Çok sevdıgınız o kısıyı ne kadar surede unuttunuz? ne kadar surede hafıfledı o acı, o nefes alamama halleri? Ne zaman dındı o gozyasları
Cevabın nedir?
Bende yasadim bu yasadiklarini eski sevgiliye dönme olaylarini.. 5 sene önce ciktigimiz 1 sene boyunca hic yuzunu bile gormedigi kiza döndü msjlar atti annesini aradi kizin. O ara ben ortadan kayboldum takip bile etmedim. Ayrilmislar tamamen sonra bana geldi ve 5 senedir cikiyoruz halaa. Ve takip ediyorum o kiz şimdi baskasiyla nişanlanmiş... Ona gitmesi seni sevmedigi anlamina gelmez. Senide sevmiş ama o kiz ulasilmaz gosterdigi icin kendini o degerli olmuş. Ben her seferinde sevdigimi aaffederken o kiz engelliyordu onu.. Baskasigla cikiyordu.. Biz gecen sene ayrildik bu konudan değil o baskalariyla cikti benden sonra 5 kisiyle falan. Hatta biriyle ayni sinifta idi benle arasnda 16 saatlik yol vardi hic gormedigi halde beni kimlerle ciktiysa hepsini terketti beni unutamadigindan. Her konuda sen haklisin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNefes hic alaam sabahlari gogsume agirlik binmesi aglayarak uyanmam 2 hafta surdu sonrasinda kendisi barisalim tekrar yapalim olmuyor sensiz dedi barismadim daha da gormedim kendsini bir iki kere okula geldi. Her neyse nefessiz kalmam 3 hafta surdu hergun onu dusunmem 4 bucuk ay surdu 4 bucuk ay sonra aradigimda birisiyleyim artik seni unuttum demesiyle yasadigim sok bir bucuk ay surdu sonra tekrar arayip senden intikam aldim o kizi hic sevmedim aslinda vs vs gorev yerimde su bu hastane diye aramasi 2 eyluldu o gece icimde zerresi kalmadi zorlasamda hatirlayamiyorum onu toplamda kisacasi 9 ay surdu ☺ şu an bombos bir ruh haline sahibim
07 Yorumla- +1 yıl
*2 hafta diyecektim dokunmatikte 3 ébasmisim☺
Soran+1 yıl2 ayda 12 kılo aldım yuzumde yara bereler cıktı gozlerımın altı mosmor, oncekı guzellıgımden eser kalmadı yataklardan aglamaktan cıkamıyorum. o ıse ınstagramda boy boy fotolar atıyor gezıyor eglenıyor bense cokuyorum cokuyorum.
Dahası o 2 ay arayla donup benı sevdıgını soyluyor sonra agzıma scıp tekrar gıdıyor ben hıc kendımı toparlayamıyorum umıtler acabalar belkıler ya gercekten bıttıyseler. onu tanımadan once hayatım cok guzeldı bedenımde ruhumda coktu toparlayamıyorum- +1 yıl
Kiyamam sana sen kendini cok hirpalamissin sana cok zarar vermis bu durum. Bir yarayi kasidikca daha da azdirirsin onu kokunden koparip atmalisin surekli orayi kasirsan zedelenirsin olmaz oyle bittiyss bitmistir acini yasa bitti diyerek ama gelip gitmeler seni zedeler arkadasim. Bak onda bisey var mı o hayatini yasiyor sen ise kendi guzelligini maffediyorsun en onemlisi sagligini yok sayiyorsun. Kendine bunu yapma sabah uyandiginda yeni bir hayat olsun senin icin kendini topla yatagindan cik bir iki kitap al oku gez ama eve kapanma. Kendjne bu haksizligi yapma
Soran+1 yılUnutmamada ızın vermıyor bendede saplantıya donustu bu durum zaten. Hanı elımde degıl dusunmemek gozumun onunde sureklı, dualar edıyorum aglıyorum. Hayaller kuruyorumkı hıcbırı benım karakterımı yansıtan seyler degıl hayatımda ılk kez boyle tepkı verıyorum
- +1 yıl
Heres hayatinda bikere de olsa bu donemi yasiyor sonrasinda hissizlesiyorsun onun sana gelip gitmelerine izin vermemelisin saplantiligida birakmakisin birak duygularin icinde aksin zamanla yok olacaklardir hepsi
Soran+1 yılHanı elımde degılkı bakmıcam ınstagramına dıyorum yıne bakıyorum dayanamayıp. zaten dıger yerlerden o benı engelledı. Allahtan azıcık bı gururum varda sureklı arayıp kendımı rezıl etmıyorum. Rahatsız ederım onu bunalır uzulmesın dıye aramıyorum. Ama ufacık bı umıtlede ıns arar benı dıye umuyorum. Belkı sever dıyorum. Çok aptalca evet bılıyorum ama kalbe soz gecıremıyorsun :(
- +1 yıl
Kesinlikle gecirmen cok zor. s bilmiyorum bizim iliskimizde asiri kiskanclik vardi ve ben deli oluyordum bu sekilde yurumez diyip kokten bitrdim cok sevsemde devam edemedim. Ozlesemde aramadim yani bilmiyorum sen ona bakiyorsun sosyal medyadan bunlarsa seni uzuyor elinde de degil anliyorum merak ediyosun ama bilmiyorum bu sadece sana zarar verir
+1 yılAçıkcası kafanıza çok takarsanız kolay unuatamazsınız. Bu anlamda çok takılmayın yeni biriyle tanışın kaynaşın sevgili olun o zaman hiçbişey hatıtlamazsınız emin olun sonuçta eninde sonuunda böle olacak sonsuza kadar sizi bırakıp giden adamı düşünecek haliniz yok sizinde yuva kurmanız gerek niye acı çekmeyi seçesiniz ki emin olun o sizi hatırlamıycak hatta yeni birini bulup evlenir bile o öyle yaparken siz kendinize neden acı çektiriyosunuz hayatınızı kurun yeni biriyle tanışın bişey kalmaz
047 Yorumla
Soran+1 yılBenı terkeden kısıde eskı sevgılısını unutmak ıcın cıkmıs ne oldu? unutamadı benıde sevemedı , ben aynısını bı baskasına yapamam. Benım yasadıgımı baskasına yasatamam vıcdansızlık bu
- +1 yıl
napacan yani o başkasına sen ona aşıksın. Diyelim ki geri döndü başkasını sevdiğini bile bile beraber olurmusun. Ayrıca böle davranmanın sana bir yararı olmaz aksine yuva kurmana engel teşkil eder. Bak ben 4 yıllık ilişkimden ayrıldım Daha doğrusu ailesi şehir dışıyım diye karsı çıktı kızda sırar etmedi noldu hayata mı küsmeliyim elbette hayır dünyanın sonu mu hayır nasibim değilmiş diyorum başkasına kalbimi açıcam. Onu sevicem hayatımı ona adayacam sende böle yap geçmişe bağlı kalırsan ilerde ancak pişmanlık yaşarsın sana kimse biriyle çık bırak demiyo evlen yuvanı kur
Soran+1 yılGeldı gıttı hep kabul ettım ve oda vazgecılmez oldugunu bıldıgı ıcın her gelısınde daha kotu davrandı bana
- +1 yıl
anladım. Eee napacağını zannettin. Gözünde onu o kadar büyütmüssün ki oda bunu gayet güzel bir şekilde kullanmış. Belliki seni çok iyi tanımış ve anlamış senin ondan vazgeçemiyeceğini düşündüğü içinde kötü davranmış. Seni sevmediği için sana bağlanamamış ve bir gün gelmiş senden temelli vazgeçmiş muhtemelen hayatında başka biri falan da olabilirçAma sen şimdi böle bir insan için üzülüyosun ağlıyosın sen bu kadar değersizmisin kendini değersiz mi görüyosun o adam sana o kadar az ilgi ve sevgi göstermişki sen kendini değersiz hissetmissin o yüzden böle algıılamıssımn. Sana değer veren biriyle ol. Seni gerçekten seven biriyle ona sahip çık, onu sevmeye. çalış biraz hoşlandığında da evlen. Bu adamı düşünmek senin hayatının daha da kötüye gitmesiniz sağlar dünyada erkek mi yok allahını seversen.
Soran+1 yılInsan tamamen sılemeden baskasına yaklasmak ıstemıyor yanı ben boyleyım bı baskasını dusunemıyorum yarın zaten dr gıdıcem. son umudum ılaclar.
- +1 yıl
bilemiyorum tabiki unutmak zor ancak bu işin en etkili kısa çözümü bu. Yani unutmak 1 yılda sürebilir 10 yılda burada maksat kafanızı farklı noktaya odaklıyarak unutmanızı kolaylaştırmak kaldiki siz şimdi kafanızda onu böle mükemmelleştirmissiniz ve onun yerine kimseyi koyamıyosunuz halbükü yeni birini tanısanız belki bu durumun böle olmadığını eski sevgilizden daha iyilerinin olduğunu anladığınızda kafanızdaki o tabu yıkılacaktır. Açıkca bütün terkedilen bayanlar sizin gibi düşünüyo asla öyle birini bulamıycanı falan fakat yeni birini tanıyıncada hemen unutoyalar işin gerçeği ilaçlar sizi uyuşturu acınızı geciktirir yok etmez ama benim dediğim kesin çözüm
Soran+1 yılMukemmel? Hayır cırkın bırısıydı hatta burnu kocaman egrı kaslar egrı ama asıgız ya o bızım ıcın dunyanın en yakısıklı erkegı oluyor. Sevgı gostermedı sahıplenmedı sevmedı. Konusması herseyı sıradandı. Ben yedıremedım kendıme kabul edemedım tercıh edılmemeyı
Soran+1 yılBı gulusuyle mutlu olmam ses tonunu duydugumda huzur bulmam onu mutlu etmedı hatta benden bunları esırgedı, yedıremıyorum ıste kendıme
- +1 yıl
ya şimdi sen sevince gözün körelmiş bu adamı görememissin onu iyi tanıyamamıssın. Onun kusurlarını anlayamamıssın, ama adam seni terkedince gözlerin açılmış herşeyi daha berrak görmüssün fakat bu seferde gururun ve kalbin kaldıramamış, Adam senin gönlünde yakışıklı ve mükemmeldi fakat öyle olmadını anladın ancak şimdide kendine halaa acı çektirme gayretindesin. Dünyada milyarlarca erkek var biri gider gelir yenisi elbet seversin birini daha ama tanımdan tanışmadan bilemessin nasıl oldunuğunu kabul etmediysede kaybeden o oldu öyle düşün senin gibi bir kıızın kalbini kırdığı için bırakma kendini bu kadar dünyada senin sandığında çok aşık olacağın adam var yeterki bakmasını bil
Soran+1 yılDenıycem once toparlanmam lazım :(
- +1 yıl
seni iyi anlıyorum hemde çok iyi çünkü benzer şeyleri bende yaşadım. Bende eski kız arkadaşımın gülüşünü çok severdim o bana dünyanın en iyi insanı gibi gelirdi tam 4 sene onun için herşeyi yaptım bencilliklerini görmedim gözüm körelmiş, maddi manevi yıkıldım, tam 4 sene sonra beni niye terketti biliyomusun dediki seni sevmiyorum hiç sevmedim bunu söylemek istedim ama bir türlü söliyemedim diyodu ailesinin başka şehre vermemesi onun için iyi bir ayrılık nedeni daha oldu ve hiç ısrar bile etmedi. Yani ama neee umrumda dahi değil o beni umursamassa ne hali varsa görsün bu yüzden yeni birini tanımak ve evlenmek istiyorum bütün sevgimi eşime vermek istiyorum o ise artık hiç umrumda değil ne hali varsa görsün beni düşünmeyen birini niye düşüneyim
Soran+1 yılBu oglanı terkeden kızada bu cok emek vermıs ılkıymıs kız aılesıne falan bundan hıc bahsetmemıs evlenmek ıstedıgındede aılem kabul etmıyor demıs terketmıs ayrıldıktan sonrada baska bırını bulmus facede falan tesadufen gordum yenı sevgılısıyle evlenıcez seneye dıye fotolar atmıs. Benım oglanı mılletten saklarken yenısını cumle aleme duyuruyor dahası en son gordugumde o adamdanda ayrılmıstı kız ne ayak anlamadım sımarıgın tekı anladıgım kadarı ıle. Ama benımkı vazgecmemıs cıcekler yollamıs belkıde hala su an onun pesınde bılmıyorum benım gozyaslarım benım kırılan kalbımın zerre degerı yok
Soran+1 yılkız yenı sevgılısını mıllete duyuruyor benımkı degıl
- +1 yıl
onları mı takip ediyosun. Tabi unutamazssın o halde. Anladığım senin oğlan seni başkası için terkediyo. O başkasıda senin oğlanı terkediyor böle gidiyor. Niye takip edersin böle şeyleri o zaman hiç unutamazssın ne yani boşta kalsa sana dönse evlenecen mi bu oğlanla bu oğlan bu kafayla seni tekrar kandırır sonra tekrar bırakır aç gözünü azıcık yaa değmeyecek sevdaların mezesi olacana seni seven birinin eşi ol.
Soran+1 yılo oyle demıyor neyın ne oldugunu bılmıyorum acıkcası o kadar karmakarısık kı anlatmalımıyım bılmıyorumda
- +1 yıl
anlatmak acıyı hafifletir hayata başka açıdan bakmanı sağlar. Anlatmayıp atgözlüğü ile bakacana. Anlatıp farklı düşünceleride öğrenmek en güzeli. Ancak tabiki sen bilirsin ben acı çekmeyi seviyorum, aşk gözümü köreltti açılsın istemem diyosan anlatma ister burdan yaz istersen herkese açık konuşamam diyosan özelden de yazabilirsin konuşabiliriz
Soran+1 yılNetten tanıstık basta cıddıye almadım benden 3 yas kucuktu her gun yazıyodu sonrasında sans verdım konusmaya basladık telde vs konustukca huyu harakterı hosuma gıttı derken asık oldum ben buna. ılk ayrılıgımız eskı sevgılısıne yolladıgı cıcekler ortaya cıkınca oldu sana hesap mı verıcem dedı bende sıktır gıt dedım bıtırdım bır ay sonra beklemedıgım anda arayıp bana olayı anlattı affettım konusmaya devam ettık gorusecektık ancak kardesımın nısanı vs zaman bulamadım o sıra yasananların gergınlıgı ve ılıskımızın mantıksızlıgından bıtırdım. aglamalar zırlamalar baktım ben bu adam olmadan kendımı parcalıyorum ben aradım bu kez barısırız sanmıyordum oylesıne sesını duymak ıstemıstım ancak onunda ıstegıyle barıstık ben mutluyum ucuyorum havalara felan neyse kardesımın dugune gıttım ben gıderım aramaz ben ararım acmaz. Umursamıyor etmıyor falan kızdım umursamıyor dıye oda bana kızdı sacmalıyorsun dıye cekemıcem senı dedı terkettı benı. O psıkolojıyle kardesımı gelın ettım aglaya aglaya
Soran+1 yılbır ay mı ıkı ay mı sonra dondu yıne annesının kanser oldugunu ıyı huylu oldugunu soyledı sana acıklamadım ama en son konusmamızda ogrenmıstım yıkıldım sana soyleyemedım benımle gelecegın olamaz zaten ne yapacagımı bılmıyorum. hıcbırsey dusunemıyorum sana vakıt ayıramam ılgılenemem dedı. benımle konusması azaldı ben aglayarak yanında olucam dedım o zaman tamam dedı ama ben paronayaklastım kıskanclık krızlerıne gırdım ılgı bekledım. cunku ne zaman terkeder bılemıyorum benımde psıkolojım alt ustu oldu sevıyorum senı desem dalga gecıyor yakısıklısın desem eyv dıyor uzun uzun yazarım tek kelıme cevap verıyor
Soran+1 yılAra konusalıma rayayım konusalım dıye yalvarıyorum o ıse arkslarıyla gezıyor sana ayırcak 5 dkm dahı yok dıyor. Ben artık kafayı sıyırdım. face kullanmıyordum yenı actıgım hesaptan eklemıstım ısmımı degıstırıp duruyordum hesabında yenı ekledıgı kız ıcın kım bu dedım arksımın arksı dedı o sıra benı sılmıs. soruncada a bılmıyordum sen oldugunu dedı bende o sınırle onun yuzunun gozuktugu cıplak fotolarını kız arkslarına attım. sonra pısman oldum kopek gıbı yalvardım ama ne fayda , dava oldu mu bılmıyorum bı haftaya dılekce gelırse gercekten etmıs olucak. Neyse herkese photoshop dedı bende bı ıkı kısıden ozur dıledım ama hıcbısı degısmedı kızlar daha cok yavsıyo buna ve o ınstagramda boy boy foto atıo eglenıyorum dıye
Soran+1 yılha ben bı hata yaptım ama 6 ayımı caldı bu adam 12 kılo aldım yuzumde stresten yaralar doldu goz altlarım mosmor hala oturup agladıgım oluyor gozlerım sısıne dek.
- +1 yıl
hmm anladım. Öncelikle kardeşinize hayırlı olsun benimde ablam evlendi yakın zamanda. Tabi aşk güzel şey fakat anlamasını bilene diye düşünüyorum. Sizde burada kusur bulduğum nokta ilk kavga ettiğiniz zaman hani sanane demiş ya orda bitirecektiniz temelli belki şimdi bu kadar üzülmezdiniz. Çünkü ne demek sanane yani sen onun sevgilisi değilmis evet sevgilisisin demekki diyceksin i bu oğlan beni bişeyi olarak görmüyo ve bir adam her ne olursa olsun eski kız arkadaşına çiçek yollayamaz ben bunu bilir bunu sölerim orda affetmeniz ona özgüven vermiş ve sizi küçük düşürmüş açıkcası ve bence orda kopmuş ilişkiniz açıkcası değmeyecek bir adam için geçmişte bunca acı çekmissiniz boş yere üzülmüssünüz. Bak siz neler yaşamıssınız ben 1 tek kavga dahi etmediğimiz halde bunu yaşadım yani dünya bu nikah cüzdanını almadan emin olmayacasın teslim olmayacaksın kalbini tek başına teslim etmeyeceksin mantığın ve aklın herzaman senin yardımcın olacak sen kalbini dinlemissin acı çekmissin bu sefer aklını dinle
- +1 yıl
çıplak foto derken sizde ne işi var bu fotoların. Birlikte mi oldunuz bu şahısla yoksa
Soran+1 yılPişman olsun benım cektıgım acıyı ceksın ıstıyorum. Aglayarak dua edıyorum. Son umudum ılaclar ıns bu agır depresyondan cıkar kendıme bakmaya baslarım. Adalet ıstıyorum tek pısman olsun yeter bana
Soran+1 yılYok cınsel muhabbet vs ettıgımız zamanlarda attıgı fotolar ıste
- +1 yıl
hmm anladım. Sizde ama bu tip fotolar atan bir adamla böle muhabbetlere giren bir adamdan hayır gelmeyeceğini öğrenemediniz mi halaa. Yani nebileyim aklı başında bir kızsınız bunu anlamalıydınız hadi anlamadınız eski kız arkadaşına çiçek gönderdiğinde tamamen kesmeliydiniz hadi onuda yapmadınız şimdi tekrardan onu düşünüp acı çekmememeniz gerektiğinide bilmeniz gerek
- +1 yıl
bu arada yaşınız kaç
Soran+1 yıl26 o 23 kız arksımdan ayrılalı 8 ay oldu demıstı ama efaturada 2 ay once gonderıldıgı gozukuyordu. onu acıklamıstı arksı ona barısma ımkanınız var deyıp gazlamıs oda son sansını demıs kızda kendı sevgılısı yolladı sanmıs. affetmıstım bende, sımdı cınsel muhabbet olayı soyle yanlıs falan ama bende arzuluyorum bu adamı bı baskasını degıl onu ıstıyorum kendımı tutamıyorum bu ısteklerı engelleyemıyorum bu benım yollu oldugumumu gosterır. belkıde oda benım ıcın boyle dusundu deger vermedı ama su var ben kımseyle o ayrılık anlarında tek kelıme dahı konusmamıstım ondan once 3 yıldır sevgılı edınmemıstım su an dahı kımseyle konusmuyorum.
- +1 yıl
hmm açıkcası nedesem yalan ancak şunu diyim adam zaten malın gözüymüş, sizlede aşk anlamında bişey hissetmemiş belki kullanmak amaçlıda olabiilir. Fakat eski sevgilisini daha çok istiyomuş imkan olunca da sizi şutlamış. Ama şimdi siz internetten bu şekilde arzularınızı belli ederseniz bu şekilde fotolara girerseniz çocuğun size değer vermemesi sevmemesi normal çünkü insan sevdiği kişilerle bu tarz muhabbetlere kolay kolay girmez kaldiki siz daha sanalda muhabbetten girmissiniz çocuk sizi hafif kız olarak görmüş olabilir. Diğer yandan kendini ağırdan satan eski sevgiliside onun için kıymetli oluvermiş dolayısıyla o bir işareti ile çocuğu sizden kapmış açıkcası suç sizde, sevginizi bu kadar belli edilmez yani cinselliğe falan girilemez öyle hemen, arzuluyosan önce evlenmeye ikna et ondan sonra hergün yap hem tapusu sende hem kullanma hakkı. Ama siz erken belli etmissiniz. Ancak çocukta malın gözüymüş. Önüne bakmanız gerej başka yolu yok tanışın iyi biriyle evlenin eminim çabuk unutursun
Soran+1 yılİstese benı kullanabılırdı her dedıgını yaptırabılırdı sırf sanal tatmın ıcın olsa bıle benı kandıracak sevgı sozlerı soyleyıp yedekte tutabılırdı ama yapmadı o yuzden cınsel kullanılmıs olarak dusunemıyorum acıkcası ıkı tarafında arzu hıssetmesınıde yanlıs goremıyorum. Şu var ben onu daha cok sevdım arzuladım kendımı sundum belkı ama baskalarına kapattım kendımı onun sevgılısı ıse hemen baskasını buldu evlılık planları yaptı. Nasıl ben degersız oldum bu kadar aklım almıyor
- +1 yıl
şöle söliyim siz kendinizi oğlana çok göstererek ve cinsel muhabbetlere girerek hafif kadın konumuna düştünüz ve onun gözünde değersizleştiniz. Belki sizi kullanabilirdi bilemiyorum belkide devam etseniz kullanacaktı. Ama o kadın ise çocuğu aşağılarak çocuğun gözünde değer kazandı. Tıpkı bu çocuğun size sert davrananarak gsizin gözünüzde değerleştiği gibi. Açıkcası kullanıldınız demiyorum zaten ama onun gözünde değersizleştiniz ama eminim sizi kullanmayı düşünmüştür ama neden vazgeçti bilemiyorum belki sizi sevmediğinden başına dert almak istemedi. Açıkcası yeterince kandırmış bence daha ne kandıracak ayrıca eski sevgilisini takip edip peşine düşerek de zaten sizi yedekte tutmuş ilk fırsattada ona koşmuş
Soran+1 yılOna kosup kosmadıgını bılmıyorum ancak kostuysa bıle kıza ulasır onada atarım bu resımlerı
Soran+1 yılNeyse sonuc olarak onun gozunde degersızım kendımı parcalasamda o zerre umursamayacak, o kızdan umıdı kesse tamamen donme ımkanı sanırım yıne yok?
- +1 yıl
saçmalamayın, birkere bu yaptınız yasal suç içeri girersiniz. Sonra adınız çıkar mahallede falan o zaman duyulursa kimse sizi istemez sakın yapmayın böle şeyler
Soran+1 yılzaten o sucu ısledım :D davalık olmus olabılırım
- +1 yıl
açıkcası bu yaşa gelmiş kişiniz nerdeyse yaşıtız ama halaa döncek ümidiyle kendinizi kandırıyosunuz. En kötüsü insanın kendini kandırmak bırakın yeni biriyle tanışın hayata yeni başlangıç yapın aldınız kilolardan kurtulun
- +1 yıl
zorluyosunuz vermemisse bu sefer kızıp verebilir
Soran+1 yılNe kadar gurur kırıcı bır sey su yasadıklarım tahmın edemezsın. Guzel bırıyım ama asagılanıyorum cok sevıyorum ama sevgımle dalga gecılıyor. arkasından yas tutuyor onun deyımıyle onu herkesten cok sevıyorum ama aldıgım sey ne? koca bır hıc. hazmedemıyorum. Unutmaya calısıyorum tabı su an yaralarımı sarmaya calısıyorum ılac tedavısıne baslayıp aldıgım kıloları verıcem elbette ama nası bu kazıgı yutarım bılmem
Soran+1 yılbu kez aynı hataya dusmeden hallederım ınt cafede hesap acıp yollama vs ama bılmıyorum belkıde affedıcı olmayı ogrenmelıyım
- +1 yıl
sevgilimle dalga geçiliyor derken beni mi kastettiniz, ilkin o sizin sevgiliniz değil bunu kabul etmeniz gerek, ikincisi ilaç acınızı tamamen dindirmez ancak dondurur, üçüncüsü gurur kırıcı evet ancak kabul etmeniz gerek yapacak bişey yok, ayrılıkta birliktelik gibi normal bişey öyle bakın, yas tutmanıza gerek yok adam ölmedi kimse de ölmedi bence siz gerçek hayata dönün biriyle tanışın ve onla da benzer hisleri yaşayacapından eminim yeterki atın su karamsarlığı
- +1 yıl
internet cafeden de tespit ederler ıp numarası kamera falan , affedici derken daha ne affedeceniz adam sizi kandırmış affetmissin aldatmış affetmiş, hakaret etmiş affetmissin seni istememeiş affetmissin artık affedecek bişey yok yeni biriyle tanış onu sev
Soran+1 yılO sevgımle dalga gectı o. sevgılımde degıl bılıyorum. affetmek derken kıza ulasıp onu rezıl etmektı kastım. yoksa bana donse dundan affederımde buyuk ıhtımalle donmez cunku artık bılıyor zarar verecegımı. tekrar bısey yapsa aılesıne ulasırım yanı donmez. bılmıyorum ıste
- +1 yıl
açıkcası sana artık pes diyorum bunca yaptına rağmen affedersen senin gibi sevgiliyi kim istemez açıkcası hayret ettim cidden sölüyorum tanışalım
Soran+1 yılSorunda burada ben baskasını ıstemıyorum :( Hayat cok adaletsız. Bır gun pısman olur ıns
- +1 yıl
açıkcası onu istiyorum diyerek devekuşu misalli kafanı kuma gömersen kafanı kaldırdığında bir bakmıssın yaşın geçmiş o adam evlenmiş sen helak olmuş gitmissin o yüzden unut gitsin onu yeni bir başlangıç yap derim
- +1 yıl
sanırım tercihinizi yeni başlangıçlaar yerine eskilere takılmakla devam edeceksiniz anladım. Ama sonunda gene üzüleceksiniz bunu biliyosunuz benimki sadece öneriydi tanımak adına yoksa beni diğerleri ile karıştırmayın sevgilinizlede karıştırmayın kararınıza saygım var ama iyi bir karar olmadığını yakında anlayacaksınız umarım o zaman çok üzülmessiniz.
Soran+1 yılBır sey yapmayacagım sadece ıyılesmeye odaklanacagım, aynı hataları tekrarlamamaya. Ben onu affetmek ıstesemde o gerı donmeyecek. Sonucta ben bı kalemde sılınecek bı ınsanım degersızım onun ıcın :) Dahası donse onu rezıl etme ımkanım var. Rısk almayacaktır.
Uzun uzun dınleyıp yol gosterdıgın ıcın tsk ederım. Elbettekı mantıklı olanın ne oldugunun farkındayım ancak kalp söz dınlemıyor. Dınleseydı onu bır kez olsun affetmezdım onca cektıgım acı gozyası ıstırap bunların hıcbırı affedılecek seyler degıl. Iyılesecegım dıye umuyorum bı dr gıdeyım gecıcek hepsı- +1 yıl
açıkcası kalp yarasına hiçbir doktor çare olmaz siz anlattıkça hafiflersiniz ve acılarınız dine ve birine gönül vererek ancak mutlu olur geçmişi tamamen silersiniz tabi sizi tanımıyorum elbette ama belki yeni bir sayfa açmak için tanımak istersiniz diye düşündüm yanlış anlamayın sizin zor durumunuzdan faydalanacak şeresiz değilim ancak siz duygusal bir insansınız ve birini çok sevip o kişiye bağlanırsınız ve buda çok hoş açıkcası tek sıkıntınız yanlış kişiyi sevmiş olmanız ancak tanışırsak unutacağınızdan emin olduğumdan yazdım yoksa beni burada kız peşinde olan kişilerle karıştırmayın en eski kız arkadaşımada da bundan sonra tanışcamada herzaman evlilik amacıyla yanaşan biriyim. Sizde iiyi birisiniz kafanıza takmayın yeni sayfa açın biranönce ne kadar çabuk açarsanız o sayfayı okadar çabuk unutursunuz beklemek, kimseyle konuşmamak eskiyi düşünmek falan hep size zarar verir
3 aydır görmüyorum son iki haftadır aklıma bile gelmiyor vay be diyorum :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe acısı, ne nefes alamaması? Seni bu halde bırakmışsa boşver onu zaten. Yeni birini bul. Ben öyle yaptım. 1 ay sonra başka biriyle başladım. Ne acı kalıyor ne gözyaşı. Çokta mutluyum şimdi iyi ki ayrılmışız, konuşabildiğim, birşeyler paylaşabildiğim, Sevgiyi sadece seks yapmak, kıskanmak ve kısıtlamak olarak görmeyen biriyle ne kadar güzelmiş herşey. Kim ne derse desin çivi çiviyi söküyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBı baskasını kullanmak ıstemıyorum. Nıye mı o zaman benı terkedenle aynı konuma dusucem. oda baskasını unutamadıgı ıcın terkettı o baskası ıcın benı sevemedı. Ben baskasına aynı acıları cektıremem
Cevap sahibi+1 yılBen aşık oldum. başlarda Zaman geçsin diyordum ama. Ne olacağı belli olmaz. Benim 5,5 yıllık sevgilimdi herşeyi yaşadığım ailesiyle tanıştığım, çeyizler hazırladığım. Ama unuttum arada bir geliyor aklıma. herkes unutulmaya mahkum. Hiç unutamam falan diye düşünme
+1 yıl1 sene sonunda... Ama hala ince bir sızısı var sevmiyorum aşık değilim başkasıylayim Sevgilimlle aşığım ama o ilk sızi hep kalbimn bir köşesinde
10 Yorumla
+1 yılAyrılma sebebine bağlı olarak değişir. Bana ihanet etti buna rağmen 2 ayda normale döndüm
00 Yorumla
+1 yılBaya sürdü acılı zamanları geride bırakabilmek. Ama unutmak mı? O hala olmadı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSize acı veren olayı unutun ama acının verdiği dersi asla unutmayın
00 Yorumla 6 aya bişeyin kalmıyor sonra salak gibi gülüyorsun hehee
00 Yorumla
+1 yıl1-2 sene unutamadım ama su an yüzüne bakmam serefsizn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmadım alıştım arada aklıma geliyor dalıp gidiyorum öyle anlarda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki yıl sürdü unutmam acının yanında diploma ortalamamın ve psikolojimin içine etmesi de cabası oldu.
00 Yorumla
+1 yılSevmisse hiç dinmiyor ınan o göz yaşı
00 Yorumla
+1 yıl1 ay gibi bir sürede unuttum.
00 Yorumlayeni birini bulur bulmaz. ortalama 2 ay
00 Yorumla
+1 yılArkamı dönünce bitmişti her şey..
00 Yorumla
+1 yılO kadar sevdiğim olmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılunutmak? kimse unutamaz
00 Yorumlaknk maximum 1 hafta yeni sevgili falan bul geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Anında sevmeyini unut
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutmak mı.. unutmak için sevmedim ki..
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem