erkek arkadasim beni terk etmisti, aylar sonra karsilastik, konustuk, senden sonra ben artik yasayan bir ölüyüm dedi.
Beni kandiriyor mu ya da nedemek istiyor tam olarak?
Beni kandiriyor mu ya da nedemek istiyor tam olarak?
Ya senin ne hissetini ogrenmek istemiz ya da pisman gercekten
ben ztn ayrildigimiz icin cok üzgündüm, benden sonra baska birisiyle konusmus ama olmamis ayrilmislar, ailelerin yznden ayrilmistik ozmnlarda uzun hikaye aslindada.. bilmiyorum samimi gelmiyor gibi ya da yalan mi atiyor diye düsünüyorum. benimle evlenmek istiyordu
benim ne hissetigimi biliyor aslinda ben cünkü ondan hic birzmn ayrilmak istemiyordum
Severek ayrildiysaniz soyledini ciddiye al bence
bana tek caremiz baska insanlarla evlenmek kaldigi icin baska birisiyle konustum dedi. bende bunu bunu yapsaydin caremz vardi dedim. sonrasinda yeni kizi duyunca ztn ates püskürdüm resmen, sevgin bumuydu fn dedim. sustu bisey demedi. artk tek caresi uzakalra gidip yasiyacakmis. ?
Hic olurunuz yok mu yoksa ortada bir gurur meselesi mi var
oluru vardi ama inatligin yüzünden tek caremiz olan seyi yapmadi, tayinlik dönemi vardi, ailem beni göndermek istemiyordu onun yasadigi yere ve tayinini imkani varken baska yere aldiracakti ama inatliginin yüznden yapmadi, onun ailesinin tarafindanda birtakim sart problemler vardi dedimya aile problemi diye neyse..
simdi ise tabiki gurur var sonucta o beni terk etti, dedigimi yapmadi ve yeni kiz var. hemi dönmek istiyor hemide duvarlari birden örüyor
Sendin adamin ne istedini bilmemesi zor..
ben kendime bilmiyorum ne yapmaya calisiyor, ne demek istiyor, git gellerdendi zaten
dedikleri seylerde düsündürmüyor degil simdi
samimi degil mi, bir yazar bir yazmaz fln:/
Boyle cirpinicana ciddi konus birkaz daha sen elinden geleni yap ki kendi tarafindan pismanlik duyma
ben elimden gelen herseyi yaptim ne var ne yok, istediklerini yaptim, fedakarlik desen hep vardi, ama onun yapacagi fedakarlik yoktu, ozmnlar söylerdi ben buyum degisemem gibisinden konusma yapardi. onun fedakar yapmasi sacmaymis vs. dedimya coook seyler yasadik, bir dedigini bir tutmuyordu
O zaman sana sadece beklemek kalmis seviyosan tabi
bilmiyorum kii seviyorumda bir yandanda yaptiklarindan dolayi nefret ediyorum
Hayirlisi neyse o olsun
amin ins saol
Senden af istiyor, biraz samimi olmaya çalış bakalım.
benden sonra baskasiyla konusmus ama ayrilmislar.. simdide bana bunu söylüyor?
Senden sonra kimseyi bulamamıştır ondan
yok bulmusda olmamis
Bak seen o zaman bu durumda yorum yapamam çapını bilmiyorum olayın benden bu kadar
anlamadim dedigini? diger kisilere yazdigim yorumlari okuyup tekrardan cevap yaz bana
Tanıyorsun eğer tekrar istiyorsan bir şans ver ama konusun sadece samimiyetine inanırsan devam ettir istersen ya da ettirme ama biraz ağırdan sat kendini
zaten öyle söyleyince hic birsey demedim ve yeni kizi duyunca cilgina döndüm, üstelegi kendisi bana söyledi. ates püskürdüm resmen ona. bumuydu senin sevgin? bukadarcikmiydi dedim? bönbön yüzüme bakti sadece ve herzmnki gibi sustu. ama yasayan bir ölüyüm derken gözleri falan doldu. tek caresi uzaklara gidip yasiyacakmis. buda nedemekse.
Aah küçük bir blöf sadece uzaklarda yaşamak falan geri kazanmak için söylenen blöfler ama samimiyetine inanıyorsan bir dene derim ama üzer beni diyorsan salla
valla aslinda beni cook cok üzdü, neler yasamadikki, aileler falan ..
blöf derken yani ne yapmaya calisiyor ki? bak ona inanmak istiyorum ama olmuyor, o cok git geller yasadi, bir kere geldi biseyi bahane edip gitmisti hafiften atlatmistim ayriligi, sonrasinda dayanamayip tekrardan dönmüstü bu sefer ciddi olaraktandi benimle evlenmek istedigini falan söylemisti, sonra yine bisey cikti yine terk etti, sonrasindada bu olay iste.. :(
Valla blöf yok giderim yaparım falan bir yere gidemez seviyosa o işi geçecek burada düğümü sen çözüceksin ipler sende bayan
nasil olcak o? ben inanamiyorum ona artik bide gurur var ikimizdede
bana sana dönmek istiyorum demedi ama ben yasayan bir ölüyüm dedi
bende yapmasi gereken seyleri bastan yapmamisti, sonrasinda yeni kiz?
Geçmişte şeyler olmuş bitmiş konusun kökünden halledin sen unuttuysan kafana takma
unutmustum ama öyle söyleyince? anladin sen
Bir hareketlenme mi oldu haha aklına gelmez o zaman salla boşa üzülme
ben onu cok seviyordum sonucta evlenmek istedigim kisiydi
samimi mi degil mi dediklerinde bilmiyorum ki iste off
Ben sana burdan sadece tavsiye verebilirim ama emin ol ki ciddiyse seni bir yerde bulur
gizlikullanici olan bir kizada biseyler yazdim istersen onlarida okuyup cevap yazabilirsin bana..
Ben bu cocugu boşlaman taraftarıyım üzülme sen boşver
haha niye öyle dedinki
ne düsünüyorsun onunla ilgili? merak ettim
Şimdi aşk fedakarlıkdır o yok arkadaşta hani hep sen uğraş vermişsin kadının uğraş verdiği devirler bitti yani üzülüceksen şüpheliysen yaklaşma bir hayat çöker be
:D dogru söylüyorsun fedakarlik hep bendeydi bide üstelige ayrilirkene bana ask sevgi sehire suna bunu takilmaz demisti kendisi sanki cok bisey yapmis gibi, cesaretim yokmus, fedakarligim yokmus diye bide inkar etmisti!!
Hep kafanda soru işaretleri olacagına bitir gitsin ya üzülmene değmez hep lafta lafta
cidden merk ettim ne düsünüyorsun onun hakkinda, söylediklerinde
Sadece konusan ama icraatta sıfır olan biri gibi en sevmediğim tiplerden birşey yapmaz ama sucu karşıya yıkar olumlu düşünmedim
aynen kardesim aynen öylee
Üzme kendini takma geçeer
ins
saol
Ne demek yardımımız olduysa iyi iyi akşamlar
yardimin olmasaydi eig´de almazdin herhalde :D
Haha kesinlikle teşekkürler
:D :D
İyi geceler
sanada iyi geceler kardesim ;)
Teşekkürler☺️
=))
Çıkamıycaz böyle gülersek ahahah
hahah bencede ama ben cikiyorum cidden simdi
kib, canin skldiginda yazarsan konusuruz yine
Gizlisin takipleşelim konusuruz
Gerçekten sevmiştir ondan
Cevap
4Cevap
Sen olmadan hayatın hiç bir önemi kalmadı benim için demiş kendisi.
Adam. aşık beyler dagılın 😊😂😂
ciddi misin yani asik öyle mi halen mi? benimle evlenmek istiyordu, bazi sebepler yznden terk etmisti (aile) sonrasinda baska birisiylede konusmus ama olmamis ayrilmislar falan ... bilmiyorum ne kdr inandirici
Fesatlık arama dene ve gör. üstüne arkadaslarından birini sal eğer direk yavsarsa salla gitsin. yok benim. sevdiğim. var benden uzak dur derse elini tut ve bırakma aga
sensiz yapamıyorum diyor
Maydonoz da cilde iyi geliyor diyorlar salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar