Ne olduğunu anlatayım. Geldi, evime geldi, oturduk bira içtik ve evet seviştik..sonra da bir daha aramadı beni..ben bir kere aradım, cevap vermedi, ben de bir daha aramadım.
fakat şu an çok huzurluyum.
Bence bu durumu değerlendirmek için yeterli bilgimiz yok. Bu sürede o ne yaptı, şu an onun hayatında biri var mı, işi gücü var mı, sosyal hayatı bu yeni taşındığı şehirde oluşmuş mu? Bunların hepsi çok önemli bilgiler.
Şu an hayatında biri varsa muhtemelen eski günleri yadedelim diye aramıştır. Bira içme işini dışarıda yapın.
İşi gücü yoksa sıkıntıdan eski defterleri karıştırıyordur. Yok yere bozulduğunu anladığı eski ilişkisini tamir etmek için eve gidip tekrar eski ortamları yaratmak gibisi yoktur. Onu geri istiyorsan eve gelmesine izin verebilirsin.
Yeni bir şehirde yanlız olmak zordur. Dikiş tutturamamış ve geri dönmenin yollarını arıyor olabilir. Eve gelmesine gerek yok!
Tabi sen de onu geri istiyorsan ya da son bir kez daha deneyelim diyorsan, ki hala da seviyormuşsun bu kez bu yeni kıza yazık etmeden durumu izah etmek bir erkek olarak boynunun borcu olmalıdır!..
kendisine olan zaafını kullanmak istiyor ve egosunu tatmin etmek istiyor bence :) (az yapmadım)
Eski aşklardan altın madalya olmuyor, olsa olsa konserve tenekesi oluyor. Uzaktan bir arkadaşlık yürütmek güzel bir davranış ama tekrar yakınlaşılacaksa boşa zaman kaybı.
Eski sevgilinle bittiğine göre zaten neyden vazgeçtiğini bilyiorsun, ama yeni biriyle olmaktan vazgeçersen neyi kaybettğiini hiç bilemeyeceksin. Bence yeni ilişkine fırsat tanı. Zaten eskisiyle sürmemiş uzatmaları oynamaya gerek yok. Alışkanlığını sürdürmektense yeni bir kadının sana sunacağı ilişkiye fırsat tanı. Yeni denizlere acil, aynı limana dönmek sana bir şey katmaz bu saatten sonra.
Bu süreç içinde hiç görüşmediyseniz bu arkadaşlık manasında bi hareket değildir bence. Tabi yine de yanılabilirim ama böyle bir durumda senin gösterdiğin ilgiyi özlediğini düşünüyorum. Aradaki süreçte görüştüyseniz bu büyük ihtimalle geçmişte kalan biri ile özlem gidermektir. Ha bir de şu var seni haksız yere üzdüğünü düşünüyorsa vicdanını rahatlatmak için bir görüşme, gönlünü alma çabasıda olabilir. Yine de şanslısın bence herkes en azından terkeden sevgili tarafından aranmak ister, nasıl biterse bitsin, çünkü ararsa inanılmaz bir ego tatmini yaşıyor insan :d
Cevap
7Cevap
sevgilisi terk etmiştir, seninle egolarını tatmin edip kendini iyi hissetmek istiyordur. -acı gerçekler. sonra yeniden ortalardan kaybolacaktır. oyun oynuyor. egoları düşmüş... özgüvenini yitirmiş, sen yeniden artmasını sağlayacaksın.
mevcut ilişkini bozma lütfen, o kıza karşı günah işleme. zamanında eski sevgilinin sana yaptığını sen bir başkasına yapma.
ama yok ilişki kurma şansınız varsa, birbirinizi unutamadıysanız, o noktada bana ot yemek düşer:) ama yine de dikkatli ol arkadaşların dediği gibi.
Hala seviyorsan olay başka, bence bir şans daha hak ediyorsunuz ikinizde! İleride keşke dememek için muhakkak görüş derim ben ama evde değil. Dışarda buluş, iş falan bahane et, eve çağırma. Böylesi daha sağlıklı olur. Ne hissettiğine tam karar vermeden ya da durumu anlamadan da hareket etmemeni tavsiye ederim.
bence % 90 yeni ilişkini sabote etmeye çalışmaktan başka bir amacı olamaz. görüşürsen eğer kafan karışabilir, saçmalayabilirsin. dolayısıyla yeni ilişkini zedeleyecek bir ortam ortaya çıkma ihtimali yüksek olur. ayrıca yeni sevgilinin de hoşuna gitmeyebilir bu görüşme. tecrübeyle sabittir ..;)
Bence neden ayrıldığınızın sebebini bulun çünkü sebepsiz ayrılık kişileri bir dalga gibi bi kenara iter ama dalga geçince deniz sakinleşir.Bence neden ayrıldığını ve neden tekrar sana döndüğünü sor.Eğer bir erkek için ayrıldıysa ve o ayrılıktan sonra sana dönüyorsa salla o kızdan bi cacık olmaz
biraz klişe bir laf ; "ex'ten next olmaz." güzelce sorununu paylaşmışsın, böyle ucuz bir laf ettiğim için kusura bakma, ama işin özü bu. Hani deseydin, ayrıldıktan 1 hafta sonra aradı filan konuşmaktan bir zarar gelmez denir. 6 ay bunun için çok geç olan bir zaman dilimi. Arkadaş olmaktan ötedir onun derdi.
Dostum seni fena sıkıştırmışlar.
Ben olsam ikisini birden idare etmeyi denerdim.
Niyetler nedir çıkar ortaya.
Bence yol wer gitsin o kız kaşınıyor. Şimdiki kız arkadaşınla mutluysan hiç mutluluğunu bozmaya değmez.
yeni ilişkinde mutluysan görüşme, görüşünce seni yine bırakır olan sana olur.
aklı sende kalmış bence..hem sen de seviyormuşsun..akışına bırak ne yaşanacaksa yaşansın..
başına eski getirilen hiçbir şeye güvenmemek gerekir, yolda bırakır.
arkadaş olmak isteyeceğini sanmıyorum..kafası bozuktur..geçici bir heves bana kalırsa.
uzak dur.
Kesinlikle tekrar yüz yüze gelmemen taraftarıyım. Aklının karıştığına değmez. Önüne bak..
Arkadaş olmak istiyor olabilir gerçekten de yaa! Amma komplo teorileri üretilmiş..
Kızlardan herşey beklenir. biten bi ilişkinin yeniden alevlenmesi taraftarı değilim. yeniden aynı sorunlar falan filan bence sen önüne bak tabii ki de yaşanmışlığa saygılı olarak (:
aslanlara sözüm var çakallara yem olmam derim. beni bırakana ben yaklaşmam bile.
bence şaka yapıyor seni deniyor ?
Dikkatli ol :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar