Geçen akşam doğum günümdü. Erkek arkadaşım galatasarın maçı mı ne varmış yanıma gelmedi. Gündüz zaten çalışıyor. Süpriz yapar sandım ama hatırlamadı bile. Ben de o gece dışarı çıktım eğlenmeye. Geceyi de barda tanıştığım birinin evinde geçirdim. Sevgilim günde 10 kere mesaj atıyor özür diliyor unutmuşum aklımdan çıkmış çok özür dilerim diye. O yüzden konuşmadığımı sanıyor. Halbuki ben söyleyip söylememek arasında ikilemdeyim. Pişman da değilim. Ne yapsam sizce hak etmemiş mi?
Cevabın nedir?
Böyle ülkeninde aldatan kızınıda erkeğinide yerden yere vurup arkasından beceriyim ne şerefsiz mahlukatlarsınız l*n siz. Ulan hadi aldattın, pişman değilim ne demek mk he ! Bu ülkede boşanma oranı artıyor ve bunlar hep sizin si kik uçkurunuz yüzünden. Ulan doğum gününü unuttu diye yaptığın şeye bak ya. Ulan şu sitenin 2 yıl önceki halini mumla arıyorum mumla hatta aktrollerin dediği gibi mumu bıraktım avizeyle arıyorum sırtımda taşıyorum resmen. Ulan sonra neden erkekler evlilikten korkuyor ya da erkekler aldatır oluyor. Güven vermiyorsunuz ki bir erkeğe siz. Off bundan sıkıldım off çok sıkıyorsun off bu böyle olmaz. Ananızın şeyine kadar yolunuz var. Yeter bir silkelenin l*n artık bir kendinize gelin tokat atın kendinize * erim tatlı canınızı ama. Şu * kodumunun salak sitesinde kimisi enişteyle çıldırır kimisi kendi öz kız kardeşiyle sevişir kimisi hamile eşini aldatır kimisi asker sevdiğini aldatır. Çocuğunuz yetim yurduna düşsün mk ne diyim size. Gerçi sizin sperm israfı evlatlarınızı o yetim yurdundaki tertemiz kuzuların yanına atmakta bir şerefsizliktir ama neyse. Ulan şu atalarımız gelecekte böyle iğrenç bir nesil olduğunu bilseydi hepsi savaştan kaçardı yemin ediyorum be.
79 Yorumla- +1 yıl
hay agzina saglikk
- +1 yıl
@uykusuzgecce88 hocam sabır taşı çatladı. Aldatanı affetmeyeceksin üstüne üstüne gidiceksin. Şerefsizliktir bu.
- +1 yıl
yapacak birsey yok bende son iki aşık oldugum kadinin birisi evli cikti birisi benimle ayni yatagi paylasti el ele gezdi sonra bir hafta gecmeden duydum nisanlanmis.. gelde güven bitti bende duygu muygu kalmadı hele bunlari görüp duyunca...
- +1 yıl
@uykusuzgecce88 yok abi evlenmeyeceksin. Bu devirde evlenmeyeceksin. Aslında şu rus yalakalarınada hak veriyorum. Ruslardan böyle şerefsizlik çıkmıyor farkındaysan hepsi sadık ve dürüst. bizimkiler arkamızdan 20000 tane iş çeviriyor mk
- +1 yıl
evet ruslar daha sadık hatta daha degil sadık yani.. onlari döv söv kapiya at ama aldatmadigin sürece yine seninleler..27 yasima geldim 4 kez darbe yedim ve bitti bende umarim senin için iyi olur daha yolun basindasin..
- +1 yıl
@uykusuzgecce88 abi yolun başında felan değilim ya. keşke tanısaydın beni ben sırf bu şerefsizlikler yüzünden 5 sene psikiyatri tedavisi gördüm anlıyorum ben seni.30-40 yaşındaki adamlara kanka diyorum sırf olgun olduğum için. Seni tanıdığımada çok memnun oldum çok delikanlı birine benziyorsun
- +1 yıl
jenarasyona ayak uyduramayinca öyle oluyor üzüldüm senin için dikkat et bundan sonrasi içinde ben hakkimi sana devrediyorum kardesim bende memnun oldum..
Soran+1 yılAldatilan boynuzlu biri daha
En İyi Cevaplar
Senin allah belani versin tamam mi lanet olsun sana allah seni seven kiaiye sabir versin karsisina iyi insanlar cikarsin. Sende nw halin varsa gör yazık olmuş adama
150 Yorumla
Su dogum gününü neden bu kadar abartiyorsun? Prenses misin kizim sen? Dogum gününü unuttu diye bir zirlamadigin kalmis. Zaten elin herifinin koynuna da atmissin kendini - sebebi de dogum gününün unutulmus olmasi. Ahahaha :))) Sevgiline söyle de kurtulsun senden.
70 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılOh iyi olmuş. Boşver hep erkekler mi yapack
84 Yorumla- +1 yıl
süpersin :dDsad
- +1 yıl
@patiseverkız :P
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
117Cevap
Aldatmanin savunmasi olmaz. Bir de erkeklere derler hep aldatiyorlar diye. Haklı durumdayken haksiz duruma dusmussun. Hatta kendini baya dusurmussun. Sırf ona inat olsun diye yaptığın basitlige bak ben bile tiksindim erkek arkadaşın ne düşünür acaba. Kız olucak birde nasıl bir devirdeyiz.
31 Yorumlaİliskiye girdinizmi? Ayril ama birsey soyleme ogrenirsede yalanla. Zaten aradan uzun bir zaman dilimi gectikten sonra pek umursamaz. Evinde gecirdigin cocuklada konusmaya basla. O cocugu elde etmeye calis belli bir zamandan sonrada çık. Ki, eger ogrenirse duyarsa biryerden senin yaninda olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Canim sen zor cikarsin bu isin icinden soyliyim :/ soylesen dert soylemesen dert. Ya cocuk sonradan ogrenirde senin adini cikarirsa? Veya ya sen soyledin diye adini cikarirsa? İlkinmiydi? Eger ilkinse kendine yediremeyip elinden geldigi kotulugu yapar soyliyim. Cunku onunken baskasinin oldun umurunda olmazsin artik
Soran+1 yılYok ilk değildi. Son da olmayacak gibi duruyor :)
+1 yılBu şekilde hissedebiliyorsan zaten hiç değer vermemişsin sen ona.. Tamam yaptığı şey güzel bir şey değil ama bu denli bir tepkiyide hakkeden bir şey değil.. Bu tepki nin tek açıklaması senin aradığının onda olmaması.. Bence bitir.. Ne kendini , ne de onu daha fazla hırpalama :)
20 Yorumla
+1 yılHaketmiş bişeyleri ama senin yaptığını değil bence. Ağır olmuş seninki yani. Tamam unutabilir hoş olmaz bu belki ama güvenle unutmak bir değil. O senin doğum gününü unuttu sen onun güvenini parçaladın. Böyle bişey. E pişmanda değilsin söyle gitsin en azından yazıktır çocuk yıpranmasın
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle haksızsın sen böyle birşey düşünüyordun ki (baskasıyla olmayı) demek ki bahane aramışsın.. Benimde her zamn doğum günümü hatırlayan sevgilim bir kere hatırlamadı bnde gidip başkasıyla olmadım olmamda!! insanlık hali unutmus olabilir belki bir sürü sorunu var kafası dolu bu kadar üzüldüysen sende onunkini hatırlamzdın o seni aldattımı ki sen onu aldatıyorsun? Şunu unutma yapana yapılır..
30 Yorumla
+1 yılDoğum gününü bile unutcak bir salakla sevgili olmanın anlamı yok. Aldatman da senin ayıbın. İkisi çok farklı konular. Sana başka kollarda ona da galatasaray maçlarında mutluluklar :) ayrıl ama aldattığını söyleme o sende bir sır olarak kalsın hakliyken haksız duruma dusersin. Ayrıl gitsin sevseydin aldatmazdin o sevseydi unutmazdi.
10 Yorumla
+1 yılAllah senin gibilerinden korusun.
Karaktersizlik bu olsa gerek.
Ayrıca boşuna nefes alıyorsun.110 YorumlaSenin o. r. içinde varmış söylede bari herifi boynuzlama belki kabul eder takılırsınız.
Barda tanıştım evinde kaldım. ne bu ya bunu burada 15 99 yaşında kızlar okuyor ve zamanla normal algılıyorlar burada yediğin b. k orda yaptığından daha büyük.
haysitsiz birisisin bence...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFutbol topu gibisin kızım ya kimin vurduğu belli değil
91 Yorumla- +1 yıl
Helaaaal vurdu gol oldu 😁
+1 yılsen o adamı heketmiyorsun sizin gibiler yüzünden evlenmekten bile korkuyor insan ya aldatma sebebine bakın arkadaşlar mantıklımı sizce inşallah o çocuğa okadar bağlanırsınki sana dediği yaptığı herşey okadar zoruna giderki ve seni defalarca altadır... ozaman oda pişman olmaz ve hakeden sen olursun... pis kaşar seni
10 YorumlaHak etmemiş o bana göre kimse aldatılmayı hak etmez. Ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın da tercih meselesi tabi. Sende pişman değilsen ayrıl bence
60 YorumlaPişman değilsen neden söyleyesin? Ayrıca ilişkin hakkında bazı seyleri sorgulamaya baslasan iyi edersin. Aldatmaktan daha da kötü olanı pişmanlık bile duymaman bence
10 YorumlaYuhhh ya çocuğa yazık be ayrıl ya bu nedir Allah islah etsin ya
50 Yorumlaöncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun bence sevgiline söylememelisin bunu çevrene yayıp seni farklı biri gibi çevresindeki insanlara anlata blir bunu ona söylemeden başka bir edenden ayrıl çünkü sana değer vermyor gs nin maçı var diye yanına gelmyorsa daha sonra da izliuebileceği birşey için seninle buluşmuyorsa bu sana verdiği değeri gösterir bence daha fazla bu ilişkiyi uzun tutup boşa vakit kaybetme
10 Yorumla
+1 yıletmemiş bu kadar basitmidir yani neymiş efendim dogumgunu hatırlamadı hemen vermeliyim beynine sokiyim kusura bakmada
60 Yorumla
+1 yılayrılmalısın o halde bu durumda
yani..
sevgilim dememelisin bence artrık
herhangi birisi o21 Yorumla
Soran+1 yılspera_ diye bir kız hakaret etmiş aşağıda bakar mısın
Etmemiş. bir insan doğum gününü unuttu diye aldatılmayı haketmez. Tam olarak sevmiyo da olabilirsin bence
20 Yorumla
+1 yılaldattım derken? nıye boyle bırsey yaptın yanı soyle sevgılın kutlamadı dıye arkadaslarınla gecırırsın kız erkek sonra kızlarla kalırsın ama erkekle basbasa gecırmek ıyı bısey degıl.
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla pek değer vermiyor ve çok sevmiyorsun bir arayış içindesin kökeninde bu yatıyor. Bir bahane bul ayrıl işler sarpa saracak gibi. Devam edeceğinide söylüyorsun. Çapkın kız.
00 Yorumla
+1 yılKimse aldatılmayı hak etmez, keşke ayrılsaydın. söyleme ve ayrıl
70 Yorumlabunu yaptıysan devamı gelecektir. ayrıca başkasıyla olduğun halde nasıl sevgilim diyebiliyorsun halen. inşallah sen ve o birlikte olduğun kişi de aldatılır da karşılığını almış olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılya söyle ya da söylemeden ayrıl ondan, ama ondan saklayıp birlikte olmaya devam etme onunla, bunu kimseye yapma bence ama amacın canını yakmaksa iki türlü de yakarsın zaten
20 YorumlaKimse aldatmayı haketmez bence söylemelisin olur da öğrenirse sonradan ki hiçbir şey gizli kalmaz illa ortaya çıkar senden duymuş olur en azından.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılbayramı resmi tatili doğum günü derken 12 kere falan hakkın var
50 Yorumla senin yaptığın kötü bir ihanet olmuş. böyle bir sebepten bunu yapmamalıydın ayrıl bence
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Pişman değilsen ortada sorun yoktur demektir. Arada kaçamak yapmak iyidir ;)
20 Yorumla
+1 yılDetaya bakmadan direk başlığa baktım. Pişman değilsen söyleme.
21 YorumlaBence sevgilin hak etmiş sana değer vermek yerine galatasarayı şeçmiş ben olsaydım güzel bir mesaj yazar götüne tekmeyi basardım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTatlım, haketmiş etmesine de. her kızdığında öfkeni kontrol etmezsen cebindeki bozuklukları bir bir harcamış olursun. Bunun yerine enerjini sana değer veren birini tanımaya odaklasan belki cebindeki bozukluklardan olmazsın. iyi şanslar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılaldatman senin sorunun ama doğum gününü hatırlamadı aldattım hak etti die düşünüyorsan bu çok saçma zaten doğum günü ve bunun benzeri özel günlere takılıp kalmamak lazım bunlar sadece monotonluk getirir hayata ve çok yapmacıktır gereksiz şeyler bence
00 Yorumla
+1 yılulan erkeklerin özgür oldugu tek bir yer mac izlemek oynayamiyoruz bile artik zaman bulamamaktan bari onu bahane gösterip yapmasaydin iyiydi.. gecmis olsun kac cikar söyleme kaldiramaz ömür boyuda.. ayril yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılUlan ne kadar igrencsin. Noldu bir gecelik cok mu hosuna gitti. Neymis dogum gunumu unuttu. Dogum gunu hediyeni evinde gecirdigin arkadasin deligi tutturarak mi verdi? Gerci vermistir benimki de soru mu? Neyse allah belani versin.
00 YorumlaBeyler sakin olun kız fake atmış başlamışsınız allah belanı versin bilmem ne of :D
10 Yorumlabakireligi takmayan bri için önemli değil ama sunu bil sadık deilsen sana sadık birini istediginde bulamazsın
10 YorumlaO degil de tamam aldattin. O insana cevap vermeme sebebin baska bir sebepten oturuyse onu boyle bekletmeye hakkin yok
20 Yorumla
+1 yılhiç kimse böyle bir şeyi haketmez. Pişman değilim diyorsun bir de. Bence karşındaki adam için bunu söyleyebiliyorsan ayrıl derim sevdiğini sanmıyorum çünkü
10 YorumlaSalak mısın kızım doğum gününde yediğim pasta fazla geldi beynine yağ yapti herhalde mantıklı düşünemiyorsun. Çocuk senden daha iyilerini hak ediyor çabuk ayrıl.
30 YorumlaHiç bir insan aldatılmayı haketmez , heleki böyle bir sebebten söyle daha fazla acı cekmesin.
30 YorumlaEğer seviyor olsaydın ve senin için bir değeri olmuş olsaydı aldatmazdın. Bunların hiç biri olmadığına göre söyle bence...
00 YorumlaBence söyle hüç kimse haketmez aldatılmayı söyle devam edip etmeyecegine o karar versin artık hiçbişey eskisi gibi olmaz bilesin.
00 Yorumla
+1 yılhaket miş bence maç uğruna satmam ben ama konu arabam olsa işler değişir :D
00 YorumlaPişmanda değilsen söyleme yani yoksa tartışma çıkacak...
00 Yorumla
+1 yılbardan eve gitmeler falan ne marjinal insanlar varmış bu sitede. kızım amerikan filmlerine çok kapılma sonra gerçekle hayali karıştırıyorsunuz sonra size troll diyorlar
00 Yorumla
+1 yılmac varmis l*n sevgili dirdirimi cekilir helal olsun bende aynisini yapardim hic bir sevgili mactan daha degerli olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYedi boynuzu pesimde kopek simdi
Hak etmiş iyi yapmışsın. Değerini bilmeyene değerini bildireeksin.
00 Yorumla
+1 yılO. ros. puluk varmış içinde. Hatırlasa değecek miydi senin gibi bir o ros. puya.
10 Yorumla
+1 yılNe karaktersiz rezil insanlarsınız be kendin gibi biriyle bir ömür geçirirsin inşallah
20 Yorumla
+1 yılbence pişman olmalısın pişmanlık pişkinlikten iyidir.
10 Yorumla
+1 yıloda biraz ilgilenseydi bosver söyleme
biz unutmayiz biseylerini onlarda biraz pirinc beyinlerini yorsunlar.00 Yorumla
+1 yılVicdanen rahatsızlık duyuyorsan ayrıl pişman değilsin zaten sadık bağlı olsaydık sevgisinede inansaydın aldatmazdın
00 YorumlaKarşındaki insan hata yaptı diye sen hatanın en büyüğünü yapmışsın. Bir an önce söyle ona da uzak dursun senden.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde bugün doğum günümdü Beşiktaşın maçını izlemiş ve yanıma geldi doğum günümü unutmuş. Genede ustelemedim parası yok galiba
10 Yorumlaiyi yapmışsın :) çok iyi... böyle yapmadan bazı öküzler adam olmaz çünkü
20 YorumlaAldatmanın en kötü yanı ne biliyormusun? Aldatılan kişinin insanlara karşı güveni sarsılması. Birdaha kimseye güvenememesi. Söyleme. Onu bu hayal kırıklığına uğratma. Onun insanlara karşı güvenini sarsma. Ama kesinlikle ondan ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılEtmemiş. Sen söyle ayrılın bence. Pişmanlığı sonra görürsün elbet.
10 Yorumlasevgili bulmuşsun kıymetini bil ablacım ya yalnız kalırsan anlarsın
10 Yorumla
+1 yılYuh be
Doğum gününü unuttu diye hiç tanımadığın bir herifle yatılır mı ya
Hadi o ilgisiz ama sen Ahlâksızın tekisin10 YorumlaTek gecelik bir olaysa olmuş bitmiş, aklına bile getirme 😉 aldatma değil, anlık bir istek diyelim.
00 YorumlaYani sırf dogum gününü unuttu die hakeeti diosan sölemyğzğne bitir gitsn neyin kafasını yasıon nasıl yüzüne bakıcaksın
00 Yorumla
+1 yılonun yaptığı hos degil ama senin yaptigin da etik degil
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri