bir sorum var. hiç ayrılık sonrası pişman oldunuz mu? geri dönmek istediniz mi? her kes cevaplasın...
Evet, pişman oldum.
Tabi ki hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hımm. Hayır pişman olmadım. Sevgilimi hiç bırakmadım ki. Hep terk edilen ben oldum. Çünkü elimdekilerin değerini bildiğimi sanırdım. Öyle fazlası olsun diye bir isteğim yoktu. O yüzden sevgilimden niye ayrılayım ki. Bir sorun olduğunda illaki çözer, olmadı alttan alırdım...
İtiraf ediyorum ki şimdi pişmanım. Çünkü elimdekilerin gerçek değerini bilseydim önce ben bırakırdım!
fırsatım olmadı pişman olmaya .
pişman olacağım birşeyi yapmam. ayrılıyorsam gerekçem vardır. ha insan sever ama hataları vardır ayrılır. acaba dönsem mi diye düşünürsün sonra haklı oldugunu ve kararını değiştirmemen gerektiğinin anlarsın
öyle diilde reddetgm birine karsı sonra biişiii hissettm mesela.. onn hala aklı bndeydi ama gururu kırılnca olmadı...ona pişmanm mesela keske hayatma alablseydm smdi evli cocuklu olrdm
Cevap
49Cevap
İstem dışı bir ayrılık olduğu için deli gibi pişman oldum, aslına bakarsan pişmanlığım hala en üst safhada :(
Biraz daha sabır diyebilseydim içimden, eminim ki şimdi bu durumda olmzdık, ama öfkeyle kalktım, zararla ayakta kaldım.Evet hala oturamadım :/
ilk baslarda evet ve zamanla anladimki hayirlisi boyleymis demek boyle olmus degmezmis o takmiyorsa beni bn neden bukadar takicam diye dusunmeye basladim seven benimle olur sevmeyen yol alir
Iliski zaten sorunlar yasiyosa ve ayrilik geliyorsa , pisman olupta tekrar dwm ettirmenin bi faydasi olmuo. Artik lackalasio ve birbrnze olan sayginizi da kaybediyorsunuz.
Pişmanlıklar ister istemez oluyor. Ama ayrıldığım anda o defter kapanmıştır benim için. Ne kadarda dönmek istesem de yapamam/yapamıyorum. Pişmanlık evet, dönüş hayır...
pişman olacagım bir sey yapmam terk edildiysemde dönüp arkasından aglamam aldıgım nefes bıle sayılı neden bosa harcıyım...
eger sen terk etdiysen?
dedigim gibi pişman olmam terk ediyorsam nedenlerim sevgimin üzerindedir
yaşadığım ilişkilerin hepsini ele alırsak evet ayrıldığım için pişman olduğum birliktelikler oldu bu yüzden A şıkkını tercih ettim.
geri dondun mu?
Yaşadığın ilişkilerde genel bir söz vardır bu kural gibi olmuş durumda ya sevince kaybedersin yada kaybedince seversin. O pişman olduğum ilişkide de malesef kaybedince sevenlerden olduğum için kabul görmedim ısrarcı da olmadım. Sıkıcı olmamak adına...
Kendimi kandırmanın lüzumu yok pişmanlık illa olur oldu da ama geçici bi süreliğine ...Sonra normal hayata geri dönebiliyosun..
Pismanligin babasını yaşadım ama mecburduk, geriye donemezdim, dinledim de.
Rüyalarda buluşuyoruz artık.
Olmadım çok şükür. Pişmanlık olacaksa ayrılık niye? Enine boyuna düşünmeden ayrılmanın sonu pişmanlıktır ancak..
olmadım.. biten bitmiştir zorlamanın anlamı yok.. genelde dostane bir şekilde bitirdiğim içinde hala görüşürüm..
Olmayan var mı? yoktur kanımca. Sızlar insanın bir yerleri bence hep. Ama alışır insan. Zaman siler eskiyi..
hiç olmadı yüzlerke defa bitmiştir beni üzen yorar bitmesi degil yeni başlangıçlar yeni kişiyi tanıma çabaları üzüyor yoruyor:)))yoksa biten bi ilişki üzmez:)))
İki ayrı rayıyız...
Bir tren yolunun..
Yakın olması neyi değiştirir..
Son istasyonun..
Dülaay geri dön nolur seni çok sefiyom aşkım dülaay duy beni nazlı goncam dülaay ;(
hahaa :D manyak :D
Yok la niye pişman oliyim bir gün kendisi gelip hatasını anlıcaktır.
Ben pişman olacağım bir şey yapmam. O yüzden tamamen istemedikçe ayrılmam. Ayrılırsam da yaşayamayacağımı bilsem dahi dönmem.
Her zaman insan anılarını unutamaz saten ayrıldıktan sonra pişman olmayacak lara ben kalpsiz derim :/
Pisman oldum hemde nasıl anlatamam. Ama bizim disimizda gelisen sebepler yuzunden ayrilmistik daha doğrusu ayrılmak zorunda kalmıştık. Kimse beni onun kadar sevmedi ve sevemez. Artik evli. Hayirlisi buymus diyorum.
1 kere duyar gibi oldum ama eski eskide kalır kurcalamaya gerek yok :)
hiç olmadım hem terkedilirken hemde terkederken ... :)) dönmek mi katiyen hayır
evet çok ppişman oldum. geri dönmek istedm. kabul etmedi.
Hayır, olmadım. Aksine doğru karar vermişim dediğim çok oldu .
biten bitmiştir benim icin iyikide bitti şimdi cok mutluyum :)
Hayır olmadım. İçimde bitmedikçe ilişkiyi bitirmem zaten,bitirdiysem bitmiştir.
hic olmadım. ayrılık kararı verdigim zaman uzun süre düsünüp uygulamaya geciyorum :)
her insan az buçuk bir pişmanlık duyar bir süre sonra geçecek şekilde
ben olmadım ya sonuna kadar şans veririm çünkü bunu kasıtlı yapıyorum gözüm arkada kalmasın diye pişmanda olmuyorum
Pişman oldum olmasına da laf ağızdan bir kere çıkar diye dönemedim :( Hem de kız beni aramışken.. Oha lan ne yapmışım ben öyle, saat biraz geç ama arasam mı yoksa :))
hayir. aksine su an ck mutluyum .. O cikti karsima :-)
ayrilik sonrasi bu iliskiye basladigim gune lanet ettigim oldu..
Hayır olmadım kaybetmek istemediğim kisiyi terk edemem zaten
Hyatta bir karar verdiysem dönüşü yoktur
pişman olacağım birşeye adım atmam
Evet, pişman olmuştum. Ama o gurur varya, engel oldu...
oldum başkasına aşık oldum bitti şimdi anladım ki o beni çok sevdi en çok o deger verdi şimdi hayatında biri var...
gerçekten çok zor bir karardı ama bazen mecbur hissedersin kendini
olmadım zaten kafamda bittiyse bitmiştir o ilişki;)
hayir ayrilik keyfi bir durum degildir gecerli sebebler vardir yalan aldatma vs vb gibi...
Bana da yazıklar olsun. O kadar şeyden sonra Çağırsa yine gideceğim...
ulan ne kadar yalan söyleyen var.mutlaka herkes keşke der.
hiç bir zaman olmadım sudan sebeplerden ayrıaamdım çünkü örneğin istedim ama vermedi ayrılalım gibi
bir kere pişman oldum barıştık sonra da barıştığıma pişman oldum
hiç olunmazmı sevdiyinden ayrılıyorsun
ve uzun zamanda unutamadım
unutulmuyor da
Geri Dönmek değilde sesini bile esirgedi benden çok bunalımdayımm
ayrılmadım. ayrılırsam pişman olurum
Hiç de olmadım.Zaten 2 gün sonra geri dönüyor..
Umurumda mı ki sorgulayım.Ben istediğim için geri dönebiliyor.Bir gün gelecek, geri dönemeyecek.Çünkü ben istemiyor olacağım.Benimle ayrı kaldığı süre boyuncada başka kıza mı bakmış, başkasıyla mı çıkmış umurumda olmaz.
olmadım çünkü hep haklıydım giderken ...
pişman olmadım ama çok özledim. yine de aramadım
hep aileler yüzünden ya :(
evet pişman oldum zamanında ama şimdi geçti
var bi tane öyle pişmanlığım
terk ettiysem düşünüp etmişimdir..pişman olmam.
neden pişman olacakmışım ki olmadım
evet oldu..pişmanlık duydum
Yoo gayet iyim ben :D
hiç ayrılmadım şükür terketmedim terkedilmedim
oldum.olduğum için şimdi kendime gülüyorum
içim yandığı kan ağladığı oldu sen ne diyosuuuunn
pişman olmam çünkü iyi karar veririm
hala seviyorsan pişmansın demektir zaten..
herzaman pişmanım ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar