Esim cok kıskanç yardım?

Esimi çok seviyorum oda beni cok seviyor bundan kesin eminim ama esim çok kıskanç. Mesela ev almaya gittik kadın evi gösteriyor o kadınla ne alakan var neden bakıyorsun diyor. Ikimizde doktoruz bana gelen bayan hastaları kıskanıyor neymis kadın görüşürüz demis vs vs o üzülünce ben ondan daha cok üzülüyorum ağlayınca dayanamıyorum. Dün gece kavga ettik olayı anlatayım size , 3 aydan daha fazla sure evimizin alt sokagindaki fitnesse gidiyorum ordada arada bayan ilgileniyor arada adam ilgileniyor iste, esim beni aradi gelip alicam seni arabayla dedi bende tamam gel askım dedim. O gundede sansa bayan ilgileniyordu geldi esim iste bende cıkarken hocayla muhabbet ediyordum hoca elini uzatti bende elini sıkmak zorunda kaldim sonrada disari ciktim arabaya bindim cok sinirli kızgın bisiler olmus ne oldu dedim 15 dakika konusmadi zaten sonra agladi dedi iste sen beni aldatiyorsun falan bende sacmalama ben seni cok seviyorum dedim. O kadınla aranda ne var dedi bende hic bisi yok o oranın calisani dedim iste neyse aglaya aglaya eve ciktı simdide benimle konusmuyor yakın bir kız arkadasi var odaya kendini kitledi onunla konusuyor o kızada gıcık oluyorum bize karısıyor surekli. Sizce kim hakli? Gerekirse fitnessi birakirim esimi cok seviyorum. Esim mutsuz olunca bende mutsuz oluyorum ne yapmam lazım?
Esim cok kıskanç yardım?