Eski sevgiliyle kavga etmek?

Biz 3 ay önce ayrıldık. gitme dedim çok yalvardım. sevemem dyrdu bana. ama arkadaşına ve ailesine o okuyor ben okumuyorum. olamayız ilerde sorun olur diyomuş. bir kızla çıkmaya başlamış. biz ayrılmadan 1 ay önce. bzim bu kızla aramızda sorunlar oldu. o beni savunmadı. onu savundu. benim haklı olduğumu öğrendiğinde bnden özür diledi. helallik istedi etmedim helal. geçenlerde kızın amcann çocuğuna biri anlatmış olayı. kız bana küfür ediyo. diyo işte kocasız kaldıysan karamnda git al felan. bnde eskiye şunual başmdan dedim. oda bişeyler yazıyor. baya küfr ettik birbirimize. beni tehtid ediyodu. ailene söylerim olanları falan dedi. bnde numarayı yazdım aramazsan adam değilsin dedim. * git felan dedi. konuyu kapattık akşam 11 gibi beni çaldırdı. bnde bana mesaj atma dedim. seni niye arayım ynlışlıkla oldu kusura bakma yazmış. faceden de engeli kaldırmış. bide bu bana dediki bana ve ucu bana dokunan insanlara mesaj atma birdaha yazmış. ayrılmışlarmı bunlar. faceden engeli niye kaldırdı ne anlamam lazım?

Eski sevgiliyle kavga etmek?