merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla askere gitmediği zaman çok çok iyiydik yani asla ayrılmazdık herkes bizim hakkımızda kesin evlenirler diye düşünürdü çok güzel bir ilişkimiz vardı birbirimize çok aşıktık fakat askere bir gitti çocuk tamamiyle bambaşka biri oldu ben yine bir sene boyunca bekledim onu ama o bunu haketmiyomuş keşke onu bıraksaydım bana çok acı çektirdi hala daha çektirmeye devam ediyo ne bensiz yapabiliyo ne benle gerçekten ne istediğine anlam veremiyorum iki gün benle konuşuyo ertesi gün saçma sapan bahane uydurup yalan söyleyip kendinden soğutmaya çalışıyo en fazla bir hafta konuşmuyoruz sonra tekrar dönüyo bana yani yaklaşık bir yıldır böyleyiz sebebini tahmin edebilen var mı :(
Cevabın nedir?
+1 yılKızların regl döneminin arkasına saklanmak gobi
Askerlik psikolojisiymis
Nerede görev yapıyor hakkaridemi Şırnak tami
Bizimki dağıtıma geldiğinde benimlw hiç konusmuyordu ama arkadaşıyla çok rahat konuşuyor du bende insanım patladm şu an çok iyiyiz. :)
Valla askerlik psikolojisi diye bizim psikolojilerimizi bozuyorlar. Başka dabisey demiyorum. Haklilardir elbette ama bu size bizim agzimiza sıçma hakkı vermez.
Siz biliyor musunuz beklemenin ne demek olduğunu? Bu psikolojiyi hiç düşündünüz mü?
Ayril kurtul onsuzda çok güzel yaşarsın. Onsuz yapamam deme seni onsuzda bırakırım
Bak çok güzel bir söz
4 ay geçmiş sende bağır çağır artık. Senin psikolojin bozulduysa benimde bozuldu yeter artık de.29 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya aynen oyle bana neler neler diyodu bu psikolojiyi anlayamazsin falan ama biteli dort ay oldu hala neyin tribinde bilmiyorum oysa adam gibi karsima cikip ben artik seni sevmiyorum dese bu kadar yipranmam
- +1 yıl
Boşver öyle adamdan Hayır gelmez. Sen benim psikolojimi biliyormusun de sende ona. Benim ne şartlar altında beklediğini biliyormusjn de. Icini dok bağır çağır rahatla. Tilkinin dönüp dolaşacagi ywr yine Kürkçü dükkanı merak etme sen. Cevremden biliyorum askerlik doneminde erkekler terkedip tekrar donuyirlar ikisi evli şu an :) biride nişanlı
Soran+1 yılAma biteli dort ay oldu ben ne yazikki arkadaslarn kadar sansli olcagimi dusunmuyorum :(
- +1 yıl
Canım onlar senin gibi yapmadı. Bir kaybedebileceklerini hissetirdiler. Sen ne diyorsun dönüp dolaşıp afedersin ağzıma siciyor diyorsun. Çünkü senden emin o ben ne halt yersem yiyeyim beni bırakmaz diyor bırak bir bakalım nasıl değişiyor. Elleme konuşma onunla. Yeter artık bende insanım katlanamiyorum. Bir daha benim ağzıma sıcacaksan gelme de. Burada bitir cümleyi. Sen onu alttan aldıkca seslenmedikce yine devam edecek. Yinw devam edecek. Iradeli davran. Gurur lu ol kimseye ezdirme kendini ;)
Boşver dönmedi mi herşeyde vardır ir Hayır de. Geç. Tek derdin bu olsun insanlarin ne dertleri var. Benden sana tavsiye.
