Kendisini olduğundan çok farklı tanıtan eski sevgilim...Sözün bittiği yerdeyim...

bundan 3 sene önce beni çok yıpratan kendisini olduğundan çok farklı tanıtan ilk kez üst dönemlerden birisiyle konuşmayı kabul ettim. Ama ailemin bundan haberi olacaktı. öylesine konuşmuş olmiyacaktım ben. İlk konuşmuş olacaktım ve de son olacaktı.

ama bu kişinin çok farklı boyutlarda bir insan olduğunu karaktersiz kişiliğini öğrenince ben bu olaya bir son verdim.

dimdik ayakta durmayı başarmıştım. Çok güvendiğiniz bir insanın, çok farklı olduğu gerçeği ile yüzleşmenin, ve buna nasıl kanmış olabildiğinzin nasıl bir duygu olduğunu anlatamam...

kendimi toparlamıştım artık.

ta ki hiç düşünmeduğım anda sınıfımızdan bir kişi bir aracı vasıtasyla bana niyetini bildirene kadar...

o an eski durumda etkisiyle kesinlikle böyle bir şey düşünmediğimi bildirmiştim.

aradan aylar geçti tekrar haber aldım... Dırek aileyi araya soktum.

ama bu eski olayın sorun olup olmadığını da sordum kendisine sorun olacaksa hiç başlamasın bu durumun altından kalkamam demiştim

o hayır olmaz dedi. ve aileler bize geldi derken şu an ki durumu açıklayım size

bir gün sms ile emanetleri bana teslim edeceğini söyledi. ben o emanetleri alınca elime gözüm dolmuştu. anlam verememiştim bu duruma

ve dayanamadım dedimki ben ne yapacağım bu emanetleri bilemedim dedim..

beni perişan eden cevapı şu oldu

çok uzatmak istemiyorum özetle şunu söyleyim

dışarıya çıktığımda herşey bana sizi hatırlatıyor. Ondan ve ona paralel kişiliklerden onun memleketinden nefret ediyorum. Bu şimdi böyleyse evlendikten sonra nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Bence hayırlı olan böylesi diye bir sms attı(:

duygularımı ifade etmem imkansız ama hayatın ne kadar acımasız olduğunu, insanların bazı anlarda merhametten yoksun olduklarını öğrendim.

Diyecek birşeyim yok Allah herkezin yolunu açık etsin.. :(

ama aynı sınıfta olmak çok zoruma gidiyor..çok zor. çok...
Kendisini olduğundan çok farklı tanıtan eski sevgilim...Sözün bittiği yerdeyim...