ah be hocam be. Hayat ne kadar acımasız değil mi. benim de eski sevgilim eski dostumla evlendi. yaşıtız birde 18 inde evlendiler. ama sana birşey diyimmi. Bir süre sonra unutmaya başlıyorsun ve karşına öyle biri çıkıyor ki aklın almaz. Bende şu an biriyle çıkıyorum 1.5 aydır nazar değmesin ama herşeyi unutturdu bana. sanada çıkacak merak etme kardeşim. hayat güzel kuşlar uçuyor mutlu olucaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler inşallah Rabbim sizinde mutlulugunuzu daim etsin insan bu kadar severken sevdiginin gidip başkası ile nişanlanmasını kaldıramıyo hayat çok acımasız bir ömür düzgün erkek ararlar buluncada sonu böyle işde :(
En İyi Cevaplar
boşa bekleme dönmuyorlar. ben sayfalarca yazdım. hayatımda şiir okumus adam degılım oturdum şiir yazmaya calıstım gunlerce bunun ıcın. şiire verdıgı cevap ise cok sacma oldu. o kadar emege cok sacma cevabını verdı. çiçek aldım kapısına dayandım. tamam bu sefer hersey duzeldı dedım. aksamına terkettı. ya bız yanlıs kızları sevıyoz. ya da bız yanlıs bıseler yapıyoz. tam cozemedım gıbı.
12 Yorumla
Soran+1 yılhocam bende şiir yazdım akrostiş falan bile yapdım bende senin gibi ömrümde şiir okumuş adam değilim seninde dedigin gibi ya biz yanlış kızları seviyoruz ya da bizde hata var fazla sevdigimizden kaybediyoruz belkide inanmak istemesemde deveye diken insana... sözü gerçek oluyor :(
Aynı durumdayız ve şu an aynısını ben yaptım değmicek insanlar biliyomusun biz anlayamıyoruz bunu kabullenmek benim acımdanda zor ama öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim içinde öyle benimle birlikde iken bir başkası ile nişanlandı ve ben ona ne kötü bir söz ne kalbini kıracak bişey onu nasıl sevdigimi anlatarak üstteki mesajı attı daha devamıda var ama sıgmadı dönmedi yanlış insanı sevmek çok büyük acı veriyo insana sonunda
Soran+1 yılattım
+1 yılAllah kahretsin hangi kizlar aliyo su mesajlari valla isyan edicem
46 Yorumla
Soran+1 yılneden kaybettim anlamıyorum insan kendisini böyle seven birisi varken neden başkasına gider anlamıyorum acaba yazdıklarımmı içden değil nerde hata yapıyorum anlamıyorum kafamda sorular bir birine giriyo neden den başka bişey diyemiyorum :(
Soran+1 yılinsan neden kendisini herşeyden çok seven birisi varken bir başkası ile nişanlanır anlamıyorum benim gönlüme ateş kendi gönlüne el aşkı düşürdü sevdigim :(
Soran+1 yılTaner senin gibi orda burada millete asılanlar kazanır zaten bu zamanda benim gibiler hep kaybediyo
- +1 yıl
canım ata ata bir hal oldum bu nasıl bir yaratık ya inanmayın bu kıza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayni duyguları hemen hemen her erkek yaşamıştır, bende yaşayanlardanim. Bundan sonra ki hayatın daha güzel geçeceğini söyleyebilirim. Kolay kolay hiç bir kadına güvenmeyeceksin. Birak ileri de seni kötü ve acimasiz bilsinler, aslında acimasiz olanlar onlar. Fazla sevgi biryerlerine batıyor alayinin..
Bazende karşına o... cinsler cikacak onlara bile taviz vermeyeceksin.
