6 yillik iliskimizi bitirdi artik sevemiyorum diye, beni deli gibi seven adam, benden daha cok evlilik hayalleri kuran adam, beni kaybetmekten korkan adam simdi bir anda cikti hayatimdan.. canim cok yaniyo. şu an sadece icimin birazda olsa rahat olmasi, bana hic yanlis bir sekilde yaklasmadi. Hic kullanmak amacli yararlanmak amacli yaklasmadi. Bu 6 yil icinde en fazla elimi tuttu yanaktan operdu, saclarimini koklardi sureklî. Ama simdi yok... off Allahim..
Bu resimin ne kadar dogru oldugunu merak ediyorum. Durust olun.
Ayrıldıktan sonra kadınlar ve erkeklerin halleri boylemi gercekten (resimli)?
Merhaba bunu okuyan insan; Hiçbir şey senden önemli değil..
Hayatta insan bazen bir kere sevmez, bir çok kez sever. Ya da sevdiğini sanar. Aldanıştır ya da kaderinde yoktur. Emin ol aşk acısı kalıcı birşey değil. Bir süre elbet yaran kanar, etksinde kalırsın ama boşverirsin. Yara kabuk bağlar. Saracak biri mutlaka karşına çıkar. Üzülme demek saçma olur bu durumda çünkü seven herkes üzülmüştür elbet. Sadece fazla canını sıkma diyorum. Samimi söylüyorum en büyük acılar bile zamanla kendini hissizliğe bırakır ya da yok olur. Ve gerçekten ne kadar sevmiş olursan ol, olmuyorsa olmuyor karşındaki senin elini tutmuyorsa zorla kendini sevdiremezsin. Tek seçeneğin yoluna devam etmek.
Kalbini kıranlara öfkelisin, biliyorum. Çok değer verirken birden bire az değer görmek incitti seni, anlıyorum. Anlamaz mıyım hiç? Ama sende anla biraz. Hayat böyle, insanlar böyle. Gör biraz. Hiç yapmaz dediklerin, yapmaz dediğin şeyleri yapar. Hiç gitmez dediklerin, hiç gitmeyeceğini sandığın bir anda gider. Ortada kalırsın. Oysa onlar seni kırdıklarını sandıklarında, seni bambaşka biri yaptıklarından habersizlerdir. Bunu unutma; kırıldıkça değişirsin. Bunu asla unutma; seni üzmüş olanlar, seni mutlu edenlerden daha çok yarar sağlamıştır sana.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok saçma ya düzgün çocukmuş demekki en fazla yanaktan öpmüş neden böyle yaptı dicemde sonra acaba senin öyle bir kız olmadığın içinmi uzak durdu baskıladımı kendini dicem oda olmuyor sonuçta 6 sene boru değil çok garip bir insan neden ayrılır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hic sorma kardesim hic sorma anlam veremiyorum.. canim okadar yaniyo ki.. hanu tamam bzlki heyecan bitmistir, monotonlasmistir ama ortada bir emek var.. bide takmiyomus gibi duruyo şu an .. offff nasil olur nasil
Erkekler sevindigi kismi yalan sirf güçlü olmak icin bu yalana inandirirlar kendini
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
... bir kac gun once gormusler, guluyomus arkadaslariyla.. kaldiramiyorum. Beni okadar seven adam ustume titreyen insan. Beni sevmesinide gectim, isnan birazda olsa uzulur... ortada bir emek var. 6 yil ya. Saka gibi
Bende 5 yıl bir insani sevdim ve ayrildiktan sonra o mutlu mesut gülüyor ve başkasıyla çıktı ne kdr zor bilirim.. Ama erkek adam yediremiyor kendine küçük düşmemek icin gulecek tabi ama yanlizken görmek lazim bide. Rol yapıyor olamaz mı.
böyle tabi. ilk kurtuldum diyosun sonra derbeder oluyosun. hayatın kayıyor. ailenden sonra belki de en çok güvendiğin birinin eksikliği insanı bayağı yıpratıyor
aynen yemin ederim çünkü çok gördüm bizzat kendim yaşadım yok böyle bişey yaw 4 seneni geçirmişsin okadar sevmişsin ayrılmışsın bir bakıyonki oohh ne ala memleket mutlu yani hiç üzüntü yok Allah canımı alsın böyle hiç bişey olmamış gibi davranıp mutlu olan kişilerin kafasına sıkacan valla diyom
Bende anlamiyorum.. 6 yilimi verdim. Beni zamanîndaa sevdi biliyorum.. ama şu an sanli beni takmiyomus gibi davraniyo ya da gercekten takmiyo. Cok aci cok anlam veremiyorum. Beni kayetmekten korkan insan bir anda yok oldu.. sevmesinide gectim, gecen gormusler cok mutluymus guluyomus.
Nednei yok aslinda.. son bir kac aydir sogukluk vardi hissediyodum ama takmiyodum pek cunku sevmiyomus gibide yapmiyodu. bir kac gun once sevmiyorum artik, sana sevgimi gosteremiyorum, mutsuz ediyorum falan dedï..
Zaten ask biter bunu ben kendimde biliyorum, ask heyvan biter ama sevgi kalir.. resmen sevmiyorum dedi, nasil insan sevemez bir anda. ona kizamiyorumda cunku bana hic kotu ni sekilde yaklasmadi, dedigim gibi ellerimi tutardi saclarimi surekli koklardi, en fazla yanaktan operdi.. bu yuzden nefrette edemiyorum. Insamlah dedigin gibi doner insallah..
şaşırdım cidden. . benimde 7 buçuk yıllık bir ilişkim var. senin üzüntünu kısmen de anlayabiliyorum. . Ama ben senin yerinde olsam geri döndüğünde affetmezdim.
Merhaba 7 ay ayrı kaldık.. 6 yılın hatrına ve herkes bi şansı daha hak eder diye düşündüğüm için affettim. şu an 3 aydır nişanlıyız çok şükür her şey iyi gidiyor. Hatta sanki değerimi daha iyi anlamış gibi..
En İyi Cevaplar