Her şeye rağmen neden unutamıyorum?

bana çok büyük şerefsizlikler yaptı. hani anlatmaya kalksam oturur yine ağlarım. ama biraz bahsetmek istiyorum. cünkü bu konuda hiçbir arkadaşım benimle konuşmak istemiyo. onun konusunu açmak dahi istemiyolar. içime kapandım. neyse. 3 senelik ilişkimdi. ramazanda ayrıldık. 1 hafta sonra biriyle çıkmaya başladı falan neyse ben yine her seye ragmen affettim. cok buyuk fedakarlık yaptım ona karşı. ramazandan bu yana ayrıydık ama benden hiç uzaklaşmadı. 1 ay once tamamen bitirdim kafamda. 1 ay once yine barışmak üzereydik tam affedicem bu sefer dengesizliği tuttu bana kötü davrandı. sanki ben yapmışım her şeyi. neyse konuşmadık bir süre. sonra yazdı yine seni unutamıyorum falan filan diye ondan sonraki günde benden önceki aşık oldugu kızla takıplesmeye baslamıslar. onu görunce cıldırdım. engelledım her yerden. ama aklımdan cıkmıyor. haddinden fazla sevdim biliyorum. başka hiç kimseye sevgiye dair bir şey hissedemiyorum. ramazandan beri deniyorum. olmuyo. ne onla ne de onsuz derler ya aynen öyle. benim bu kadar ahımı almışken mutlu olabilir mi acaba? ben neden unutamıyorum? olur olmadık yerde fotoğrafı cıkıyo karsıma. delı oluyorum. bıktım onun aşkından artık. ama artık yenı bırınıde sevemıyorum. gıderken duygularımı almış meğerse benden.
Her şeye rağmen neden unutamıyorum?