Duygusuzluga hoş geldin. :)11 Yorumla
Soran+1 yılbakalım şu acıyı bir içimden atabilsem :(
+1 yılBiri beni bu kadar cok sevse bende seviyorsam birakmazdim onu neden gitti biliyor musun belki ailesi zorlamistir bir aciklama yapmadi mi korkuyordur belki ama kendi istegiyle gittiyse yazik etmis
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır kendi istegi ile gitti 3 ay önce beni engelledi hiç bişey yokken dün numarasını buldum mesaj attım telefonum kırıldı sana ulaşamadım dedi sözlendim dedi bu günde ben yukarıdaki mesajı attım parmagımda başkasının yüzügü var bunu bana yapma dedi alt tafı bir yüzük çıkarıp atmak bu kadarmı zor insan kendisini hayatta onu bu kadar sevebilecek bir kişi daha olmadıgını bile bile neden gider seviyomusun peki onu dedim seviyorum dedi hak etmedim ben böyle severken bunları yaşamayı
- +1 yıl
Seviyosa neden baskasiyla nisanlandi bunun nedenini sormadin mi?
Soran+1 yılkonuşmuyor seviyorum onu daha fazla konuşmayalım parmagımda başkasının yüzügü var diyor en son bu üstteki mesajı attım bidaha düşünmesi için neden böyle yapyosun beni anladıgını sanmışdım benim için üzülme sen çok iyisin seni mutlu edebilecek başka birini bul bu dünyada tek kız benmiyim diyo bir insan nasıl bu kadar duygusuz olur anlamıyorum :(
- +1 yıl
Demekki sevmiyo unutmaktan baska caren yok
Soran+1 yılbir kız ne ister anlamıyorum asla onu aldatmıyacak bir erkek bırak aldaymayı ona bakdıgı gibi başkasına bakmıyacak onu sevdigi gibi başkasını sevmeyecek ölüm olsa gene gelirim yanına diyen hayatta herşeyden çok onu seven birisi oldugunu bile bile bu gidiş niye sevgimiydi agır gelen yoksa vazgeçilmez oldugunu düşündügündenmi oldu üsteki mesajımmı içten değildi o benim içimdeki insanı öldürdü aşkımın katili bir insan kendini böylesine seven birini bırakıp başkası ile nasıl mutlu olur anlamıyorum :(
- +1 yıl
Ben olsam asla birakmazdim ama sevgisi bitmis demekki sen onun icin bir hevesmissin gecmissin cabuk atlatman icin tedavi olmalisin her insan ayni degildir daha iyisini bulursun dua et sakin canina kiyma Allaha hesap veremezsin sonra
Soran+1 yılbir daha birine inanmak güvenmek öyle zorki umarım herşey iyi olur demekden başka bişey gelmiyor elimden :(
+1 yılSenin nekadar cok cumle kurdugunun bir onemi yoktur... eyer icinde sana karsi biseyler varsa.. seni cok ozledim cumlesi bile donmesine yeter.. ozlemek kelimesi o kadar buyuk ve anlamli bir kelimedirki senin yazdiklarindan daha cok anlam barindir icinde
11 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası ile nişanlandı ondan o kadar uzun onu nasıl sevdigimi anlattım ama gene dönmedi :(
Belki dönmek için çırpınıyordur ama yapamıyordur :( aynı ben 😓
111 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkürler hepsini okudunuzmu içinde azıcıkda sevgi kalmış olsa bu mesaja dönmezmiydi :(
Soran+1 yıldönmedi başkasıyla nişanlandı atmıyo nişanı ölmek istiyorum onsuz bir hayat istemiyorum üstteki yazım ona son mesajım olacak
Soran+1 yılben adımı attım üste yazan mesaj ı ona yazdım tüm kalbim ile ama dönmedi ölmek istiyorum ya ben onu ölesiye severken bu kadar sevgisizligi kalbim kaldırmıyo :(
Soran+1 yılbelkide en güzelini yaparız bu sevgisiz dünyadan kurtularak hiçmi sevmemiş ya 1 yıl herşey yalanmıymış ben bidaha birine nasıl güveniyim nasıl seviyim :(
Soran+1 yılbir başkası ile nişanlandıgını bilmek ölmekden bile agır geliyo ben onu böyle severken :(
Soran+1 yılmlsf başkada yapacak bişey yok zaten gidip başkası ile nişanlanan mutlu olan birisi içinde kendimi üzdügüme değmez :(
Neden hep hak etmeyen kizlara geliyo bu mesajlar suna bak cevap bile vermemis bisey demiycem
17 Yorumla
Soran+1 yılinsan kendisini böylesine seven birisi varken neden başkası ile nışanlanır sizce sanki benden dahamı çok sevecek nişanladıgı senin için herşeyi göze alırım ölüme desen bırakmam elini dedim o bırakdı ortada bırakdı bir aşkı yarım bırakdı revamı böyle sevene :(
Soran+1 yılne yazıkki mutluda oluyo böyle insanlar geride bir enkaz bırakıp kendileri mutlu oluyorlar nerde yanlış yapdımda ben bunları yaşadım benden ayrılmadan gitti başkası ile nişanlandı :(
Soran+1 yıldemeyin öyle genede ona gelen bana gelsin insan sevdiginin mutlulugu ile mutlu olurda başkasına gidişini nasıl kaldırsın hemde böyle severken :(
Soran+1 yılamin inş cümlemize
+1 yılYanlış kişiyi doğru aşkla sevmek hata değildir. Ama ısrarcı olma bu kadar. Seni bu gün başkasına değişen yine ilerde aynısını yapar güven vermez
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız sanırım bazı insanlar fazla sevgiyi kaldıramıyo macera arıyo
- +1 yıl
Aynen öyle.. Fazla şeapmamak lazım sonu PİŞMANLIK oluyor
Soran+1 yılcanım çok yanıyo insanın hak etmedigi şeyler yaşaması çok agır bu yükü taşıyacak gücüm yok Allah neden bu bana reva gördü anlamıyorum :(
+1 yılSana soyliyim bencil olsaydin kazanirdin gordugum bir cok ornekte benciller kazandi tabii evlenince pisman oluyorlar ama olsun bencilsel iyisin.
118 Yorumla
Soran+1 yılhayat öyle bir noktaya getirdiki küfürlü konuşmak aşk oldu küçük mutluluklar büyük isteklere aşk paraya döndü sevgiler aşklar yalan oldu
- +1 yıl
Bosvee onlae evlensin ben gorurum o yuzden millet patir patir bosaniyor
- +1 yıl
Belki parayi seviyor kiz sen o kizi gozunde cok buyutmusun ulasilmazi oynams ister istemez baglanmisin.
Soran+1 yılinsanlar pişman oluyorda pişman oldugunda iş işden geçmiş oluyo ne yazıkki insan elindekinin degerini zamanında bilmeli
- +1 yıl
Denekki onun kaderide buymus belki o adamdan cejecegi var ne biliyorsun yasamadan bilinmez belkide senin kaderinde cok mutlu olacagin biri var o yuzden salla seveni birakan kiz bilki kasinmistir kesin ahin tutar rmin ol cok ornrk duydum
Soran+1 yılhiç ah etmedim edememki ben ona kırılsın incinsin canı yansın hiç istemedim ne olursa olsun
- +1 yıl
Belki kaderiboyledirr bilemezsin girecekleri vardir demekki olmayacagi varmis sanki birtek sensiz bu durumda olan bosver unut yaa bulunmâz hint kumasimi buu. kizda kesin birseye benxemiyordur eminm
Soran+1 yılçok fazla yanlışı vardı öyle herkezin kolay kolay katlanabilecegi birisi değil zaten bende o kadar çok sevmesem çekemezdim abartılı tripleri var olmadık şeylere küser günlerce konuşmazdı falan bir gün aglıyodu sarılıyım dedim ablası ile arası bozulmuş ona aglıyodu ben sarılmaya çalışdım üzme kendini diye sokagın ortasında çıglık atmışdı aglarken dokunma bana diye biraz dengesizdi ama çok seviyodum
- +1 yıl
Abooee kiz resmen fenaymis oglum sen safmisin buna katlaniyordun bu evliyjen hic cekilmez ucuz kurtulmussum
- +1 yıl
Yanlis anlama ama ondan iyi kizlar cok var kidura bakma biraz saftiriksin
Soran+1 yılbiliyorum çevremdeki herkez bu kıza nasıl katlanıyosun diyodu zaten
- +1 yıl
Sen normal degilsin git psikologa bune.
- +1 yıl
Esi olacak salaga acidimm onlar bosanir bak dedigim cikar. Artik kimsenin kimseye tahammulu yok devir degisti.
Soran+1 yılherkez çok güzel oldugu için ona katlandıgımı düşünüyodu ama çok seviyodum onu ugruna ölecek kadar bir aşkı yarım bırakıp gönlünü el aşkına açması da dengesizligi değilmi zaten :(
- +1 yıl
Kiz sorunlu bir sure sonra guzelligi gozun gormez ruh onemli . Bu arada kizda dengesiz tavirlar var ailevi sorunlu bu kiz normal degilmis neyins bunu dert ediyordun sanirim iyi bir ailenin temiz yetismis cocugusun. bu kiz dengin degil yat kalk dua et
Bu kadarda saf olma aklini kullan biraz.
Soran+1 yılküçük bir çocugun elinden oyuncagını alırsınızda aglar ya hiç susmadan küçük bir çocuk gibiyim 2 gündür birazcık ilgiye sevgiye öylesine ihtiyacım varki hayatta sanki neyim varsa herşeyim gitmiş gibi yaşadıgımı bile hissetmiyorum belki benim için o ilk oldugu içindir :(
- +1 yıl
Ilk ondandirr baska kizlara bak unut
Soran+1 yılnasip eger bu acı bir gün geçerse seven birini bulup evlenecem zaten karşımdaki insan sevdikden sonra ben onu severim
+1 yılNiye bizi boyle seven yok? ben bir seven gordum o da ingizlicede 7 demek ya :D aglancak halimize guluyoruz.
17 Yorumla
Soran+1 yılsizce nerde yanlış sana ihtiyacım var dediginde bile Ankaradan Kırıkkaleye gidiyodum sabahın 5 inde kalkıp onun için yapmadıgım kalma ama o benden ayrılmadan hatta bana söylemeden bir başkası ile nişanlandı anlamıyorum bir kız ne istersen kendini böyle seven birisi varken neden başkasına gider acaba mesajımmı samimi anlamıyorum neden :(
Soran+1 yılacaba mesajımmı samimi değil anlamıyom insan kendisini bu kadar çok seven birini neden bırakıp yüz üstü yarı yolda :(
- +1 yıl
karakter meselesi
Soran+1 yılhaklısınız yanlış bir insan ile 1 yılımı yemişim sonundada bu kadar acı
- +1 yıl
artik hayatiniza girecek olan insanlari secerken daha dikkatli olursunuz
Soran+1 yılhiç bir sorunumuz yoktu birisi nerden anlayabilirdimki öyle bir insan oldugunu 1 yıl geçdi bir anda soguk davranmaya başladı neyi oldugunu sordugumda bişeyi olmadıgını söyledi hep en sonda hiç bişey yokken engel attı her yerden başkası ile nişanlandı ne kadar dikkatli olursak olalım herkez iyiyi oynuyor ama çogunun yüzünde maske var
- +1 yıl
dogru haklisiniz
Biriciğimden sonrasını okumadım.. naptın sen abi ya..
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar sıkıcı bir yazı değildi okusaydın keşke
Okumaya usendim bana böyle bir mesaj bile gelmedi ya sgfhdhfhdg
09 Yorumla
Soran+1 yılokumaya üşeniyosun diye gelmemişdir belkide
Soran+1 yılsabahlara kadar hep romantik takıldık genede terkedildik ya millet ilgisizlikden şikayet eder biz ilgilendin diye ayrıldık olacak işmi
Soran+1 yılnefes almadan yaşıyorum onsuz :( bir daha birine nasıl güveniyim seviyim ben şu hayatta en zor şey olsa gerek sebepsiz terkedilmek üstelik onun için herşeyi yapmışken :(
Soran+1 yılsebepsiz gidişden daha agır bir acı yok bu dünyada acaba hiçmi sevmedi herşey yalanmıydı diye düşünmekten insan kendini alamıyor yeni bir ilişkiye başlamaya korkuyor gene böyle olursa diye hoş bidaha birine bu kadar baglanmamda sevmemde süpriz falan yapmayada gerek yok hatta ilgilenmiyem bile kaçan kuvanıyo bu devirde
Soran+1 yılbir daha bir insana o kadar değer verip kaybedecegime öyle kaybediyim zaten değer vermezsen üzülmezsinde kaybettigin için
Oha , biraderim ellerine yüreğine sağlık.
NOT: // Adam romantiklikte master yapmış ya.01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide fazla sevdigimden bu kadar üzüldüm hep sevdi sandım yürekde hafif kalpde agır kalmışım meğer :(
Gerçekten hiçbirşey yokken mi ayrıldı bir açıklama yapmadı mı sana ayrılırken
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç bir açıklama yapmaya tenezül dahi etmedi soguk konuşuyodu ondan sonra engelledi her yerden hiç bişey yokken sonra ablasından numarasını aldım nişanlandım dedi seviyorum onu dedi bende bir açıklama yapacak kadardamı değerim yoktuki engelledin dedim parmagımda başkasının yüzügü varken seninle konuşamam dedi sonrada bu mesajı attım ama genede dönmedi başkası olsa ya döver ya küfür eder ya öldürür ben herşeye ragmen onu nasıl sevdigimi anlattım ama olmadı insan böyle bir sevgiyi bırakıp neden giderki :(
Soran+1 yılöyle diyosunuz ama hep böyle insanlar mutlu oluyolar sanki dahamı fazla sevilecektide bunu yapdı bitsin ayrılalım demedi soguk davranıyodu bir sorunmu var bitanem nolur böyle soguk davranma bana dedigimde bir sorun yok diyodu sonrada bir anda heryerden engel attı
+1 yılBazen böyle erkekler de var diyorum ya helal
116 Yorumla
Soran+1 yılsevgimi agır geldi bilemedim ölde 1 saniye teredüt etmem senin için diyorum ama dönmüyo ortada hiç bir sorun yokken neden bir insan kendini hayattaki herşeyden çok seven kişiyi bırakır başkasına gider anlamıyorum :(
- +1 yıl
Başka birini bulmuş felan ya da senden sklms olablr hep böyle zaten çok seven terk edilir
Soran+1 yılevet başkası ile nişanlandı üstelik benden ayrılmadan söylemeden insan kendisini böylesine seven birisi varken neden başkasına gider anlamıyorum :(
- +1 yıl
Üzülme bence ama ne desen fayda yok çok üzücü
Soran+1 yılsizce üstte yazmış oldugum mesaj samimi değilmi anlamadım neden böyle böyle bir sevgiyi bırakıp bir insan başkasına gider :(
- +1 yıl
Deveye diken diyorum susuyorum mesajın gayet güzel
Soran+1 yılbelkide haklısınız ne geliyse başıma çok sevmekden geldi :(
- +1 yıl
Seven erkek de varmış
Soran+1 yılsevilmedikden sonra neye yarıyoki anlamıyoruz insanları :(
- +1 yıl
valla deveye diken boşver bence
Soran+1 yılhaklısınız sanırım bazı insanlar fazla sevgiyi kaldıramıyo macera arıyo
- +1 yıl
Kesinlik le üzülme bu yüzden
Soran+1 yılhep bunlar fazla degerden oluyo bakın ben ona başkasına gittiginde bile bu mesajı attım ne içinde bir küfür nede tek bir hakaret var benden ayrılmadan başkasına gittigi halde bir insan bu kadarmı düşüncesiz anlayışsız olur ya başkasına yapsa bu yapdıgını ya yemedigi küfür kalmaz ya da dayak yer fazla sevgi verince demekki kızlar bu benim avcumda ne zaman istesem nasılsa döner diyip böyle büyük aşkları katlediyolar bazen böyle erkeklerde var diyorum dediniz ya işde böyle kızlar hiç bir zaman ulaşamıyacakları erkekleri elde edip ucuz insanlara gidiyolar böyle erkeklerde böyle olmuyo demekki bu işler diyip bozuluyo ne yazıkki :(
- +1 yıl
Aynen valla seni hak etmemiş hiç
Soran+1 yılinanın içimde ne bir sevgi nede yaşama istedigi kaldı bir daha birisine güvenmek bile öyle zor olacakki sakini daha fazla sevenimi bulacakda gitti anlamıyorum insan kendisini bu kadar seven birini neden bırakır anlıyamıyorum
- +1 yıl
Doğru kişi yine elbet çıkar aşık olmuşsun bu aşk işte ve aşık olan bir erkeği gormek aşka inancımi arttirdi
+1 yılEğer b u nu okuduysa o kıza helal
26 Yorumla
Soran+1 yılneden okunmuyacak bişeymi var 2 satır yazıyı daha okumuyacaksan sevmiyeceksin zaten
- +1 yıl
Arkadaş çok uzun arayıp söylemedin mi keşke kısa yazsaydin bu abartı olmus
Soran+1 yılseninde sevgilin gidip başkası ile nişanlansın sen kısa yazarsın arkadaş hatta hayırlı olsun de geç o bile uzun h. o de yeter
- +1 yıl
Ben evliyim Sevdiğim le zamanında kıymet bildik evlendik şu an yanımda ama kız başkasına evet demiş seni sevmiyor anlasana ben ailemde zorlasa ucunda ölümde olsa sevdiğim kişinin dışında birinin yuzugunu o parmağa tamazdim abla tavsiyesi unut onu
Soran+1 yılokumuş olsan ne kadar çok sevdigimi anlardın bu uzun yorumun ve tavsiyelerin için teşekkürler keşke unurmak söylendigi kadar kolay olabilseydi :(
+1 yılBitirmiş seni demekki boşver canın sağolsun
17 Yorumla
Soran+1 yılçok canım yanıyo ölmek istiyorum belki o zaman bu acım diner neden azıcık mutlulugu çok gördü bu hayat bana :(
- +1 yıl
Ya hayatta aşktan daha güzel şeyler var ne ölmesi saçmalama
Soran+1 yılhayat benim için onun bir bakışı bir gülüşüydü onsuz nefes bile alamıyoken başkası ile nişanlanmasını evlenmesini kaldıracak gücüm yok belki ölürsem anlar ugruna ölecek kadar bir insanın nasıl sevilebileceginide bir parça olsa canı yanar
- +1 yıl
Yahu bir başkası için değer mi onun canını yakayım derken anneni hiç mi düşünmüyon
Soran+1 yılüstekki yazımın tamamını okuyon lütfen siz olsanız bunları yazan birine içinizde azıcık bile sevgi kalmışsa dönmezmiydiniz
- +1 yıl
Okudum demek seni gerçekten sevmiyo kabul et
Soran+1 yıl1 yıl herşey yalan oldu ben bidaha bir başkasına nasıl inanıyım nasıl seviyim :(
+1 yılboşver piçin teki onun haddini bildirir:)
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olacak zaten insan kedisini herşeyden çok seveni bırakıp neden macera arar bakasına gider anlamıyorum :(
- +1 yıl
kafası çalışmaz kızların başına bela gelırse acım bıle
+1 yılMesaj samimi
11 Yorumla
Soran+1 yıldemekki sevmemiş veya böyle bir aşk agır gelmiş keşke hayatımdaki son 1 yılı silmem mümkün olsaydı :(
Bosa gitmis.
13 Yorumla
Soran+1 yıllütfen tamamını okurmusunuz içinde azıcıkda olsa sevgi olan birisi bu mesaja dönmezmiydi ölmek istiyorum :(
Soran+1 yılilgi olmadan sevgi olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazmsa napıcan
120 Yorumla
Soran+1 yılyazmadı zaten umrunda bile değilim onun :(
Cevap sahibi+1 yılee napıcan şimdi
Soran+1 yılbilmiyorum canım çok yanıyo her an intihar edebilirim :(
Cevap sahibi+1 yılevinn önüne git
Soran+1 yılgitsem ne olacakki parmagımda başkasının yüzügü var lütfen konuşmayalım diyo :(
Cevap sahibi+1 yılohaa başkasnımı bulmuş. sen hala ona dönmü diosn yuhh
Soran+1 yılaşk ta gurur olmuyo ne yazıkki ben hatasından dönsün istiyorum
Cevap sahibi+1 yılvayy bee. nie ayrıldnzki
Soran+1 yılayrılmadık işde bütün meselede ordaya benden ayrılmadan bir açıklama dahi yapmadan başkası ile nişanlandı :(
Cevap sahibi+1 yıltam bir şeymişşş seninki neyse. bu kızı salla gitsn. ne kadardr beraberdnz
Soran+1 yıl1 yıl 1 ay 15 gün olacakdı bu gün saat akşam 10 da
Cevap sahibi+1 yıltm üzülme bu kız için unutrsun
Soran+1 yılçok zor bidaha kimseye inanamıyacam bir daha kimseye öyle sevemiyecem bir daha kimseye güvenemiyecem Allah küçük bir mutlulugu bile çok gördü bana şu hayatta tek istedigim onun gözlerine bakarak son nefesimi vermekdi :(
Cevap sahibi+1 yılzaten kimseye sakın sevme ve asla güvenme.. kısa ilişkiler içierisnde ol umut baglama
Soran+1 yıloda işde bana göre değil düzenli sevip sevilebilecegim birini istiyorum ama bu saatten sonra benden kimseye hayır gelmez kendimi bile toparlayabilecegimi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılokuluna işine odaklan
Soran+1 yılokul yok işede gitmiyorum 2 gündür onuda kendimide öldürüp bu acıya son vermek geliyo içimden ama annelerin bir suçu yok onun annesinide kendi annemide üzmeye evlat acısı yaşatmaya hakkım yok
Cevap sahibi+1 yılyuhhh saçmalama.
Soran+1 yılyapamam zaten ben kimsenin üzülmesini istemedim hep yanlışlarını bile alttan aldım ama olan hep sevene oluyo sevgide neymiş deveye diken insana... sözüne katılmaya başladım ondan sonrada derlerki düzgün erkek yok olanıda böyle böyle yok ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılonlar yüzünden bize düşman oluosnz dgru
Vay be :/ Müthiş
07 Yorumla
Soran+1 yılokudunuzmu sonuna kadar
Soran+1 yılama o dönmedi :(
Soran+1 yıluyuyamıyorum 11 gündür :(
Soran+1 yılsöylemek kadar yapmakda kolay olsa keşke :( :( :(
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Dönmez unut
01 Yorumla
Soran+1 yıliçinde azıcıkda olsa bir sevgi olan bir insan bu mesaja dönmezmiydi hocam :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar