merhaba KS ailesi.
evet soruda da olduğu gibi oğlak burcu kadının zayıf yönü nedir nasıl bir af dileme şekiliyle mest olurlar.
evet soruda da olduğu gibi oğlak burcu kadının zayıf yönü nedir nasıl bir af dileme şekiliyle mest olurlar.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlak burcuyum çok zor affederim ama herkes aynı değildir belki o seni sevdiği için dayanamayıp affeder seni. Ve evet evlenme teklifi olabilir çok duygulanır oğlak burcu duygusaldır. Yanına gitmeye çalış mutlaka seviyorsan bırakma onu :)
seviyorum evet, hayatımda 2 kadın daha oldu ve ben hiç bir kadında bu kadar saf sevgi görmedim. ki ilk sevgilisiyim belki bu avantajımda vardır gitmek istiyorum sadece 6 gün daha dayanmalıyım..
Tanıdığım oğlak kadınlarının % 90' ı hadi işine, tiksiniyorum.
nasıl yani..
anlamadım daha açık olsanız...
UNUTTTTTTTTTTT O KIZI
BİRDE KOÇ VARSA ASLA UNUTT ABİ
Cevap
2Cevap
toslamadan içi rahat etmez onun.
nasıl yanı anlamdım
senden hıncını almasına izin ver
yanına gittiğim vakitte mi?
senden hıncını alsında ne zaman nerde nasıl alır orasını bilmem.
peki sonra affeder mi?
kendini affettirirsen affeder
bunu nasıl yapabilirim işte, ne gibi taktikler işe yarar?
kızı tanımadan bilemeyiz onu sen tanıyosun
Evlenme tekkifi yaparsan anca Ben öyleyim :D
çok kötü tartıştık bittirdi. ve gelgitler yaşadı etti ayrılalıdıktan sonra epey görüştük fakat bu ayın 2 sinden beğri konuşmadık. yanına geliyorum dedim gelme fikrim değişmedi ayrılmamız en iyisi ayrı yolun insanıyız biz yollarımız ayrı bitmesi daha hayırlı dedi. fakat ben gitmek istiyorum. nasıl süpriz yapabilirim ya da ne yapabilirim etkilenmesi içinn
Bende sevgilimden ayrildim tepkisiz mesaj yaziyor cevap vermiyorum cunku inanmiyorum güvenmiyorum Artik tartismalardan dolayi , Seviyorum ama bir gelecek göremiyorum ondan cevap vermiyorum. Anca evlenme teklifi yaparsa af ederim. Kiz arkadasina gelince nelerden hoşlaniyor sen daha iyi bilmelisin bütcen varsa 100 gül veya köpek yavrusu veya onun cok cok istedi birsey varsa yaparsan cok mutlu edebilirsin ve eminim af edicektir tabi ayni hatalari tekrarlamamk gerek
şöyle düşünüyorum mavi gülü çok seviyordu mavi gül+papatya ya da başka bir çiçek yanına düşünüyorum+çok detaylı bir özür mektubu+bir anlaşma kağıdı hatalarımı tekrar etmemek üzere olan. fakat onu yanıma nasıl çağrıcam bilmiyorum. ve istemiyorum gelme diyor gidersem gelir mi ki yanıma.
Gelmiyorsa Bille kapisina veya isyerine birak nerdeyse oraya git af edecektir dayanamaz kizlar böyle seylere
peki, şöyle bir şey yapsam uzak şehirdeyiz üni. dolayı benim oraya inmem ya sabah 6 da olacak ya da gecenin 11 inde gittiğimde gece ya da sabahın köründe ben geldim yurdun önündeyim elimde de çiçek olsa nasıl olur acaba?
Süpriz olur bencede hic haber felanda verme orda olmasa ünide yakalarsin veya yardimca olabilecek ortak arkadasiniz varsa söyle sana yardimca olsunlar
kimsenin yardımına ihtiyacım yok. bu acizlik görüntüsü verir oğlak kadınları güclü erkek sever ve kararlı...
:D aferin
Zor işin
onu biliyorum uzaktayız çok gel-git yaşadı çok özür diledim telefonla whatsappla sosyal ortamlarda vs. ve gelgitler yaşadı sonunda 32 gün görüştük ayrıldıktan sonra ve bir tık olmadığını görünce tamamen konuşmayı kestik... 18 gündür mesajıma ya da aramalarıma cevap vermiyor ve fakat attığım her mesajı okuyor biliyorum facebooka gir diyorum giriyor takip ediyorum fakat hiç bir şekilde suskunluğunu bozmuyor yanıan gitmeyi düşünüyorum ne yapabilirim etkilenmesi için?
severse
uzaktayız ve yanına gitmeyi düşünüyorum ne yapabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar