Oluru yok artık diye çok sevdiğiniz insandan vazgeçtiniz mi siz?
Cevabın nedir?
vazgeçmek istemedim ama mecbur bıraktı seviyormuş gibi yaptı sonra tüm bağını kopardı. ben her şeyi goze almıştım.. şimdi çok üzgünüm ama ona bellı etmıyorum alısmaya calısıyorum keske elimden bişey gelse çok üzülüyorum kendımı yedım bıtırdım ama elim kolum bağlı..
11 Yorumla
Soran+1 yılbende aynen bu durumdayim :(
En İyi Cevaplar
+1 yılevet vazgeçtim ama kısmetimizde varmışızki tekrar başladık ve evlendik:) vazgeçmemiz de iyi olmuştu nefes aldık, düşündük ve doğru yolu bulduk.
224 Yorumla
Soran+1 yılkay gün/ay/sene sonra tekrar bir araya geldiniz? sevindim sizin adiniza :)
eyer aciklamak isterseniz sorun neydi ozmnlar neden vazgecmistiniz?- +1 yıl
ayrı şehirlerdeydik ben işe yeni başlamıştım çok stresliydim sürekli tartışıyorduk, görüşemiyorduk mutsuzduk. ne desek yanlış anlıyorduk birbirimizi. kısacası dediğim gibi mutlu edemiyorduk birbirimizi. ve bitirmeye karar verdik. yaklaşık 1 ay sonra yeniden görüşmeye başladık ama ara ara hal hatır sormak için. 10 ay kadar sonrada yeniden başladık. 2 yıl içinde de evlendik.
Soran+1 yılilk adimi kim atmisti :)
kim tekrardan görüsmek istemisti- +1 yıl
tabiiki o. çünkü onun hayatına başkası girmişti biz ayrıldıktan hemen sonra. ve ben zaten mutsuz oldugum için bitirdiğimiz ilişkime bu şekilde son noktayı koymuştum. asla ama asla hayatıma giremez artık demiştim ama kısmet:)
Soran+1 yılkismet kader iste :) bendeki durumda bu
erkek arkadasim benim isteklerimi yapmak istemiyor, kararlarini hep kendi veriyor, bana sormadan hareket ediyor ama yaptiklari seyler hep yanlis. benim dogru bildigimi ve dedigimi yapmadigi icin cikmaz bir yola girdik simdi. ailemde beni onun yasadigi yere göndermek istemiyor.
benim istemedigim yere, gidemiyecegim yere tayinini aldirdi cikmaz bir yola girecegimizi biliyordu. simdi ise gittigi yerden 4/5 veya daha fazla ordan cikamiyacakmis. kolay yol varken zor olani secti. simdide ben gitmiyorum, gidemiyorum daha dogrusu ve suclu yine ben olmus oldum.
birde üstelige beni tehdit eder gibi eyer gelmezsen ben baska birisiyle evlenirim diyor, cok kötüyüm sagligimdan olcam bu gidisle :( günlerdir agliyorum. son noktayi ben koycam bu gidisle.
bazen unutuyorum, böyle o yokken rahatim, birsy düsünmüyorum diyorum ama bir an aklima geliyor ömürlük karar veriliyor cünkü yanimda o degil baskasi olcak, diger taraftanda onun hayatinda baska birisi olcak
Soran+1 yılbaska birisi olcak düsüncesi beni benden ediyor, kalbim sIkisiyor, cok kötü oluyorum
bazen diyorum hayirlisi degilmis, belkide diger türlü daha mutlu olcaz;
yani anliyacagin bir cikmazin icindeyim bir öyle diyorum, bir böyle, bir istiyorum, bir istemiyorum
neden böyle oldugumu kendimde cözemiyorum? off- +1 yıl
sizin ilişkiniz bizimkinden farklı. ben kendimi örnek verdim ama buna takılma istersen. bence siz gerçekten cıkmaza girmişsiniz ve bu şekilde devam edemez. kesinlikle son noktayı koymalısın, ve bitirmelisin. cunku sana saygı duymuyor. ne demek baskasyla evlenirim. evlensin o zaman. siz daha şimdiden boyleyseniz evlenince cok daha beter olur bence. bu hayat ikinizin hayatı. evet bazen senin dediğin olcak bazen onun. ama bu tarz kararları ortaklaşa almalısınız.
Soran+1 yılevet dogru yol varken isi nasil zorlastirdi ve suclu yine ben oluyorum. secimimi sehirden dolayi yapiyormusum, ailemi dinliyormusum, benim sevgimde buymus diye dile getiriyor bide, sonra suclu yine ben oluyorum.
- +1 yıl
olsun sen suçlu ol önemli değil. sen şuanda mantıklı olanı yapıyorsun. emin ol. o da açıkçası erkeklik taslıyor. bak amacım seni doldurmak değil yanlış anlama lütfen ben böyle konularda gururu hep biryana bırakma taraftarıyımki anlattım sana da, sevgilimin hayatına başkası girmişken ben onu kabul ettim. ama sizin ilişkinizde bir saygısızlık var. onun bunu anlaması lazım.
Soran+1 yılbende gururu bir kenara birakiyorum, biz aslinda bununla ayrildik/ayrilmistik yani bundan aylar önce diyeyim, kendisi ayrilmisti iste bu sebeplerden ve baska sebeplerden dolayi (aile).
daha sonra hayatina baskasini almis hemen, ayrilir ayrilmaz, sonra kizin eski bir sevgilisi oldugunu ögrenmis, kiz bunu kandirmis-erkek arkadasim yok diye. sonra ya kiz ya da benim erkek ark. terk etmis. bir süre sonra erkek ark. tekrardan biyerde karsilastik, benimle konusmak istedi, ben yasayan bir ölüyüm artik senden sorna böyle oldum dedi; agladi vs. tekrardan konusmaya basladik, özür diledi, affet dedi.
kendi ailesininde bir takim hatalari oldu beni istememe degil ama. onlara kizdi, benim ailemede kizmak istemesede kiziyor. benim üzülmemi ama hic istemiyor-halbuki en üzen o beni, bunu anlamiyor..
durum böyle canım , iki secenegim var 1. herseyimi birakip onunla bir ömür gecirmek icin istemedigim bir yere gidecem 2. bu ise son noktayi koycam (ki bunu yaparsamda diyecegi kelime sadece bu olacak
Soran+1 yılsenin sevginde buymus
- +1 yıl
bence desin. peki sence bu kişiyle bir ömür geçirmen mantıklı mı? adam sen istemediğin halde başka şehire gidiyor. bu yapılır bak birşey diyemem ama başka seçeneğin yokken yapılır. ama sen var diyorsun. eğer o sana sevgin bu kadarmış derse sen de de ki, senin sevgin de bu kadarmış, o şehre giderek bunu gösterdin zaten de.
Soran+1 yıldogru söylüyorsun bir ömür gecmez aslinda.. iste sevince, kalbim konusunca böyle düsünmüyorum nekdr yanlis oldugunu bilsemde :(
ben trde yasamiyorum onun icin trye gelcektim, tayinlik döneminde istedigim sehire (ist.) cikma ihtimali vardi ama o bencillik yaparak kendini düsünerek yazmadi sepebleri ise gecim skintisi, kalabalik olmasi vb. seyler ki ben onada söylemistim bende calisirim diye..
simdi benim istemedigim yerde oldugu icin caresizmis cünkü ordan nezmn cikacagi hic belli degil, bende gitmiyorum sonucta, onunda nezmn cikacagi belli olmadigi icin farkli insanlarin girmesiymis artik hayatimiza..
suanda sana bunlari anlatirken, yazarken ne kdr yoruldugumu, ne kdr kendimi harap ettigimi, ne kdr zor durumda ve tek ben düsünen oldugumu ve dogru olan secenegin bitirmek ve son nokta koyma olacagini anladim.- +1 yıl
aynen oyle kardesım. yazdıklarının içinde dikkatımı ceken seylerden bırı de sen yoksan baskası olur demesıymıs. bu olmaz işte. bunu baştan dusunecekti sen eger en basında ben oraya gelemem dedıysen ve bunu bılerek yazdıysa suc sende degıl onda. gercekten seven ınsan sen yoksan baskası olur demez, dememeli:(
Soran+1 yılevet söyledim hemde kac kere yazma orayi, olacak is degil dedim bana verdigi cevap ozmnlar bu olmustu "olacak mi olmiyacak mi görecez"! simdi ne oldu, eline ne gecti onun hic birsey. bide karsima gecmis agliyor, yasayan bir ölüyüm diyor... bzn onun karekterinide anliyamiyorum..
- +1 yıl
sorunlu bir tipe benziyor. iyice düşün sevginle değil mantıgınla karar ver bence. sonu yok gibi ilişkinizin:(
Soran+1 yıldogrusu benecede bitirmek
tsk ederim yorumlarin icin...- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun. umarım pişman olmazsın. dualarım seninle.. ne zaman istersen mesaj atabilirsin..
Soran+1 yılamin ins - umarim olmam-pismanlik cok kötü birsey cünkü
Söyle düsünüyorum eger ilerde pisman olursam-onun hic mi pismanligi olmicak? eger o pisman olmam diyorsa, ya da hic düsünmüyorsa keske söyle yapsaydim.. böyle olurdu... demiyorsa
daha fazla düsünmemede gerek yokki ozmn benim. öyle degil mi?- +1 yıl
aynen öyle ki bence o da pişman olacak. bak kadere inanıyorsan eger. bundan 1 ay sonra basına ne gelecek bilemeyiz. ama sen boyle durumlarda kendini dusunmek zorundasın. sen şimdi herşeyi kabullensen evlenince ne olacak. sana cehennem hayatı yaşatır. bu hayat ikinizin. o yüzden şu an için dogru olanı yap. ileride de pişmanlıgın soyle olmaz, ben elimden geleni yaptım dersin ki anlattıklarına gore yapmıssın. o da zaten senin kaderinde varsa geri döner sana birşekilde 10 sene sonra da olsa. ama kaderinde yoksa bu vesileyle ayrılmış olursunuz. onun pişman olacagını ben duusnuyorum acıkcası.
Soran+1 yılevet kaderimde varsa döner gelir, kaderimde yoksada sebepler bunlarmis.. üzülüyormuyum evet üzülüyorum ama baska carem yok artik :(
umarim pisman olur, umarim gercekleri anlar, görür ve birgün ben ne yaptimda beni böyle seven birini kaybettim der.- +1 yıl
der sen merak etme. ama suanda bunları dusunme. sen sadece senın ıcın dogru olanı yaptıgını bıl yeter. gerisi Allah' a kalmıs. o her ikinize de dogru yolu gosterır merak etme. uzulmen cok normal gercekten sevıyorsun bellı, ama bazen sadece sevgı yetmıyor ne yazık kı.
Soran+1 yılöyle evet :( - hayirlisi, kader, kismet diyorum artik.. baska diyecegim birsey yok artik..
cok saol, soracagim seyler olursa özelden mesaj atarim sana
kib- +1 yıl
tamamdır Allah yardımcın olsun..
İnsanlar gelir geçer de açtıkları yaralar kapanmaz. Geride bırakılması gereken bırakılır. Ama çok seviyorsan defalarca ona şans verirsin. Hiç şans vermemişsen gerçekten senin için vazgeçilmez olmamıştır.
40 Yorumla
vazgeçmek zorunda kaldığım oldu. bazen aklıma gelir falan ama geri dönüşü yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
38Cevap
+1 yılEvet oldu. Alisirsin zamnla tatlim kimse icin degmez buna emin ol !! Olan sana olur uzuldgle kalirsin o yuzden baska seylerle ugrasmayi dene baska seylerden kastim baska bir erkek degil yapacagn en buyuk hata olur bunu yaparsan . hic bir yerden takip etme onu zamana goreceksin yapabildgini ve bunu gordukce mutlu olacaksin :) karsina iyi vicdanli insanlarn cikmasini dilerim :)
10 YorumlaAsla vazgeçemem dediğim adamdan evleneceği için vazgeçmek zorunda kaldım. Bir gece, sadece bir geceye bütün acımı sığdırdım artık içimde sadece kin ve nefet var ona karşı.
20 Yorumla
+1 yılSonuna kadar savasirim en sonunda karsimdaki sorunluysa zaten sogurum kaderdekini degistiremeyiz bitecegi varmış derim
10 Yorumla
+1 yılben vazgeçsemde gönlüm vazgeçmez bununla yaşamaya alışıyor insan süresi ne kadar olur bilinmez
10 Yorumlabenim hiç öye bir durumum olmadı ama severken uzaklaşmak acı bir şey olsa gerek...
10 Yorumla
+1 yılVazgeçmek mantıklı olanı ama ben hiç vazgeçemedim...
10 Yorumlazamanla vazgeçerim. hızlı bir şekilde tüketmeye çalışırım.
00 YorumlaO sevmiyor ise zorlarım yine tepki yoksa bırakırım yapacak birşey yok istemiyor derim
00 Yorumlaherkez vazgeçer istediğinden değil mecbur olduğundan
10 Yorumla
+1 yılnormal bir insanın bile vazgeçemeyeceği birçok iyi ve güzel insanlardan vazgeçtim ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlursa olur olmazsa bir sigara daha yakarız alıştık artık :)
00 Yorumla ben vazgeçtim.. dünya onun etrafında dönmüyor sevmek de yetmiyor. bazen gitmeyi bilmek gerek..
10 Yorumla
+1 yılMalesef kendimden fazla sevdiğim için onu kaybetmiştim
00 YorumlaBeni istemeyen senı ıstemek gunahsa eger, cekecegım cezamı seve seve.
Gecemedım henuz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi en siddetlisinden yasadim o aciyi
Vazgecmeliydim cünkü istenmiyodum
Baskasiyla cok daha mutlu00 Yorumlaaslaa cunku allah var olmazlarıo lduraannnnnn vazgecmeyın ole herşeyden hemen
10 Yorumla
+1 yılhala vazgeçmedim... sanırım bu şekilde ölücem... :))
00 Yorumla
+1 yılçok yalan söylerdi bu huyunu bıraksaydı evlilik dahi düşünebilirdim ama bırakmadı o huyu vazgeçmedi yalandan
00 Yorumlaeger sonunda ayrılık var ve evlılık yok ıse malesef bu acıyı yasadım bn :S
00 Yorumla
+1 yılVazgeçtim emin ol daha rahat ve mutlu olursun
10 Yorumla
+1 yılEvet vazgeçtim... İyi ki vazgeçmişim.
00 Yorumla
+1 yılHayır vazgeçmedim, vazgeçemedim.
00 YorumlaÇok seviyor muydum bilmem ama vazgeçtim :)
00 YorumlaBende vazgeçmek zorundayım sanırım :(
00 YorumlaVazgeçmesemde vazgeçmiş gibi göründüğüm doģrudur
10 Yorumla
+1 yılMaalesef hayat vazgeçmeye mecbur bırakıyor.
00 Yorumla
+1 yılAyrılıkta aşka dahil değil mi? :'(
00 Yorumla
+1 yılSevmek mı o da ne unuttum gitti
00 Yorumlageleceğimiz yok diye geçtim ben
00 YorumlaAşkım benden vazgeçti. :( :(
10 YorumlaSaçmalama tabiki de vazgeçtim 😒😒😒😒
00 Yorumlaevet daha dün mesela. s
00 YorumlaEvet iyi ki de vazgectim.
00 Yorumla
+1 yılSen bardak kırık diye su içmekten vazgeçtin mi?
00 YorumlaOldu bu ise en acısı vazgeçmek zorunda kalmak 😔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBu kız bana bakmaz deyip vazgectıgım oldu
00 Yorumla Vazgectım berbat bir durum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben vazgeçmem asla
+1 yılVazgeçmek yani ayrılmak üzereyim haketmiyor beni..
00 Yorumla
+1 yılben xper almaya geldim hi
00 Yorumla
+1 yılVazgecmesemde kabullendm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Sağolsun soguttu kendinden
00 YorumlaNe olursa olsun vazgeçmem
00 Yorumla
+1 yılevet ve bir daha aslada sevmedim kimseyi
00 Yorumla
+1 yılEvet ama sanaldı o kadar çok fazla uzulmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalesef karşılıklı vazgeçtik
00 Yorumlaevet çok yaşadım.
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
+1 yılVazgeçmek olur'mu hiç?
00 Yorumla
+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılOldu
00 YorumlaVazgeçtim. Maalesef.
00 Yorumla
+1 yılen kötüsü.
00 Yorumla
+1 yılevet vazgeçtim
00 YorumlaEvet.
00 YorumlaEvet cok kez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılEvet vazgeçtim.
00 Yorumla
+1 yılVazgeçtm evet
00 Yorumla
+1 yılMalesef
00 YorumlaGeçtim :/
00 Yorumlahayır
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Oluru yok artık diye çok sevdiğiniz insandan vazgeçtiniz mi siz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım