Benim için biterse bir daha olmaz yolun açık olsun daha iyilerini bulursun umarım hep mutlu ol vs diyen sevgiliniz terk ettikten ne kadar süre sonra geri döndü size?
Cevabın nedir?
Dönmedi 2sorun için bıraktı gitti ileride sıkıntı olur bize dedi gitti sorunlar aşılmak içindir ama o kalıp sorunları aşmak istemedi başından bişeylerin olması daha iyi dedi bütün hesaplarından sil beni dedim yok öyle bişey yapmam dedi ama istiyorsan silebilirm dedi gururum bunu kaldırmadı silmeni istiyorum dedim sildi bu kadar basitmiş birinin hayatına girmek.
26 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak benim de öyle oldu sen her şeyi göze alırsın ama onlar gitmeyi tercih eder çocuk gibi hemen her yerden silmeler...
Soran+1 yılAl birini vur öteki e benimki engellemedi ama son gorulmemi kontrol ediyor galiba
Soran+1 yılBen de gururumdan adım atmiyorum hak etmiyor da zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılDönmesi mühim değildir sevdalı bir yürek için. Gözleri gözlerimin önünde iken bile ben onu beklerim. Umuttur, insan vazgeçerse bitmekten korkar. Eğer bırakırsa bir daha onunla olamama ihtimalinden. 3 yıldır bekliyorum, seni seviyorum dediğim yerde çekip giderken. Arkasında bir hiç bırakırken. Hâlâ bekliyorum, döner mi bilmem ama. Umudu güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayiz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıl sonra döndü aptal olmasaydım gıttıgı yerde bıtırırdım demekkı bende hala ızlerı kalmıskı gel yıne hayatımın ıcıne et dedım geldı ettı yıne gıttı ama acaıp mutluyum nedense :D
110 Yorumla
Soran+1 yılVay pislik vay
Cevap sahibi+1 yılkim o mu? ben mı?
Soran+1 yılO tabikii
Cevap sahibi+1 yılhmm. pıslıkten zıyade karakter yoksunu dıyelım neyse hersey nasıp derler ya herseyın bır sebebı vardır falan tekrar basıma gelmeseydı belkı bır omur boyunca delıler gıbı sevıpte kavusamadıgım guzel anılar yasadıgım mutlu olmasını ıstedıgım bırı olarak kalıcaktı hafızamda. ama sımdı ne bk yerse yesın s. bıle deıl.
Soran+1 yılBen de bunu anlamıyorum işte beni terk eden için iyi dileklerde bulanamam şahsen herkesten çok kiskandigim çok sevdiğim erkeğe başkalarıyla mutlu ol diyemem demedim de zaten ama o dedi senin için dua ettim başkalarıyla mutlu olursun hayırlı insanlar çıkar inşallah karşına dedi ki kıskançlık yüzünden terk eden insan nasıl diyebiliyor bunu bana çok saçma geliyor
Cevap sahibi+1 yıldüşününce bana da çok sacma gelıyor sımdı ben eskıden ayrıldıgımızda ne kadar kızsamda cok sevdıgım ıcın kıyamazdım bu yıl karsılastıgımızda bu tarz dusuncelerım degısmıstı tamam dıyorum bır baskasının mutsuz olması ıcın ya da kotu olması ıcın bır dılekte bulunmam bu benım karakter yapıma ters ama ıyı olması ıcınde dua etmem ne halı varsa gorsun herkes layıgını buluyor zaten bı sekılde.
Soran+1 yılAynen öyle haklisin
Soran+1 yıl3 hafta oldu dönmedi
Cevap sahibi+1 yıl@Xyz123123 dönerse senindir diecemde dönenden de fayda yok bu devırdE :D
+1 yılKoskoca 7 sene oldu be bacım. Bir mesaj dahi atmadı. Artık mutlu aile tablosu görünce kendimden utanıyorum evleneceğim kadını kaybettıgım ıcın kendımı affedemem !
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle sanıyordum ama gitti
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
27Cevap
+1 yılYa valla bundan yaklaşık 4 sene önce umudumu kestim ki çocukluk aşkımdı bir de çok ayrıydı bende yeri. Geçen beni ekledi falan o zamanlar küçüktük dedi. Oysa ben yeni bir ilişkinin temellerini atıyordum. Yarım kalmak zorunda kaldı. şu an mal mal takılıyorum. Deliricim
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayız benim de çocukluk askimdi tam kavustum derken terk etti 3 hafta önce
- +1 yıl
Ay kız bunların hepsi mal. Üzülüp kendimizi boşuna yoruyoruz var ya.
- +1 yıl
bu çocukluk aşklarında var bicinslik.. gerçi benimki lise aşkı fakat ilk aşkımdı...
Soran+1 yılVar var bır killik. Oturup uzuluyoruz olan bize oluyor gelcek diye bekliyorum
+1 yılHer umudu kestiğim onu unutmak başkasıyla devam etmek istediğum her an çıktı karşımaa
22 Yorumla
Soran+1 yılTam unutursun karşına çıkarlar
- +1 yıl
tam alışırsın varlığına.. hoooop kaçarlar :/
Universite icin baska sehre gidip yalniz kaldigini anlayinca.
16 Yorumla
Soran+1 yılBenimki de Üniversite başlayınca terk etti 1 hafta sonra uzaktan yurutemicem dedi
Soran+1 yılAynen öyle bu durumdan bır kurtulmayı başarabilsek..
Soran+1 yılİnsan bır anda neye uğradığını şaşırıyor boylelerinden Allah uzakta tutsun herkesi
+1 yılölmedi mi o daha. hadi ya ayda bir Fatiha okuyordum oysa.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖküz gibi yaşıyorlar valla
+1 yılbir sene falan oldu ve mesaj bile atmadı. sanırım dönmeyi de düşünmüyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılGelmez o zaman o
+1 yıl4 sene birlikteydik evlenme teklifi ettim hayır dedi terk etti 2 sene sonra çıkıp geldi özlemiş beni :) ha * dedim
11 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya kıza bak
+1 yılDönmedi valla essahlı kızmış dediğini yaptı ve gitti :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTerk mi etmisti
- +1 yıl
tabikisi :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 sene once ayrildik donmez saniyordum, tekrar beraber olmayi hiç dusunmedim yaklasik bir ay once geri dondu, geldigi gibi geri gonderdim onu. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışsın
+1 yılBana hiç demediler bununla övünmüyorum yanlış anlama dediklerim oldu ama hiçbirine geri dönmedim
10 Yorumla
+1 yılHala dönmedi g. tu yemesi dönmeye yaptiklarndan sonra autanyr yüzüme bkmaya. Ayni snftayiz bide
10 YorumlaHepsi bir gün geri dönecek. O gemi buraya gelecek
15 Yorumla
Soran+1 yılgelecek dimi:(
Soran+1 yılBen olurum bır yanlış anlama yüzünden terk edildim arayip mesaj atmak geliyor içimden ama zaten rencide oldum bır daha küçük düşmek istemiyorum
Soran+1 yılAnlamadı hiç acimadi halbuki olmayan bır şey yüzünden bitti pesime takılan biri yüzünden
+1 yılDöndükten sonra hayır gelmez. Bir şeyler sarsılır. Araya soğukluk girer. Olmaz yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 ay ayrı kaldık sonra döndü 4 senelik bir ilişkimiz var
13 Yorumla
Soran+1 yılEskisi gibi olabildiniz mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNe güzel
+1 yıl1 sene arayla tam 4 sene boyunca hala geri dönüp hayatımı alt üst edip tekrar gidiyor. Hala umduğunu bulamamış anlaşılan
10 YorumlaDaha dönmedim dönmem de isim olmaz biterse biter aga ilerisi gerisi yoktur 😊
10 Yorumla
+1 yılGeri dönmesini istemediğim insanlarla dolu geçmişim. D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmedi ki dönsün.
gelmedi ki gitsin.
söyleyemedim ki gelsin.
söylesem nolcak beni niye sevsin.11 Yorumla
Soran+1 yıl:D platonik aşık mısın anlamadım valla
2 ay ara ıle dondu her donusunde nasılsa affedıyor dıye dahada beter agzıma sctı. Yıne doner mı bılmem bu kez sevgılı yapmıs.
00 YorumlaCuma günü hersey bitti diyerek gitti sanmıyorum dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle saniyorum ama bakalım 3 hafta önce gitti
+1 yıl4 ay sonra beklemediğim anda döndü
26 Yorumla
Soran+1 yılHiç konustumu 4 ay içinde numaran her şeyini silmiş miydi
- +1 yıl
evet hatta benden nefret eder gibi davranırdı hiçbir şekilde ona ulaşmamı istemezdi
Soran+1 yılBeni her yerden sildi hiç konuşmadı 3 haftadır ama engellemedi duygusal ask sarkisi filan paylaşıyor tuhaflik var
- +1 yıl
sakın yazma biliyoryum için içini yiyecek ama bırak vazgectiğini sansın. bir süre böyle yap kaçan kovalanır unutma
Soran+1 yılYazmam zaten asla. ben kaciyodum ilk başlarda o kovaliyordu beni elinde olduğunu hissedince terk edildim
- +1 yıl
hep aynı taktiği yapıyorlar zaten
+1 yıldöndü o da helallik istemek için :D dilenci işte
14 Yorumla
Soran+1 yılya böyleleri bana çok mide bulandırıcı geliyor
- +1 yıl
nefret ederim boylelerinden
Soran+1 yılBen de söyledim nefret ettiğimi ona
- +1 yıl
iyi yaptın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ayrılmıştım ama baya kötü ayrıldık. 1 ay sonra helallik istemek için mesaj attı başka da yok dönmez zaten bu saatten sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMasalın sonu giden dönmez kalan unutmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılGiden döner mi bilmiyorum ama kalanin unutmayacagi aşikar
- +1 yıl
Boşver kardeşim ya gidene yorma kafayı daha gençsin
Soran+1 yılHaklısın sagolasin
+1 yılEr ya da geç dönecektir
13 Yorumla
Soran+1 yılUmudum azaldı. 3 hafta oldu gelmedi
- +1 yıl
Sen bekleme dönmesi yıllar da alabilir
Sana önerim maddi manevi olarak okadar güzel bir yaşantın olsun ki
İçin yansın seni kaybettiği icin
Döndüğünde dizlerine kapansın iyice ezmeden geri alma
Sana 4 elle sarılması icin
Soran+1 yılMaddi olarak benden daha iyi sanırım onun havalarında benim ailem gibisini bulamazsın felan derdi ailem düzgün insanlar maddi olarak zorluk çekmesini falan ama ben de ondan daha kulturluyum kendi de biliyor senin yanında cahil kalıyorum derdi. daha önce çıktığı kızlar okumamış doğru düzgun mesleği olmayan insanlarmis okuyor olman çok iyi anlaşmak için derdi hatta ailesi de mesleği filan çok iyi demişler sen çok farklisin derdi ama gitti daha öncekiler hep buna geri dönmus ama ben adım atmicam
döner gelirse senindir biz pide söyledik :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılLahmacun soyleyeydin
+1 yılşu an için dönmedi birde başkasını buldu ama umarım pişman olup döner...
00 Yorumla3 gun sonrada gercekten sevmıyodum bır kac tanesını
00 Yorumladönmedi be kanka.. bide üstüne nişan yapmış.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimki de hemen karı kız peşine düştü
Soran+1 yılBen de öyleyim. Bır de ilk sevdiğim insandı kendini birakmayacagina öyle inandirmisti ki
bir defa iki sene sonra döndü keskede dönmez olsaydı :)
00 Yorumla
+1 yıl3 yıl
12 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu peki
- +1 yıl
Benim için bittiğini söyledim ve o pismanligiyla kaldı tabiki de affetmedim ben bitirdim artık onu 3yil yani.
+1 yılgiden gitmiştir gittigi gün bitmiştir...
00 Yorumla
+1 yılDönerse senindir lahmacunsa benim
10 Yorumla
+1 yıldönmezler güzelım bekleme bosuna
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsi bir gun doner, guven bana...
13 Yorumla
Soran+1 yılBen çabuk baglanirim çabuk sogurum benim için bitti mi bır daha olmaz diyen birinden bahsediyoruz
Cevap sahibi+1 yılHevesini almis gitmis
Soran+1 yılDönmez diyosun yani
Gizli Üye(36-45)+1 yıldonmedi.
11 Yorumla
Soran+1 yılsağlık olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 gün sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılErken dönmüş benim 3 hafta oldu ses seda yoo
+1 yılHiçbir zaman ^^
10 Yorumla7 ay sonra 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılo 7 ay boyunca ne işler karıştırdı acaba
+1 yılÖyle bir sevgilim olmadı
00 Yorumladönülmez akşamın ufkundayım
00 YorumlaDonmedi umudunu kestiysen donmez zaten
00 Yorumla
+1 yılöyle birşey yaşamadım
00 YorumlaDonmediki
00 Yorumla
+1 yıl2 gün sonra:-)
00 Yorumlaİki gün
00 Yorumla
+1 yılDönmedi
00 Yorumla2 ay sürmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılo mu terk etti
hala dönmedi mk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Dönmez
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç dönmeyecek diye umudunuzu kestiğiniz sevgiliniz ne zaman geri döndü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım