Sanki kendisi gitti baska birisi geldi.
Cogu erkek boyle oluyormus neden?
Cogu erkek boyle oluyormus neden?
Kim neresinden uyduruyormuş onu çoğu erkek böyle oluyormuş diye? Benim askerlik yaptığım dönemde altımdaki erlerle sohbet ederdik nişanlısı veya sevgilisi olanlar ne kadar özlediklerini anlatırlardı. Kendinizi kandırmayın seven insan askere değil uzaya da gitse değişmez.
Askerdeyken, dusunecek, askerlik oncesindeki herseyi olcup tartip degerlendirecek, degistirilmesi gerekenleri farkedecek, hayatin geri kalanini planlayacak cok fazla vakit oluyor.
Askerlik sonrasinda ben de cok degistim. Kimi insanlari hayatimdan cikardim, kimi sivri uclarim torpulendi, kimi sivrilmesi gereken yerler sivrildi.
Iyi ki de olmus bu degisim 🤞
%100 degisir bnde oyle oldum askere giderkenki bnle 15 ay sonraki bn cok farkliydi bikere en basta artik ozgurdum beni is vs konusunda kisitlicak bi engel yoktu ikincisi ordaki daraltilma psikolojisi bide nerde yaptigina bagli benim gbi dagin basinda saksagan kuslariyla 1 yili gecirdiyse ilk 6 ay bise bekleme anca ayilio insan gorunce korkuyo
Cevap
10Cevap
Askerlik erkeği olgunlaştirir hatalarını gün yüzüne çıkarır orada değişim sürecine girmeleri gayet normal
Yani olgunlaşıyorsun biraz daha 6 ay eskilerde tam 1 yıl herkesten arkadaşlardan ayrı yaşıyorsun karektere ve kişiliğe etki eder yani
belki kötü bir askerlik geçirmiştir. çok pis şeyler yaşanabiliyor
Eskiden olsa değişilirdi ama şimdiki askerliğe askerlik bile diyemiyorum 6 aycık
6 ay tuvalet temizleyince insan değişiyor. :D
Gözden ırak gönülden de ırak olur derler. 😎👍
Onun için yanlış olduğunu anladı herhalde
Psikolojisini etkiler
Askerlik şartları çok değişiktir
nasıl degisti
Nasıl biri oldu ki
Askerlik piskolojisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?