Önceden bende senin gibiydim dovsede sovsede birakmam diyordum çok seviyorum diyordum. Sonra ağzına edilen ben oldum terkedilen ben oldum. Duan ki sevgilime bunu yapmıyorum hep bir gidecek mis gibi davranıyorum haliyle beni kaybetme korkusu var. 10 aydır birlikteyim bana küfür bile etmedi. En son dağıtma geldi takmadi beni gezdi kuzenleriyle ailesiyle konuşmadı benimle yazmadi - +1 yıl
Bende bir akşam bağırdım ağladım. Sen niye beni takmiyorsun dedim. Herşeyi dedim arkadaslarindan dahami önemsizim kuzenin kadar değerim yok mu dedim. Sonra yanıma geleceği gün bana yalaklandi soğuk davrandim. Hiç tahiz vermedim yanıma geldi. Opmekten baska bisey yapmadı. Askerdeyken bile gidecehimi hissettirdim ona. Her gün arıyor bana trip atamiyot soğuk davranamiyor. Çünkü gidecegimi biliyor ben onun için Kürkçü dükkanı olmayacağımi biliyor. Vesselam sabırlı ol ve erkek milleti de. Alttan alma sende insansın. Isterse padişah torunu olsun seninde gidebilecegimi geri dönüşüm kutusu olmayacağını bilmeli ;)
Soran+1 yılYa soyle bisey var cok ciddi sekilde soyluyorum benim istedigim biri gibi olmicaksan benle yapamiyosan bana donme cik hayatimdan ve bizim icin bisey yapmazsan sana asla donup bakmam diyip buyuk yeminediyorum sonra bu laflarimi dikkate alip biseyler yapmaya calisiyo tam bariscaz afedersin bir bokluk cikiyo yani tam benim gonlumu alcakken cok fena kavga ediyoruz ve gercekten iletisimimiz cok ama cok cirkinlesti yani dusmanim olsa boyle olmayiz o kadar kotu kavga ediyoruz ama bir on gun sonra herseyi unutmus gibi bana geri donuyo beni iplemiyo benim aci cekmem umrunda olmuyo ya tek istedigim bunlarin sebebi ne bana derdinin cok buyuk oldugunu borclarinin oldugunu babasiyla annesinin bosancagini ve herseyin ona yuklendigini soyledi bu yuzden evlenmekten vazgectigini beni uzmek istemedigini soyledi e bakiyorum aklina ne esiyosa aliyo ne esiyosa yapiyo ama ne hikmetse benle olamiyo cildirmamak elde degilki
- +1 yıl
Sen çık onun hayatından. Açıkça de ben senjnle olamam de. O zaman nasıl dönüyor sakın döndüğünde affetme süründur
Soran+1 yılYok asla affetmem bu seferki cok ciddi olcak 10 gundur ne ariyo ne mesaj atiyo o da artik istemiyo sanirim
- +1 yıl
Olabilir. Hayırlısı senin hakkında
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de asker yolu bekledim askerligi zamani cok zorlandim... cok zorlandim... gitmeden soz verdim sozumde durdum... cok zor zamanlar geciriyorlar kkmi zaman ac susuz kaldigini biliyorum ben sabaha kadar ben de nobet tuttum onlaaa vee izin vaktini nasil bekledigimi bilemezsinn is kokusuna kurban olurdum yani... daha kendini toparlayamamis olabilir zaman zaman oranin ona yasattigi psikoloji ile davraniyor sana... bence bir doktora gitmekte fayda varr ya da onunlaaa basbasa guzelce konusucaksin ilimli onu cok sevdigini her zaman yaninda olacagina ama seninde bu kadar uzulmeyi haketmedigini gibi gibi umarim sen anlar ve bol bol dua et Allaha verecegihicbisey agir gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsini her yolu denedim yüz yüzede konuştum ama bana acı çektirmeye tam gaz devam ediyo yani bazen diyorum ki acaba bişey mi yaptım intikam mı alıyo diyorum çünkü gerçekten sanki düşmanına yapıyo ya sanki ben onun düşmanıyım ve acı çekmemden zevk alıyo bilmiyorum anlayabilmiş değilim aşırı ikilem içindeyim psikolojim alt üst oldu
- +1 yıl
Hakaretmi ediyor? Daha sonra sen vazgecicek gibiyken ilimli en ufak biseyde parliyor ve sana guvenmedigini soyluyormu
Soran+1 yılBana guvenmedigini hic soylemedi ama evet en ufak seyde parlayip hakaret ediyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerliğin açılımı "Değişim"
Ben askere giderken süt çocuğu derler ya hani kavga nedir bilmez felan hep ezilir öyleydim başlarda. Ama sonra bu özelliklerim gitmiş bambaşka biri olmuşum. bir cesaret bir özgüven felan.. Hani nasıl işe alırlarken askerlik sorarlar sevgili olayında da aynısı olmalı :) Askerliğini yapmamış biriyle sevgili olmayın bence sonra böyle oluyor işte :)06 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle bu benim için tecrübe oldu
Cevap sahibi+1 yılBu iyi ders olsun. Bir erkeğe güvenmek zordur bende erkeğim ama bunu diyorum doğru çünkü. Ama herkes aynı değil. Erken yaştan erkenden evlilik hayalleri felan yanlış. Daha tam olarak tanımıyosun belki bilmediğin huyları var zamanla tanıcan belki :)
Soran+1 yılzaten en büyük yanlışım buydu iki sene içerisinde evlilik kararı veremezsin
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan senesi değil ki :) İyi tanımak.. Ben 9-10 ay önce tanışıp evlenenleri biliyorum :)
Soran+1 yılo zaman karakteri şimdi oturdu diyelim buna
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
+1 yılÖzgür degilsin sokakta görsen dovecegin insanlardan emir aliyorsun (hepsi icin gecerli degil) doguda degilsen bos islerle ugrasiyorsun binbir türlü farkli cesit insanla beraber kaliyorsun gece uykundan uyanip nobet tutuyorsun apayri bir psikolojiye bürünmek kacinilmazdir
01 Yorumla
Soran+1 yılelbette onunda psikolojisi kötü oldu ama sana şunu diyip askerliğini kebap şekilde yaptı yani
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Benze olayı yaşadım. askerden önce bizde çok iyiydik hatta askerdeykende ağlıyodu beni sevdiğini söylüyodu. dışarı çıkmam bile yasaktı. geçen hafta izne geldi geldikten 3 gün sonra benden ayrıldı ve hiçbi sebeb yokken. anlayacagın değmezler.. seninkide nasıls abu kız elimin altımda gel dediğimde gidiyo git dediğimde gidiyo diyip kafasına göre davranıyo. sen ona rest çekersen ya da o atmadan mesja atmazsan soğuk davranırsan ona onun gibi davranırsan belki düzelir. ben bunları yapmadığım için bitti. şimdi askerliğine devam ediyo o bende unutmaya çalışıyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben resmen yedegim onun icin benden iyisini bulana kadar benimle istedigini yapcak bende boyle dusunuyorum bazen bazende cok farkli bir sebebi var diyorum cunku pesimi birakmiyo ama benlede yapamiyo keske bende bitirsem unutsam onu
- +1 yıl
bak benimkide ayrılıyo 1ay sonra geliyo. ama bu sefeer askerde bitirdi. o senin mutlu olduğunu gördükçe sana geri dönmek isticek. çünkü sen ona her taviz verdiğinde ve ya her istediğinde barıştığından önemsemez seni. sadece bir kere onsuz yapabilceğini hissetirirsen bidaha böyle davranmaz
Soran+1 yılNasil hissettircemki ben onsuz yapamiyorum nasil beciremki bunu cok zor ya
- +1 yıl
Seninle aynı şeyleri hissediyodum. sürekli arıyorum hatalıyken bile ben uğraşıyodum. Ama bak erkekler ayrıldıktan sonra peşlerinden koşan ağlayan kızları sevmezler. tam tersi "ben ayrıldım bu kızdan ama bu kız hala mutlu hayatına bakıyo. " diyip merak edip geri dönerler. bunları defalarca yaşadım
Soran+1 yılben öyle yapsam umrunda olmaz diye düşündüğüm için ya da işler daha kötüye sarcağını ben naparsam onunda aynısını yapcağını düşündüğüm için bir türlü cesaret edemiyorum
Soran+1 yılşu an beni kizdirmak icin herseyi yapiyo ama ufacik bir hareket yok benden bakalim dedigin gibi mi olcak :)
Soran+1 yılUmarim ondan yapiyodur belkide takmiyo bile
Aynı durumu ben yaşadım yemin ederim hatta burada soru bile sormuştum benim yazdıklarımın aynısını yazmissin
Ayrilmanda yarar var cidden çünkü senin demgenide bozuyor ben ayrıldım ve şu an arada aklıma geliyor ama kafam rahat bugün acaba nasıl davrancak soguk mu olcak sıcak mi düşüncesi artık yok12 Yorumla
Soran+1 yılBendede bu dusunceler mevcut ne yazikki her mesaj attiginda eskisine doncek umidiyle cevap verdim ama cok gecmeden tekmeyi yedim bir kerede olmadi sayisiz yani bendede bu korku var soguk mu davrancak acaba yine korkusi var ya bilemiyorum uzulecegim cok sey var nasil atlaticagimi hic bilmiyorum
+1 yılEger doğuda falan görev yapıyosa başına bişi gelirse sen çok üzülme diye kendinden soğutmaya çlşyo olabilir seni düşündüğünden bir öyle bir böyle demişin bir öyle olması sevdgnden bir böyle olması yine seni sevdgnden yani kendisine bişi olursa çok acı çekme diye
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir doguda yapmadi askerlik gibi degildi rahatti zaten dondude 4 ay once ama hala degisen bisey yok hala aci cektiriyo
- +1 yıl
Bilemem
Benimde sevgilim Hakkaride asker bazı zamanlar gün içinde yaşadıkları olsun, bulunduğu yerden sıkılmak olsun canı sıkkın oluyor. Öyle zamanlarda alttan alıp yumşatmaya çalışıyorum bazen olmuyor tartışıyoruz ama genel anlamda değişiklik olmadı hatta aksine gitmeden önceye kıyasla daha çok sevdiğini hissedebiliyorum onu beklediğim hep yanında olduğum için..
Sevgilin döndü mü askerden?05 Yorumla
Soran+1 yılevet döneli dört ay oldu bende senin gibiydim ama ben ona destek olmaya çalıştıkça kaçtı benden
Soran+1 yılbilmiyorum bana tek cevabı bu bilmiyorum ama inanıyorum ki bir sebebi var fakat bir türlü bulamadım. evet ama sanırsam kaybetme korkusuda yok kıskanmıyoda artık sanırım sevvmiyo ama bir türlü ben kabul edemiyorum
Soran+1 yılteşekkürederim dileklerin adına :) umarım sizde askerden sonra kavuşur mutlu olursunuz
+1 yılAyakları yere basmış demek ki :) dahaönceden pembe gözlük takıyomuş. Şu an izlediği stratejide seni kendinden nefret derecesinde soğutmak. Ne istediğini o çocuk biliyo ama seni haketmediği ortada
06 Yorumla
Soran+1 yılAgzina saglik ya gercekten yani allah yukarida kendimi ovmek icin demiyorum ama beni tirnagimin ucu kadar haketmiyo ve ben hala salak gibi onun icin sabahlara kadar agliyorum o ise rahat yasamini surduruyo hic bisey umrunda degil sanki hic bisey yasanmamis gibi davraniyo
- +1 yıl
Bu seninsalaklığından kaynaklanmıyo. Sevginden kaynaklanıyo belki değişir diye düşünüyosun ama insanları mutlu edemezsin. Değişmiyolar yani ben değişenini görmedim belki başkası görmüşse bile ben bir muhabbettede duymadım. Bunlar Hep Allahın birer lütfu.. Sen onun en güzel kulusun sana bunu yaşatıyo çünkü yaşatmasaolgunlaşamazsın. Düzelirsin inşallah yanimutsuzluğu ben biliyorum inançok acı bir durum
Soran+1 yılTesekkur ederim bencedr bunu yasamamin bir diger sebebi dogru insanla yanlis insani ayirt edebilmek iyi yanlari bu ama en cok uzuldugum yillarim ve emeklerim belki iki yil cok degil ama o iki yilda bitmemesi icin cok fazla savas verdim tek cirpinan ben oldum yinede halime sukrediyorum daha kotusunu yasamadigim icin
- +1 yıl
benim 11 yılım gitmişti :) Hayat tam bana 11 yıl borçlu ama alamıyorum maalesef :D
Soran+1 yılOooo 11 yil mi? Kac yasindasin peki suan?
- +1 yıl
ne yazıkki 34
+1 yılÇözemedim. Aksine olgunlaşması gerekir askerden gelen adamın
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bende bunu anlayamıyorum askerlğinin 4. ayında değişti sebep? yok ya da var ama ben anlamıyorum
- +1 yıl
Olduğu kadar , olmadığı kader diyenceksin öyle ise
Askerde çoğu insanın psikolojisi bozuluyor ona zaman tanı yine olmazsa o zaman zaten karakteri böyleymiş dersin
07 Yorumla
Soran+1 yılgeldi askerden geleli 4 ay oldu hani askerdeyken neyse dedim anlamaya çalıştım özgürlüğüne düşkün bir insan bir anda emir altına girdi diyip alttan aldım o da farkındaydı değiştiğinin bana söz vermişti askerden gelince eski haline dönceğini ama dört aydır daha da berbat halde
Soran+1 yıldoğru söylüyosun sadece yıpranan benim kukla gibi oynatıyo valla saflığımdan mı sevdiğimden mi bilemem ama her gelişinde döndüm
Soran+1 yıl:))) valla öyle oldum ya. yok bu sefer emin adımlar atıyorum hayatımdan çıkarcam tamamen ağlayıp zırlıyorum akşama kadar ama bununda bir sonu olur inşallah
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorum demek ki özü buymuş değişmiyo çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerlik her erkegi adam yapmaz bunu bu yollardan gecmis birisi olarak soyluyorum ben de cok olumsuzluklar yasadim
111 Yorumla
Soran+1 yılSende mi yari yolda birakildin :) anlayamiyorum ya gercekten butun askere gidecek olanlar sevdiginin onu birakmasindan olumune korkarlar biz gozumuz kapali elimizden tutucakda bir daha birakmicak diye bekliyoruz yari yolda kaliyoruz
Cevap sahibi+1 yılSorma bende cok sasirmistim :) Ustelik askerdeyken baska kizla konustugunu ogrenmistim saka gibiydi resmen o kiza atacagi mesaji yanlislikla bana atmisti hayal kirikligina ugramistim resmen
Soran+1 yılOha inanmiyorum ya allahtan atmis ki sen farketmissin bence boyle dusun
Cevap sahibi+1 yılYani en azindan haberim olmus oldu arkamdan donen dolaplardan :)
- +1 yıl
Senin ki baya salakmis :D birde kızlar erkekler askerdeyken aldatiyor diyorlardi. Asıl erkekler aldatiyor. Enistemde anlamı aldatmisti. :))
Cevap sahibi+1 yıl@Gereksizbirbayan Demek ki ablan ve ben nadir bulunan insanlardan birisiyiz :)
Soran+1 yıl@Gereksizbirbayan boyle diyenlerin hepsini utandirmaya devam ediyoruz iste :) ondan sonra diyolar ki ya beni askerdeyken birakirsa bu kiz..
Soran+1 yılMerak ediyorum boylesine igranc bisey atlatabildin mi?
Cevap sahibi+1 yılKendisi bana itiraf etti zaten sonra cok fazla sormaya basladim en sonunda dayanamadi itiraf etti
Soran+1 yılNe diyebilirim allah islah etsin onu senide mutlu etsin
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim herkesin hakkinda hayirlisi olsun
+1 yılBen hala askerdeyim ve nisanlim beni aldatti ayrildik
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah sabir versin ama su bir gercek kizlar daha sadik askerlerine senin karsinada istisnalari cikmis ne yazikki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerlik adamın aklını başına getirir. aklı başına gelmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılaklı başına geldiği için mi benden vazgeçti diyosun yani :)
+1 yılbiz ne desek yalan olur..
onunla konuşman gerek bunu02 Yorumla
Soran+1 yılçok denedim konuşmuyo benle hiçbişeyi ağzını bıçak açmıyo
- +1 yıl
biraz müsade et o halde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki asker erkeği adam yapmıyomuş :D
28 Yorumla
Soran+1 yıldemekki ama bunları hakedicek hiç bişey yapmadım hak yerini bulur elbet
- +1 yıl
Tabi tabi kardeşim sıkma canını sen herkese ederi kadar değer ver öküze kravat takma.
Soran+1 yılhahah :) doğru dedin benim aklımdaki tek şey seviyosa bırakmamak eğer hala seviyosa bırakmam onu ama sevip sevmediğinide anlayamadım
- +1 yıl
Her gelen sevmez hiç gitmeyen sever :D
Soran+1 yıl:D aynen onunda gidişinin haddi hesabı yok ama her gittiğinde geri döndü neyse siz siz olun sizi bir yıl boyunca camdan bile bakmadan bekleyen bir kızı bırakmayın çok ahını alırsınız :)
- +1 yıl
Biz erkek değiliz kardeşim adamlık daha hoşumuza gitti :D
Soran+1 yıl:D iyiymiş
- +1 yıl
İyisin dediler :)
+1 yılAskerden once cocuktu adam oldu 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılolamadı ne yazıkki adam olamadı sıkıntı bu zaten
askerlik çok güzel gerçekten adamı değiştiriyor
00 YorumlaBenim fikirlerim degismisti askerde
08 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda mesela?
Soran+1 yılallah allah ya uzaklaştıran ne ki pişman değil misin hiç mi aklına gelmiyo ya da ona haksızlık ettiğini hiç mi düşünüyosun ben anlayamıyorum ki sadece senin için demiyorum tabi ama niye yaparsınız ki böyle şeyler inan var ya çok acı çektiriyo ya
Soran+1 yılPeki sogudum dedin şu an nasil seviyomusun yani iliskiniz sagliklimi bu daha onemli senin onu birakmandan
Soran+1 yılSormamin sebebini mazur gor sadece bende boyle bisey yasasam nasil olur diye fikir almak istedim allah mesut etsin :)
Askerlik piskolojisi suru piskolojisi zordur
00 Yorumla
+1 yılbekle gelio adam askerlkten bitmiş :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişim olmaz.
00 Yorumla Psikolojik
00 YorumlaGözü açılmıştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. seni sevmez
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!