Kız arkadaşım özlüyor seviyor ama geri dönmüyor?

okulda bir kızla tanıştım tam mezuniyetime 2 3 ay kalmıştı ben mezun olucaktım o devam ediyordu tanıştık ilk aylarda ben okuldan gidicem diye soğuk bakıyordu hiç tanışmak ilerletmek istemiyordu sen okuldan ayrılırsan yapamam edemem demişti ayrılmıştık ayrılırkende üzülüyordu ama ne olduysa pişman oldu tekrar barıştık üstelik pişman olduğu halde bana yazmadı ben ona yazdım daha sonra ben bir sınftaki kız arkdaşla mezuniyet hatırası diye bir foto cekindim ve bu o fotoğrafı gördü kızdı bağırdı çağırdı ayrıldık o kadr yanlış anladın desemde hiç inandıramadım çünkü daha doğru dzügün sevgili olamamıştık onu güvenini sarstım diye düüşündüm gönlünü almak için bir dünya seyler yaptım ama hiçbirinin kabul etmedi bir sürü fedakarlıklar yaptım ama hiç karşılığını alamadım benim onu sevdiği akdar o beni sevmiyordu heralde sonra ben aynı okula bu sefer 4 yıllık tamalamk için girdim ve şu an aynı okuldayız deavm ediyorum yani bir bakıma bizim ayrılam sebebimiz benim okuldan gidicek olmamdı ama şu an aynı okulda devam ediyorum bunu önceden bilmiyorduk ne ben ne o şimdi ise hep göz göze geliyoruz 5 ay hiç konuusp görüşmemiştik ben sürekli mesaj atmiştm ama hep bir olumszu tavır sergiliyordu şimdi ise beni okulşda görünce sürekli twitterda pişmanlık özleme geri dönme isteği tarzında twitler atıyor okulda da yüzyüze geldiğimizde ikimizde birbirimize acı çekermişcesine bakıyoruz bügünlerde konusmak istedim mesaj attığım zaman beni özlemedğini sevmediğinmi söule dedim cevap veremedi Allaha emanert ol benim sana karşı ne iyi ne kötü bişeyim var fealn dedi ama bu madem öyle düşünüyor niye öyle twiteler atıyor neden gözüme bakınca üzülüyor bana ne olur akıl verin
Kız arkadaşım özlüyor seviyor ama geri dönmüyor?