Sözlüyüm... Ama eski sevgilim?

Biraz uzun olacak ama, 3 senelik bir ilişkim vardı. Sürekli kavga eder küserdik. annem babamda onu hiç sevmezdi. bir ara ayrıldık ve ben ust komsumla cıkmaya basladım 2 3 ay konustuk ama eski sevgilimden vazgecemeyecegımı anlayıp ona dondum bu arada ust komsumun ılk sevgilisi benim. Sonra eski sevgilimle 4 5 ay yıne konustuk baktık yıne olmayacak. ayrıldık aradan uzun bır sure gecti ve ust komsum bana mesaj attı. Bende artık kurtulmak ıstedıgımden onunla konusmaya basladım şu an hala cıkıyoruz hatta sözlendik ailem onu cok seviyor. Ama eski sevgilimi unutamıyorum konusuyoruz hala benı cok sevdıgını soyluyor bende onu cok sevıyorum ama onunla ldugum zaman cok tartısıyoruz ıkımızde cok kıskancız. Ama ben onu gercekten cok sevıyorum. sımdı sözlümden ayrılıp ona gıtsem , kaynanam benı cok sevıyor oglunu terk edıp eski sevgilime dondugumu bıle bıle bana hıcbısey demedı kızı gıbı goruyor sözlümde benı cok sevyor bende kaynanamı sevıyorum. Ama ona donmek ıstıyorum. Ailem buna cok karsı cıkacak bılıyorum sözlüm kahrolucak onuda bılıyorum. ne yapmam gerekıyor cok kafam karısık ve mutsuzum lutfen yargılamayın beni..
Sözlüyüm... Ama eski sevgilim?