Eski sevgilime bu mesajı attım dönmedi lütfen bir okuyun?

Biriciğim lütfen sonuna kadar oku
Boş eksik bir hayatım vardı bir gün seni tanıdım ben çok narinim çok hassasım çabuk kırılır küserim dedin beni çekemezsin bırakırsın dedin insan sevdigini bırakmaz istedigin kadar küs hep arttı benim sana olan aşkım hani o ilk tanışdıgımız gün sadece sev demişdin ben hep sevdim 1 yıl 1 ay 14 gün oldu moru seven pebme ayıcıklar çok tatlı diyen sevdigim dedin ya hani dünyda başka kızmı yok diye kız çok senden güzelleri var senden çirkinleri var hatta Habibe bile bir tane değil ama diyer Habibeler benim Habibem değil ne kadar zamanımız kaldı bilmiyoruz hani demişdin ya ben memur olacam sen özel sektör diye bak herşey degişiyo bitanesi ve hala bir birimize geç kalmak için oyalanıyoruz korkak kalplermizi bir birimize sunmaya cesaret dahi edemiyoruz oysa insan koşmalı sevdigine bir şarkıları daha olması için beraber bir film daha izleyebilmek için elini bir kaç dakika daha fazla tutabilmek için tarifi mümkün değildir bazı şeylerin yaşamalı insan korkak kalbine inat yaşamalı zamana bırakmamalı aşkı çünki zamandır aşkın en büyük düşmanı... beni zamana bırakma hani şiirde diyodu tahir zühreyi sevmedeydi ne kaybederdi tahirliginden diye çok şey kaybederdi bitanesi böyle bir aşkı yaşamamış olurdu hani başka bir şiirde istemem artık gelmeni yolugunda buldum seni gelmen artık neye yarar diyordu insan sevdigine gelme demez yoklugunda sever ama yinede yanında ister biliyorum sende bir zamanlar sevdin beni şimdi söyle bitanesi böyle seven aldatırmı böyle seven senden sonra sevebilirmi böyle sevenin sevgisi biter kalbindeki acı geçermi illaki benimde hatalarım olmuşdur aşkda gurur olmaz biricigim günler geçmiyor adını anmadıgım günüm yok resmine bakmadıgım pebmeye sen gibi sarılmadıgım söyle bana kim sevebilir seni benden daha çok gerekirse 2 işde 3 işde çalışırım gene
Güncellemeler
+1 yıl
senin okulun bitene kadar istedigin hayatı sana sağlarım unut beni diyosun bu kalp seni unuturmu bu son mesajım olsun sana bans dön yoksa seni öldürrüm diyemem ben senin saçının bir tek telini dünyalara değişmem beni sensiz bırakma
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar mesajımmı samimi değil yoksa bu kız hiç sevmemişmi beni :( ölmek istiyorum ya onsuz bir hayat bir dünya hayal edemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk bitti geriye ne kaldı şimdi
Eski sevgilime bu mesajı attım dönmedi lütfen bir okuyun?