Aldatılmak çok zor değil mi? peki aldatan pişman olur mu, aldattığı gibi birini bir daha bulamazsa?

Sözde çok seviyordu, yalanmış tabi günümüzdeki birçok aşk hikayesi gibi bitti. ama çok kötü bitti. hiçbir kötülük yapmayan ben aldatıldım da, yalanlar da işittim, hakaretler, küçümsenmeler, tehditler neler neler. bu adama ikinci bir şans verdim siz demeden ben diyeyim cidden salağım yani. soğuk davrandı, kendinden soğutmaya çalıştı. yorma bana kafanı ya, bir git sabah sabah başımdan gibi cümleler vs. yine bitti haliyle ona tanıdığım şansı elinin tersiyle itti. hala bana bakıyor gördüğü yerde, bir tesadüf eseri karşılaştığımız içki masasında beni izliyor sürekli. kızlarla samimi evine gelen giden kızın sayısı belli değil. amacı flörtleşmek ben ciddi ilişkiden yanaydım. onun çocukluk arkadaşı bile sen mucizeydin onun için demişti bana. iyiyim, güzelim, dikkat çekiyorum, maddi durumum yerinde, iyi bir fakültede okuyorum. bir gün bu adam elinden kayıp giden şeye bakıp yaptıklarından pişmanlık duyar mı, boş yere ağlattığı için
Aldatılmak çok zor değil mi? peki aldatan pişman olur mu, aldattığı gibi birini bir daha bulamazsa?