bir hafta kadar önce sevgilimle ufak bir tartışmamız oldu. bir kaç gün küs kaldık. bu arada 2 seneye yakındır beraberiz. o küs kaldığımız günlerden birinde eski sevgilisi aramış bunu, nasıl da denk getirdiyse işte. barışınca söyledi hemen zaten arandığını. arama bir daha beni demiş falan filan ne kadar doğru söyledi bilmiyorum ama. dün gece konuşma detaylarına baktım, 2 gün önce bilmediğim bir numarayla 1 saatten fazla konuşmuş gece ki, o gece baya bir kafası iyiydi içmişti biliyorum. saat detaylarına göre kız mesaj atmış önce, bir iki mesajdan sonra 1 saatten fazla konuşmuşlar.
şimdi anlamadığım şey bunlar ayrılalı 2 sene oldu, kız hala nasıl olurda unutamaz, benle beraber olduğunu bile bile bu kız neden hala arıyor konuşmak istiyor. hiç mi onur kalmadı gurur kalmadı insanlarda. peki benim sevgilim sırf biraz sarhoş oldu diye hemen neden gevşiyor dürzülük yapıyor. anlayamıyorum dün geceden beri ağlamaktan gözlerim şişti uyku girmedi gözüme. özür diledi defalarca bir daha konuşmayacağım dedi, söz verdi ama ben nasıl güveneceğim ona? bu erkekler neden böyle dürzü ve bu kızlar neden böyle sürtük? ve ben neden bu kadar aptalım.
vazgeçmem gerekirdi dün gece ağzını burnunu kırıp ayrılmam gerekirdi yapamadım :( çok üzgünüm
şimdi anlamadığım şey bunlar ayrılalı 2 sene oldu, kız hala nasıl olurda unutamaz, benle beraber olduğunu bile bile bu kız neden hala arıyor konuşmak istiyor. hiç mi onur kalmadı gurur kalmadı insanlarda. peki benim sevgilim sırf biraz sarhoş oldu diye hemen neden gevşiyor dürzülük yapıyor. anlayamıyorum dün geceden beri ağlamaktan gözlerim şişti uyku girmedi gözüme. özür diledi defalarca bir daha konuşmayacağım dedi, söz verdi ama ben nasıl güveneceğim ona? bu erkekler neden böyle dürzü ve bu kızlar neden böyle sürtük? ve ben neden bu kadar aptalım.
vazgeçmem gerekirdi dün gece ağzını burnunu kırıp ayrılmam gerekirdi yapamadım :( çok üzgünüm
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yorumları bekliyorum lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar