Merhaba arkadaşlar.. Ben 23 yaşında bir genç kızım. Küçüklüğümden beri annemin defalarca babamı aldatışına şahit oldum, gözümle gördüğüm anlar dahi oldu. Senelerce psikolojim bozuk şekilde kimseye güvenmeyerek yaşadım. Şimdi hayatımda biri var 1 senedir her anlamda yanımda olan biri. Çok seviyorum. Ama ben tek çocuk olduğum için evlendiğimde annem bize yakın bir yerde hatta babamdan ayrı başka bir şehirde üç kişi yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşıma sürekli benim haberimin olmadığını düşündüğü konuşmalar yapıyor. Ben böyle bir kadını evime dahi sokmak istemiyorum.. Artık çok çaresizim lütfen yardım edin..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Annenizin tabiri caizse ar damarı çatlamış allah ıslah etsin. Öncelikle madem ki böyle bir kadınla beraber olmak yaşamak istemiyorsunuz o halde annenize biz 2 kişi ayrı evde yaşayacağız kendimize ait bir düzenimiz olsun istiyoruz. Bu yüzden evimizin ayrı olması daha iyi kusura bakma ama istemiyoruz bizimle yaşamanı vs vs gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Çok da üstünüze giderse patlamaktan başka çareniz kalmayacak hatalarını tek tek yüzüne vurursunuz ve böyle bir kadınla aynı evde yaşamak midemi bulandırıyor dersiniz artık gerisi size kalmış
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki, ortada iki farklı konu var. Psikolojinde muhtemelen büyük bir yer kaplamış bir çocukluk travması ve gelecek ile ilgili pilanlar.
Anneni affettin mi?
Affetiysen annenle yaşayıp yaşamak istemediğine karar vermen lazım.
Anneni affetmediysen bu opsiyonu düşünme bile. Sen artık yetişkin bir bireysin. Yeni bir hayata adım atarken eski hayatından kötü anılarıda mı sürükleyeceksin yanında?
Ben senin yerinde olsam ailenin kaç çocuğu olduğunun bir önemi yok, bir taraftan kopacak kadar uzak ve bir tarafla aynı evde yaşayacak kadar yakın bir karar almazdım. Annen buna saygı göstermek zorunda. Eşine bunu aynen söyleyebilirsin. Karar senin.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle niye yaşıyor kocası var. Oynasi varmış. Ben olsam asla afetmem oyle kadını direk yüzüne soyle hayatıma girme de. Babanı aldatmış olmasa bile seninle ve esinle yaşamak istemesi çok saçma baban nolacak eşin kabul edecek mi sırf bu yüzden huzurun bozulduğu zamanlar olur
10 Yorumla
şimdi söyle bir şey var kadın neden aldatır bilmek gerekiyor
ya yeterince sevgi görmüyordur o sevgiyi dışarıda arıyordur
ya da baban yatakta iyi değildir pipisi felan ufaktır ondan aldatır
sana düşkün olabilir fakat sınırlarını da bilmesi gerekir evlendiğin zaman zaten evin felan ayrı olur öyle düşümmdüğün şeylerin çoğu olmaz10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
37Cevap
+1 yılAnnenin sadakatsizliğinin seni gelecek konusunda etkilemesine izin vermemelisin. Bu söylediğim bira beylik bir laf ama psikolojinin sağlam olması gerek kendi ilişkinde. Çekincen annen ile kocan arasında bir etkileşim olması mı? Yoksa benim anladığım, kocan annenin sadakatsizliğini görürse anasının kızı moduna girip seni yargılaması mı? Eğer seni yargılamasından korkuyorsan çekincen buysa Çek kenara konuş, samimi olarak dertleş. Dayanamıyorum bu duruma etrafımızda olması beni rahatsız edecek de. En azından ortak bir karar alma ihtimaliniz olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlayın farkındayım aynısını bende yaşadım çocukluğum çok zor geçti ne kadar zedelendiğini biliyorum. Ben anne babamdan uzaklaşmayı seçtim kardeşimin yanına geldim 18 yaşındayım hâlâ konuşuyorum annemle ama çok utanıyorum ama ne yaparsam yapayım annem bana ilgiliydi babamla olan ilişkisiyle karıştırmayın diye bir şey yok arkadaşlar size bu zararı vermiş derin yaralar açtıysa yine de çok öfkeli oluyorsunuz yaşamayan bilmez ama allah yaşatmasın çok zor bi durum atsan atılmaz satsan satılmaz birde hiç suçu yokmuş gibi davranır zor durum şimdi yanımıza geldi 24 saatlik yoldan bana yumurta pişirmiş en sevdiğim şekilde... hem nefret ediyorum hem seviyorum annem yani ne diyim. Diyorum ya çok zor kopamıyorsun Allah yardımcımız olsun...
10 YorumlaBabanı affeder miyidin onu düşün. Eğer cevap evetse anneni de affetmen lazım. Öbür türlüsü iki yüzlülük olur. Bu toplumda erkek yapınca çapkınlık oluyor kadın yapınca ayıp milletin ne dediğini takma
02 Yorumla
Soran+1 yılKonunun sence cinsiyetçilikle bir alakası var mı? Bir erkekte yapsa kasımda yapsa aldatma aldatmadır maalesef. Bunu babamda yapsaydı onu da affedemezdim. Bir kerelik bir şey olsaydı ona da tamam ama ben bir şey demedikçe iğrenç bir hal aldı. Sen anne dediğin bir kadının sürekli birinin altında olmasını ister miydin? Benim psikolojim bozuk sen babamla kıyaslıyorsun
+1 yılŞimdi erkek arkadaşından birşeyleri bugün saklasan yarın ortaya çıkacak. Ortaya çıktığında ise erkek arkadaşının göstereceği tepki, onun tepkisidir seni bağlamaz...
Anlatabiliyor muyum?
Hal böyle işte...00 YorumlaErkek arkadaşına uygun bir dille durumu anlatman gerek zaten sende gönlü varsa anlayış gösteriri durumu bilmediği için annenin sizle yaşamasına bişey demeyecetir
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşıma her şeyi anlattım, anneme yine saygısını koruyor ama artık o da dayanamaz hale geldi. Her şeye sustukça resmen annem onu daha çok sıkıştırmaya başladı. Zoraki bir şekilde beni ondan kopardığını düşünüyor oysaki annemden kopma sebebim tamamen kendisi...
Soran+1 yılBabamı sevmediğini söylüyor, bende git evlen dedim defalarca beni bırakmak istemediğini dile getirdi. Ben ise ona beraber yaşamak istemediğimi söyledim. Herkesin kendi düzeni var erkek arkadaşımın burada ailesi var kimseyi kimseden koparamam. Annem istiyor ki her şey onun kontrolünde olsun ama artık onu anne olarak görmediğimden hiçbir şey yapmak istemiyorum
Soran+1 yılBabam bu eve sadece kızım için geliyorum diyor. Kızım evlendiğinde seni yaşatmayacağım dedi..
Çaresiz olacak bir şey yok Hanım Kız annenle açık açık konuşacaksın anne yedigin bütün bokları biliyorum senden uzak durmak istiyorum Sen de benden uzak dur diye açık açık konuşacaksın
20 YorumlaBaban nasıl biri? Aldatmayı asla onaylamıyorum yanlıs anlasılmasın. Hem adamlıktan nasibini almayıp hemde boşanmayan çok erkek var.
12 Yorumla
Soran+1 yılBabam alkol kullanan bir insandır. 2009 senesi annemi aldattığı adamla aynı yerde görünce daha da kötü bir adam olmaya başladı. Babamı savunmuyorum ama annem defalarca bunu yaptı. bir kere olsa belki hatadır derdim ama hata birkaç kere olmaz maalesef
- +1 yıl
Bu soruyla Hatayı mesrulastirmaya çalışmayın kardeşim kocası kötü ise ayrılmış uzaklasmislar adam çağırınca geri dönmüş kötü adama geri niye dönersin, kadın bir kere yapmamış ki hadi başkasını sevdi onunla evlenmesini istedi dese neyse kadının evlenme niyetide yok belli ki farklı farklı insanlarla birlikte olmayı seviyor. Bu kızın yerinde kim olsa rahatsızlık duyar bu durumdan. Yarın kendi kızının kocasına da yanasmayacaginin garantisini kim verebilir
+1 yılbence sen bunu kafana takma yanı senın ılıskın annenle >> anne - cocuk ılıskısı
annenın duygusal anlamda ılıskısı babanla yanı bu babanın derdı olsun senın degıl ;) sonucta sana ıyı annelık yapmıs mı ona bak sen yoksa baskasıyla yatmıs vsgerek yok00 Yorumla
+1 yılNe affetmesi babana boynuz takmış.
Ben olsam kurşun atardım gözümle görsem sen bayan olduğun için bilemem.017 Yorumla
Soran+1 yılölmesini istediğim günler oldu ben kötü bir insan mıyım?
- +1 yıl
Hayır reis sen iyi bir insansın.
Namuslu insan otomatikmen öyle birşeyi kaldıramadığı için ölmesini ister. - +1 yıl
Potansiyel bir feminist
- +1 yıl
Senin gözünde namus ucuz bir peçe parçası mı
- +1 yıl
Yırtık atasın, unutup kaçasın namus bir kadının hayalidir hayaline sahip çıkmasını bilmiyorsa diğer dünyada çok rüya görür.
- +1 yıl
Boş konuşma katil olan senin düşüncelerin
- +1 yıl
Senin annen herhalde babanı çok aldattı kuyruk acın var kendini böyle yorumlarla avutmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Ben tüm erkekler için konuşmuyorum ben kendim için konuşuyorum konuyu saptırma bizede namus gönderildi ben temizim bakirim tanıyıp tanımadan aptal salak yorumlar yapma ve sana şu konuda katılıyorum kadın yapar adı olur ors.. Pu erkek yapar adı olur delikanlı. Onu bana değil Türk milletine söyliceksin
- +1 yıl
Şimdi babanın yerine kendini koy anneni çok seviyor anneni aldatmıyor annen ona boynuz takıyor erkek olmadığın için ve baba olmadığın için o duygunun ne olduğunu bilemezsin ya da evlat olmadığın için bilemezsin feminist lik yapma burda
- +1 yıl
Niye ya sen de kadının yerine koy kendini kocan seni aldatıyor boynuz takıyor ne farkı var? O zaman kadın da bir kurşun atsın erkeğe. Sizin bu erkeklik duygunuz hiç bitmeyecek kendinizi yüceltmeniz hiç bitmeyecek. Sizin erkeklik duygunuz varsa kadının da kadınlık duygusu var ama sizin gibi kimseye kurşun atmıyor.
- +1 yıl
Kardeşim ben atmasın mı diyorum kadınında hakkı var az gerçek çi bakar mısın olaya sen zannediyor musun ki çocuğun annesi babasını aldattı çocuk annesini vurdu o çocuk daha eskisi gibi yaşayacak veya kadın veya erkek zaten onu vurmasının sebebi onu çok sevmesi ve kadının kendisini onun kadar sevmemesi bunun vicdan azabıyla o adam karakterli bir adamsa zaten kafasına sıkar veya kadınsa bak ben eşit şekilde olaya bakıyorum sen kadıncı düşünüyorsun. Düz mantıksın
- +1 yıl
Sen hem feminist sin hem erkek düşmanısın vede senin gibilere bunu kaç defa söylersem söyliyim ben öyle değilim derler
- +1 yıl
Ben feminist erkek düşmanı demedim ki zaten lafı lafı arkadan anlama nasil bir kibir bu nasıl bir ego ya evet ben cahilim sen bilmiş okumuşsun kalitesiz değersiz insan kadın kılığına girmiş seni gidi iki bacaklı şeytan seni hadeee naş naş naş başka kapıya naşş
Vallahi Allah yardımcın olsun korkunc seyler anlatmisin bir an once evlenip yoluna bak dogru kisiyi bulduysan
00 YorumlaErkek arkadaşını da baştan çıkarma durumu var mı peki
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır.. sadece benden uzak durmasını istiyor. Hayatı boyunca yaptığım yaşadığım her şeyimi kıskandı benden..
- +1 yıl
Hmm kendi yaptığı hataları senin yapmanı istemiyor ama aynı yoldan ilerlemek istemesen bile ilerde annene benzeme ihtimalin var çünkü o ortamı gördün, şu an tiksinsen bile ilerde bu düşince seni tahrik edecek.. Benimde eşimin bir arkadaşı var böyle ve kızıyla yaşıyor. Kızını son gördüğümde baya cesur giyiniyordu aklıma girmedi değil..
+1 yılAcaba onu bu yola sürükleyen nedenler nedir diye düşündün veya konuştun mu?
Belki de konuşsanız hak vereceğin konular da olabilir.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlendikten sonra net olarak konusursun dere yi geçene kadar dayı demekte fayda var
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ve çıkmaz bir durum, annenle bağını koparmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşme annen diye hayatının içinde olacak bir durum yok
00 Yorumla Annenle arana mesafe koy nefret et yoksa manitan elinden alır mal gibi kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi başına evlenemezsin birisini bulmussun ama annen ne derse o olur neyse hayırlısı de sen yine de şimdi ilişkin var diye herşeyi evliliğe bağlamak sacma bir düşünce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir sebep aldatmayı meşru kılmaz, kılamaz. Memnun değilse ayrılsaydı. Bu şekilde aldatmak nedir!
Sorunuz kolay bir soru değil, net bir cevap vermem mümkün değil. Fakat uzak durmakta fayda var.10 YorumlaO, senin annen sonuçta. Affetmek, affetmemek senin inisiyatifinde. Ne desek boş
00 YorumlaValla ne desek boş arkadaşım annen işte kararını senin vermen gerek
00 Yorumla
+1 yılAffetmeme değilde kendinden uzak tut seni rezil etmesin
00 Yorumlaannenle baban ayrı mı. anneni nasıl gördün başkasıyla.
05 Yorumla
Soran+1 yılBabamın annemi bir adamla aynı evde görmesiyle biz memlekete gittik bir sene kaldık babam tekrar bizi geri istedi bir nevi annemi affetti. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı her şey daha da kötü oldu babamın gördüğü gün ben küçüktüm ve uyuyordum. Bağırış seslerine uyandım, benim diğer gördüklerim cinsel birliktelikti gözümle görmek beni mahvetti.. mesajlarda aynı tür şeyleri yakalamakta beni iyice itti mecburiyetten aynı evdeyiz dayanamaz hale geldim artık..
Soran+1 yılKonuştum seni seven insanlar var seni mutlu eden insanlar var dedi. Mutluluk aradığını söyledi bir insan nasıl cinsellikten mutluluk alır? Bir insanın yuvası varken nasıl başka birinden mutluluk umar...
bence bu konuda duygu ve düşüncelerini erkek arkadaşınla paylaşmalısın o da annene karşı beraber yaşamak istemediği tepkisini koymalı annen seni belki dinleyip saymaz ama erkek arkadaşın söylerse kalıcam diye diretemez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim bir arkadasimda sirf bu yuzden hic istemedigi biriyle evlenmisti o evden o kadindan kurtulmak icin zor durum
00 YorumlaAffedilir, babanla iliskisi ayri seninle iliskisi ayri. İkisini birbirine karistirma.
Ama assssssla beraber yasamayin ilsikinizi etkilemesine izin verme10 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. bencede sokma evıne ahlaksızlıkda zırve yapmış kadın senınde duzenını bozar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanneni affedebikirsin ama keisnlikle samimiyet kurma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAffettim affettikçe devam etti
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle oldu o kadar haklısın ki..
Cevap sahibi+1 yılHer seferinde abarttı ve yükseltti
+1 yılBen affetmem asla ama annende zorda kalmıştır babanında suçu vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğin kişiye yalnız yaşamak istediğini söylersin
00 Yorumla
+1 yılbabanı azıcık seviyorsan o kadından uzak dur. Ve baban gerçekleri öğrenmeli
00 Yorumla
+1 yılBu olay çok karışık bir olay allah yardımcın olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. damadına mı asılıyor anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır, sürekli ilişkimiz üzerine konuşmalar yapıyor çocuğu uzaklaştırmaya çalışıyor benden
Annenle yollarini ayirmalisin bence.
00 Yorumlacidimisn ya geçmiş olsun tpedermisn
00 Yorumla
+1 yılSence af edilir mi allasen?
00 Yorumla
+1 yılNe için affedeceksin?
00 Yorumla
+1 yılBak büyük konuşmak istemem ama bence affedilmez.
00 Yorumla
+1 yılevlen ve bağını kopar o kadından..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer seferinde farklı kişiler mi oluyordu
00 YorumlaHAYIR.
10 Yorumla
+1 yılUzak dur
00 YorumlaAffetmem ben
00 Yorumla
+1 yılKararını vermişsin neyini düşünüyüorsun
00 Yorumla
+1 yılAnnenle konuşmam mümkün mü neden yapıyor bunu
00 Yorumla
+1 yılAnnenle baban ayrimi sian
00 Yorumlaben asla affetmem
05 Yorumla
+1 yılYazık seni de daha doğmaz yalnız bırakmışlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaffedilecek bir konu değil.
00 Yorumla Düzenini bozmasına izin verme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Konuşmasına bile izin verme
00 Yorumla
+1 yılaffedilir
00 YorumlaJayırr
00 Yorumlaaffedilir.
00 Yorumla
+1 yılAffedilmez ya
00 Yorumlababanla paylas
00 Yorumla
+1 yılAffedilmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi nedir
01 Yorumla- +1 yıl
Evlen önce bir
Gizli Üye(25-29)+1 yılaffedilmez
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!