorum ama sadece tek birşey sorcam... vicdanın rahat ediyor mu?
10 Yorumla
+1 yılbence ikisini de ikna et 3 lu bir ortam kurun bir evde :))))))
18 Yorumla- +1 yıl
benı de alsınlar hatta:)
- +1 yıl
@Two-tan-come-on hahah var böyle ilişkiler ama turkiyede göremedim henuz:)))) bunu isteyen bayanlar vardır etrafta eminim:)))
- +1 yıl
araya girmek isteyen başka var mı:)))))))))))))
- +1 yıl
Turkiyede goremedin mi? O zaman cok dolasmamissin demek ki :)
- +1 yıl
@Two-tan-come-on aman görmek de istemem:))))
- +1 yıl
Haberlerde okumadın mı 2 zengin çift bir villa'da karılarınıda getirip swinger yapmışlar yani eşlerini değişip seks partisi yapmışlar ve sadece onlar değil gelen yüzlerce çift varmış o villaya yakalandılar hatta
- +1 yıl
Türkiye oldu bu olay
- +1 yıl
tövbe yarabbi.. gerçi doğuda da kuma olayı var. ne farkı var:)
Evli barklı kadınsın kocanı seviyorsan aldatma yapmışsın bir hata devamını getirme kocanla hayatına devam et bırak sevgilini
00 YorumlaYaş aralığına bak yediği halta bak.
Kendinden büyük iş çeviriyor.10 Yorumla
+1 yılAldatmışsan sen zaten dinen onun nikahlı karısı olmaktan çıkmışsın haram olmuş kocan sana daha onla yatakta yatman bilene senin çok büyük günahın olur. kocan günaha girmez bilmiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılSevdigin kisiyi nasil aldata biliyorsunki sen sana guvenmis sende ikisini kaybetmek istemiyorum diyorsun amacini anlamis degilim ama yaptigin cok ayip insanliga sigmayan bisey
00 Yorumla
+1 yılbütün bunları yapabilecek kadar kurnazsan çözüm de bulabilirsin kendince.
00 Yorumlaİnş tüm foyan ortalıga cıkar herkes duyar rezil olursun :D
00 Yorumla
+1 yıliyi poh yaptin. yaparken bize mi sordun.
simdi de kendin dusun,.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddiysen eğer iğrençsin tek kelimeyle. Miğdesiz kadın bide kocami seviyorum diyo seven kadın başka bir erkeğin yüzüne dahi bakmaz. Sapkın ya. Boşan o adamdan da senin gibi birinden kurtulsun
00 Yorumla
+1 yılAldatmadan önce düşünecektin! Seven kadın aldatmaz. Sizin yaptığınızı ruslar bile yapmaz. Eşine durumu anlat boşan. Yoksa sevgilin anlatsa kan çıkar.
00 Yorumla
+1 yılbize ne git ne yaparsan yap haha olaya bak. öldüğünde kul hakkı var bide. onları düşün.
00 Yorumlakuma olarak getir ötekini olmadı 3 tane daha kuma getir tam olsun grup yaparsınız
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaFİLMİN ADI GRUP İNDİRİMİ
https://www.youtube.com/watch?v=kNQvhdjQokE00 Yorumla
+1 yılbence öl sen senin gibi insanlar insanlığın kanseri resmen miğdemi bulandırıyorsunuz...
00 YorumlaSevgilinden ayrıl kocanı başkasıyla aldat. Sonra eski sevgilinle evlen onuda kocanla aldat.
00 YorumlaBunun gibi salaklar yüzünden evlenme cesaretini toplayamadık gitti...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Kocandan ayril sonra sevgilini aldat ondan ayrıl böyle git
50 Yorumlabirgün böyle birşeyle karşılaşırsam canımı verceğim karımın canını almassam en adi namussuz ben olayım.
00 YorumlaOtur iyice düşün ne kadar mide bulandırıcı bir durum olduğunu kendi kendine sor kocanı istemiyorsan sevgiline git ama bir kocana bir sevgiline olmaz böyle vicdanınla başbaşa kal
00 YorumlaSen şaka mısın dalgamı geçiyorsun? Madem eşini seviyorsun derdin ne senin?
00 YorumlaBence sen bir bu konuyu cübbeli ahmet hocayla konuş senin durum vahim hanfendi
00 Yorumla
+1 yılO zaman ikisinin arasinda tost ol ne diim daha sana...
00 Yorumla
+1 yılabla boşver hadi yatıp uyuyalım. allah sevdiğine kavuştursun
00 Yorumla
+1 yılne yiyip ne içiyonuz da böyle gamsız olabiliyorsunuz anlamıyorum..
20 Yorumla- Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem