3 yillik erkek arkadasimi is yerinden bir cocuk ile aldattim. (1 kez kahve ictik-2&3 kez evinde bulustuk opustuk ve biraz daha ileri gittik ama iliskiye girmedik. Surekli beni arayip gorusmek istiyordu, ben yanlis oldugunu biliyor soyluyordum basindan beri ama hep israr ve ikna etti. En son gorustugumuzde bir dha asla gorusmeyecegimi soyledim engelledim heryerden) erkek arkadasima olani itiraf ettim, ayrilicagini goze alarak. Ama itirqf ederken opusmekten ileri gittigimiz kismini soyleyemedim-evine gidip opustuk vs diye anlattim. Yani opusmekten biraz daha ileri gittigimi soyleyemedim hem utancimdan hem gururunu kirip sevgilimi daha cok uzmemek ixin.
Bu aldatma ve itiraf uzerinden aylar gecti biz o beni affettikten snra baska sebepten AYRILDIK.
sorum;
-Sizce o ufak detay ortaya cikar mi? (Cocuk soyler mi/ eski erkek arkadasim kurcalar ona sorar mi vs gbi?
-sizce dogru olani yapmis miyim? O ufak detayi soylemem hatamiydi?
-bu ufak detay oldu da cikti sizce ne demeliyim? Inkar mi etmeliyim?
**kimsenin kufur-hakaretlerini duymak istemiyorum, yaptigim yanlis hataydi biliyorum. Sevgilimde beni aldatti bu yuzden elestri degil yardim - oneri bekliyorum. Tesekkurler**
Bu aldatma ve itiraf uzerinden aylar gecti biz o beni affettikten snra baska sebepten AYRILDIK.
sorum;
-Sizce o ufak detay ortaya cikar mi? (Cocuk soyler mi/ eski erkek arkadasim kurcalar ona sorar mi vs gbi?
-sizce dogru olani yapmis miyim? O ufak detayi soylemem hatamiydi?
-bu ufak detay oldu da cikti sizce ne demeliyim? Inkar mi etmeliyim?
**kimsenin kufur-hakaretlerini duymak istemiyorum, yaptigim yanlis hataydi biliyorum. Sevgilimde beni aldatti bu yuzden elestri degil yardim - oneri bekliyorum. Tesekkurler**
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer