Ayrılan kız arkadaş için taktik ve geri getirmek için yöntem önerir misiniz?

sevdigim kız ile yaklaşık 7 aydır birlikteydik ben bazı gerçekleri ve istemediği şeyleri elimde olmadan yaptım aldatma yada başka bir kız filan gibi şeyler değil görüşmesini istemediği bir insanla konuşmak ve sigarama çok kızardı ben saklı saklı içerdim soradan öğrendi tabi yine istemediğim halde ve bilirsiniz işte kavga ve ayrılık tabi kısa süre içinde barıştık tabi ben o evrede kıskançlıktan facebook hesabını çaldım kimler ile konuştu ve neler yapıyor diye ve o ayrılık evresinden sonra bana facebook hesabımı sen mi aldın diye sordu bende yine kavga etmeyelim ve sorun olmasın diye ben almadım dedim hmm o dedigim günüde anlatayım ayrı iken ben adım atamıyordum oda adım atmam için fırsat vermiyordu bir gün nasıl oldu ise izin verdi görüşmek istedi bende yanına gittim üst komşusunun kızı ile birlikte geleceklermiş oda yeni bir çoçuk ile tanışmış bizde onlar ile gidelim dedi bende tabi kırmamak için kabul ettim o kadar süre sonra fırsat bulmuşum tepermiyim hiç biraz bekledim birlikte geldiler bunlar beraber otobüse bindik konak'a gittik sonra o çocuk geldi önce bir cafeye gittik oturduk birşeyler içtik ondan sonra okey oynamaya gidelim dediler kalktık gittik oyunu oynadık tabi orada tekrar barışmak istedigini iyice belli etti oradaki bir garson biz çıkar iken sordu siz sevgilimisiniz diye bende bilmiyorum gibisine kafamı salladım tabi buna kızdı evlere gitmek için yürüyorduk bende o kız arkadaşına derdimi anlatmak için biraz arkadan yürüdüm tam metronun oraya geldik çocuk gitti hemen başladı kavga etmeye sen nasıl bilmiyorum dersin neden arkadaşım ile yürüsün diye kızı kovalar şekilde gönderdi banada git dedi bende tabi onun peşinden gittim baya yolda kavga ettik en sonunda çözüm bulamadı annesini aradı konuştu bende o ara sinirden bayıldım ayıldıgım zaman başım insan dolu kendime geldim beraber arabaya bindik ve eve döndük ve halen kızgın oldugunu arabada belli etti evlerine gider iken konuşmak istedim izin vermedi hemen eve gitti bende sinirle birlikte gittim 5 tane bira aldım 1 dakika içinde hepsini içtim sonra gittim kapılarına yakın bir yerde ona mesaj atmaya başladım kötüyüm filan dedim annesine söylemiş evlerine çıktım ve durumu annesine anlattım sevgiliminde tabi eski sevgilimde içi yumuşadı facebook sen mi aldın diyede sordular bende saklamadım kızmasın diye almadım dedim biz barıştık o gün başka bir gün yanına gittim ve bana yine sordu sen mi aldın diye birsey demicem kızmıcam deyince evet ben aldım dedim o gün sifreyi ve hotmail adresini verdim ben ona hemen annesini aradı durumu anlattı artık hem annesini hemde sevgilimi kayıp ettim istemiyorum hiç bir sekilde ne bir arama izin veriyor nede mesajlara karşılık veriyor lütfen birisi yardım etsin hher türlü yolu denedim ama bir çözüm bulamadum unutmayı denedim yinede bir sonuç vermedi...
Ayrılan kız arkadaş için taktik ve geri getirmek için yöntem önerir misiniz?