Eski sevgilim eski sevgilisiyle konuşuyor

çok güzel bir ilişkimiz vardı. Beni gerçekten cok seviyordu. Hissettiriyordu. Yüzük de takacaktık. ailemle de tanısmıstı. Tek kavga sebebimiz eski sevgilisiydi. Takıntı yapmıstım adeta. Ve ben boyle yaptıkca o sinirleniyordu. Artık önüne bakmak istedigine ora geri donme ıhtımalının olmadıgını soyluyordu. inanıyordum da. benımleyken onunla ne konustu ne bı ıletısımde bulundu. ama bu asırı kıskanclıgım onu cok bunalttı ve sonunda terk edildim. eski sevgilisinin adını bile duymak istemiyordu. onu unutmak ıcın kendı ıcınde cok savastıgını soyluyordu bana. ama benle ayrıldıktan 2 hafta sonra cocukla takiplestiklerini gordum. Cocuk hosgorulu biriydi. onunla da konustum. eski sevgilime mesaj atmıs ve konusmaya baslamıslar. acıkcası cok uzuyor insanı. Kullanılmış, değersizmiş gibi hissettiriyor. ama beni sevdiginden emindim. kullanılmıs olamam. zamanında bununla da cok ayrılıp barısmıslar. benımle ayrıldıktan sonra da demıstı, hiçbir erkegın benı uzmesine izin vermeyecek kadar büyüdüm diye. Şimdi nasıl onunla konusabiliyor ? Büyük ihtimalle başarısız olacaklar yine hayal kırıklıgı. ayrıldıktan sonra onunla da mesajlasmamız oldu onunla hiçbisekılde barısmam yanlıs anlamıssın falan diye. ama hissediyorum tekrar bi araya gelecekler. Sizce durum nedir, ne olur ?
Eski sevgilim eski sevgilisiyle konuşuyor