Lütfen düzgün cevaplar verin. Kişisel hesabımda Eski sevgilimle hala ekliyiz ve maalesef hala seviyorum onun saçma sapan bencilliği ilgisizliği sevgisizliği yüzünden ayrıldık. Telefonda Tartıştığımızda ben ne biçim sevgi bu demiştim. sevmiyorum demişti oda. Sonra Evine gidip eşyalarını bıraktım. Soğudum senden kaybedince anlarsın falan dedim.4 ay olacak neredeyse birbirimizi silmedik. Bu arada ayrıca iş hesabımı takip etmediği halde ınstagram storylerime de açıp bakıyor. Amacı ne? Hiç düşünmüyor mu benim göreceğimi. Ayrıca sürekli günde 2 3 kız ekliyor. Bende ekliyorum ama haftada bir falan ve bikiniyle hikaye bile attım. O öyle yaptıkça kuduruyorum. Bende gidip bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sinirlerim tepemde artık susamıyorum. Son noktaya geldim. Benim inadıma yaptığını sanmıyorum kız ekleme sebebini. Ne yapacağım çıldırıyorum.!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSende inat ya da hırs var bu yüzden tekrar tekrar story atıyosun bikini diyosun bu seni tekrar arzulaması demek
Duygusal olarak bir bağdan dolayı kopamıyorsu dur veya parası için belkide yüzü çok güzeldir büyülenmişsindir
Senin şuanki kafa yapın aklın ona bağımlı hale gelmiş kalbin seni onu takmaya zorluyor
Böyle bi durumdan kurtulman için ara vermen lazım şu an istesende mantıklı kararlar veremezsin
Hatta ve hatta üzücü olanı senin gibi kızların kullanılma tehlikesi altındadırlar
Dediğim gibi uzak durmalısın bu işlerden aşk felan dinlemez süründürür kör eder insanı
Leyla ile mecnun gibi03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Yüzü güzelde olan benim ona bir kuruş bile bir çöp al bana demedim gururlu bir insanım. Çok şükür kariyerim var.
Soran+1 yılHerkes yanında bebek gibi kalıyorsun diyordu
- +1 yıl
Gurur yüzünden hırs yapıyorsun, bunu yazmadın olan oldu gururun kullanıldı o seni sevmeyecek hatalarından ders alman gerekiyor, uzatmamalısın hem günah olduğunu bilmelisin
En İyi Cevaplar
Takıntılı mısın acaba? Ayrılmışsınız adam sana seni istemiyorun demiş yani seni sevmediğini gayet açık dille belirtmiş daha napsın? Sosyal medyada takipleşiyor olmanız, hikayelerine bakması seninle ilgilendiği ya da hala seni sevdiği anlamına gelmiyor. Bence sana karşı bir hissi kalmadığı için takibinde olmuşsun olmamışsın pek farketmiyor ona, bunu anlamak çok mu zor🙄 ayrıldıktan sonra kız eklese nolur eklemese nolur, takipleşmeden özelde öyle haltlar yiyenler var ki inan bana gereksiz detaya takılıyorsun. Herşeyi sil ve ileriye bak çıkar sosyal medyandan, aklından, hayatından.
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmediğini söyleyip belirtmiş zaten bunun üstüne kız ekleyip durmasına karışmak veya birseyler söylemek sana düşmez çünkü adı üstünde "eski" olduğu için bazı şeyler bitmiş ve kapanmış. Ayrıldığın an sosyal medya hesaplarından tamamen çıkarıp onu gözünün önünde görmeyecek şeklinde olsaydı çoktan kalbinden ve aklından silmiştin. Şimdi senin yerinde olsam sosyal medya hesaplarimdan gözümün görüp ve aklıma gelmeyecek şekilde siler yoluma bakarım, aklıma hikayeme baktı söyle böyle diye gelmezdi hem.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. seni sevmediğini söylemiş direkt, bence bunu dediği an onunla tüm iletişimini kökten kesmeliydin. şu an ayrısınız, yani o istediğini yapmakta özgür ve arayıp saydırman sadece seni küçük düşürür. bence engelle her yerden, zaten düzgün biri olmadığı da belli. takıntılı kalıp yıpratmaktan öteye götürmez seni, yani olan yine sana olacak o keyfinde aleminde. başka kızlar peşinde olduğunu da açıkça göstermiş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yıladı üstünde eski niye bu kadar takılıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın sana döneceğini sanmıyorum saplantı yapmayı bırak unut ve yeni insanlar tanımaya başla. Oneitis sendromu yaşıyorsun
Oneitis, özel olduğu düşünülen kişiye saplantı derecesinde aşık olma halidir. Hastamız hoşlandığı kişiyi orantısız yüceltip zamanla bir tanrı (ça) ya dönüştür. Karşılıksız hislerle sürdürülen bu ilişki, akıl dışı gerekçelerle devam ettirilir. Hastalığa tutulan kişinin kendince haklı bahaneleri vardır. Bunlar: “O diğerlerinden farklı.”, “Gerçekten aradığım kişi o.”, “Hayatımın aşkı o.” gibi mantık dışı senaryolardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıuorsun be😂
+1 yılKarakterinde eksikler var bence olgunlaşmamış oturmamış gibi. Hem ayrıldığın elemanı taciz ediyorsun ne yapıyorsa yapıyor bitmiş gitmiş adam özgür sana ne, hem hikayelerime bakıyor buna da baksın diyerekten sırf o baksın diye bikini fotoları koyuyorsun yuh pes artık, hem de adamı gidip fırçalayacaksın. Pardon da altından mı senin fındık?
08 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle :) kimseyle yatmadım. Taciz falan etmiyorum. Evet o gidip elalemi eklerse bende güzel olan fotoğraflarımı koyarım :))
- +1 yıl
O zaman altın gibi fındığı pırlanta gibi çocuğa sun. Bu bebe pırlanta değil o belli.
- +1 yıl
Bir de artık kimseyle yatmamış olmanın da maalesef anlamı kalmadı. 3-4 bin liraya diktiriyorlar ve yine kanıyor sanki ilkiymiş gibi. Eski günlerde olsa altın fındıklı için sıraya girerdik hey gidi eski güzel günler leş gibi toplum oldu
Soran+1 yılBen ondan dolayı değil ruhum kalbim kaldırmaz hayatımın sonuna kadar birlikte olacağım insanla her şeyin en güzelini yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Bu kişi senin açıklamalarına göre hayatının sonuna kadar birlikte olacağın kişi değil ve bu bariz belli.
Soran+1 yılSanırım
Soran+1 yılBeni yarıyılda bıraktı bildiğin şimdide nerde orasını burasını açan kadın var gidip izliyor.
- +1 yıl
Yani gözlerinin önüne sermiş resmen artık görmeyi reddetmekten vazgeç. Kendini aşağılama, dediğin gibi bir kızsan seninle evlenmek için millet sıraya girer. Akıllı ol senin gibi kızlar kalmadı ve sırf o yüzden evlenmiyoruz.
İnstagramdan ve diğer sosyal medya hesaplarından engelle bak o zaman popon aşağı indirirsin. Aşırı havalanmış ve sen umursuyor gibi yaparsan hep köyü olcak. Ya aklına takma ekli kalsın ama sen umursamıyor hayatını yaşıyor gibi Stortler at he olmuyorsa da engelle ve devam et
07 Yorumla
Soran+1 yılKuzu engelleyeyim mi yani? Keşke ilk baş yapsaydım 4 ay olacak nerdeyse.. çok havalandı çok sevmiştim çünkü.. öyle storyler atsam umurunda olmaz bence ki atmaya çalışıyorum canım çok acıyo..
Soran+1 yılBıktım dik gözükmeye çalışmaktan içim harabe gibi
- +1 yıl
Aşkoooo o zaman engelle ve hayatına devam et. Bende birini çok sevdim ama inan olmayınca olmuyor. Engellersen unutursun 1 2 aya ama hergün görürsen asla unutmazsın. Benim eski sevgilimde sürekli kız ekliyordu ve inan sırf bunun için ayrıldım. Seninki ayrıldıktab sonra yapmış heralde?
Soran+1 yılEvet ayrıldıktan sonra.. story atmıyor ki çıldırıyorum bıktım. Bana yaptıkları ynona kar kaldı
Soran+1 yılÇok seviyorum be normalde
Direkt kim olsa engellerdim buna elim gitmiyor çok sevdim çook
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam arayışta hayatım nihayetinde bu seni artık ilgilendirmiyor birlikte değilsiniz cool bir kadın gibi davran ve umursama arayıp küfür etmek çirkef bir davranış olur yalnızca kendi hayatına odaklan
26 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok yanıyo bunu gördükçe
Soran+1 yılCool olmak canıma yetti artık niye gidip iş profilime girip bakıyor? Takip etmediği halde
- +1 yıl
Tekrarı yoksa çık takipten takıntı yapacaksın sürekli profiline gireceksin acaba bugün kimi takip etti hım bu kızın fotoğraflarını beğenmiş hiç sağlıklı değil geride bırak onu yaşadınız ve bitti tıpkı öncekiler gibi muhtemelen son sevgilin de olmayacak bu şahıs
Soran+1 yılKişisel hesaptan silmedi beni bende onu. İş hesabımı takip etmiyor ki ona rağmen bakıyor.. Gerçekten çıldırıyorum.
- +1 yıl
Bunu yapmaya çalışıyor belki de ve sanırım başarılı oluyor da aklını meşgul ediyor hikayelere bakmanın inan bir anlamı yok öyle olsaydı ben şimdiye evli çocuklu bir kadındım bazen olmuyor akışta kal kendi hayatını yaşa işinle ilgilen farklı aktivitelere katıl bırak bir köşede seni izlemeye devam etsin
Soran+1 yılNeyi yapmaya çalışıyor anlamadım?
+1 yılYani insanın sinirine dokunuyor ama nihayetinde eski sevgilin. Ben artık özgürüm karışamazsın derse ne diyebilirsin ki. En iyisi takip etmeyip görmemen..
13 Yorumla
Soran+1 yılSende bir kadınsın anlarsın.. ruhum acıyo işte elimde olsa keşke elimde değil susmaktan bıktım
- +1 yıl
Hem de çoook iyi anlıyorum. Suratına haykırıp bağırmak çağırmak istiyorsun ama şu an sevgili olmadığınız için yapamıyorsun bunları. Hırsından kendini paralıyorsun ancak. Yapabileceğin tek şey takip etmemek, yaptıklarını görmezsen sinirlenmezsin
Soran+1 yılEvet bana yaşattığı her şeyi yüzüne vurmak bağırıp çağırmak istiyorum bıktım susmaktan.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnun sevgisini kazanma arzundan vazgeç, rahatlarsın. Her istediğine kendini sevdiremezsin, bu gerçeği kabullen
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum... lütfen yardımcı ol
- +1 yıl
Bak bu kişiden olmaz. Beyni olgunlaşmamış. Yarın barışsanız bile yine eski haline dönecektir. Onun doğası böyle. Belki başka biriyle beraber mutlu olduğunu görse delirir, seni sahiplenmeye kalkar ama yine elde ettiğinde yine eski haline döner. Seni umursamaz, takmaz. Çoğu insan sahip olduğunu hissettiği şeye değer vermez, onu artık kaybetmeyeceğine inanır. Saçma bir inanç. İnsan kendi gözüne, kulağına bile değer vermiyor, bunlara sahip olduğu için mutlu olmuyor. Onları hiç düşünmüyor bile. Halbuki bir insanın hayatta en çok isteyeceği şeylerdir bunlar. Buna rağmen onları yok sayıyor. Senin erkek arkadaşın da böyle bir akılsız işte. Böyle biriyle gelecek kuramazsın. Kurarsan bile mutlu olamazsın. Mutlu olsan bile geçici bir mutluluk olur. İnsanlar bir yaştan sonra zor değişir. Onu değiştireceğim derken bu yolda kendin yıpranıp gideceksin. En iyi yol tamamen vazgeçmektir, her yerden silip engellemektir, kendi yoluna bakmaktır. Sana acı veren biriyle beraber olacağına yalnız kal daha iyi
- +1 yıl
Kral döktürmuş yine
- +1 yıl
@açılınbengeldimhülo Eyvallah queen asjklfdjkl
- +1 yıl
hshshshhs
+1 yıleski sevgilin sonucta telefonu acsa sanane dese bi sey diyemezsin hakli o olur yani yaptigi seyleri anlayamadim seni stolkluyor ama erkek bu yani yazardi sevseydi deneyelim diye en azindan bence tabi biz kizlar gibi ince dusunceli cekingen degiller ama aramamani oneririm
00 Yorumla
+1 yılSeni de seviyor ama başka kızlarda olsa iyi mesele şu hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin gibi en iyisi karşı cinsten bir arkadaş edin ve dostluğunu her zaman storilerinde paylaş ve mutlu oldunu göster eminim seninle geçen zamanını geri isteyecektir 🤗
00 YorumlaFarkındayım acayip zor bişey bi zamanlar herşeyini paylaştığın kişden kopup gitmek ama onu unutmayı başarabilirsin. instadan çıkarmalısın ve yeni ortamlara yeni insanların içine girip işine full focus olup o aklına gelince başka şeylere odaklanarak onu unutabilirsin sandığın kadar zor değil. Ama iş ilk önce sende bi problem eksiklik olmadığını sadece bütün problemin onunla alakalı olduğunun farkına varıp gerçekten onu hayatından silmeyi istemenle başlıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde eski sevgili eskide kalan sevgili hiç müdahale etme hatta takipten çık çıkar ne gerek var sevilmediğini hissettiğin hiç bir yerde durma ki sevmiyorum demiş salla gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
@Drays fikrini merak eden yok
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAyrildiysaniz bitmiştir onu takipten çıkar engelle çok istiyorsan ama ona bişi deme hakkına sahip değilsin. Zaten seviyesiz biriymiş boş ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıysanız her yerden sil gitsin. Sonra insan her şeyine baka baka bir süre sonra sinirleri zıplıyor. Bir şey yazarsan da egosu tatmin olur. Yazma. Sadece her yerden sil.
00 Yorumla
+1 yılSeni çıldırtmak için yapıyor. Bir engel at birkaç gün bekle ve gör. Gerçi bunu yapamayacak gibi görünüyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Kimse böyle bir şey dememişti neden öyle söyledin
- +1 yıl
Sabrın varsa dene 1 hafta açma engeli, bırak o düşünsün
Soran+1 yılBence hiçbir şey olmaz umurunda bile değilim
- +1 yıl
Dene, bu senin seçimin.
Umurunda değilsen kaybedecek birşeyin olmaz.
+1 yılDetayı okumaya bile gerek duymadım eskiyse bişi yapamasın eskilere yol ver girsin yerinde çıldırsan bile karışmazsın sonumta eski ne senin hayatında ne onun hayatında birbirinizin etkisi yok
00 Yorumla
+1 yılsana ne? Eski sevgilin değil mi? Neden umursuyor ve adam yerine koyuyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum yargılamayın be güzel kardeşim bir kere de yardımcı olun
- +1 yıl
neyine yardımcı olayım? Git başkasını sev. Kalbini buna hiç etme
+1 yılAdı üstünde eski eeeeskiiii sanane adamın yaptığından ister ekler ister çıkarır
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum hala.
- +1 yıl
Olabilir sevmen onun hayatına müdahale etmeni gerektirmez
Eski sevgili adı üstünde iyice poposu mu kalksın istiyosun saçmalama
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi kudurduğumla mı kolayım yani
Soran+1 yıl3.5 aydır susuyorum ne faydası oldu hiç
+1 yılO da sen de aynısınız senin de bikiniyle fotoğraf atman herkese açman her erkeğe açman demek
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o sinir olsun diye attım birkaç kez ve gizliyorum çoğu insana...
- +1 yıl
Herkes kendi namusundan mesul onun takip ettiği kızlar neyse sen de o sun
Seçenek çok olsun diye ekliyordur. Kalitesiz insan davranışı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım çıldırıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aklin varsa heryerden sil yoksa hic konusma madem terkettin dik dur
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni hiç yerine koyarsa ne yapacaktım ki o beni mecbur etti KPSS’yle atanırsan ben uzaktan ilişki falan yürütemem dedi ben baya oldurmaya çalıştım kendi de diyordu zaten ilişkiyi sen sırtlandın diye
Eski sevgilin ise bence arama , maalesef artık birbirinizin hayatına çok fazla müdahale etme hakkınız yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence şu eskileri çöpe logara atmak lazım biraz kendimizi geliştirmek başka hayata atılmak lazım umursamamak sanki önceden varmıydi o hep bizi üzeni biz düşünüyorsak bu kadar bence hasta oluyoruz gitgide bize sevdiğimiz iyi gelmiyor engelle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla ilgilendiğin sürece kendini bulunmaz sanacak ve dahada değer yitireceksin maalesef
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle susacak mıyım çıldırıyorum artık
- +1 yıl
Ekli olmanız dahi onun poposunu kaldırıyorken birde üstüne tepki verirsen başı bulutlara değer
Soran+1 yılNe yapayım gidip sileyim mi
- +1 yıl
Bunu söylemek benim haddim olamaz, ben yanlızca olanı ve olacağı paylaştım. Durumda gerçekte bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılSana seni sevmiyorum diyen bir adamla işin olamaz kişisel takıntılarından arın ve yoluna bak sen de sevmiyorsun takıntı olmuşsun belli ki
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski her çiçekten bal 🍯 misali kıskıskıskıs
04 Yorumla
Soran+1 yılSen böyle dedikçe gebertesim geliyo onu.
- +1 yıl
Sakin ol 🤙 öfkeyle kalkan zararla oturur derler
Soran+1 yılOlamıyorum artık bende çok iyi çok güzel bir kadınım. Ondan bir çöp bile istemedim parasını yemedim. Ona kahvaltılar yemekler yaptım ailesi gelecekti gidip evini bile toparladım. Hep arkasında durdum bu kadar kolay mıydı.
- +1 yıl
Ay canım ya üzüldüm bak şimdi değmez değmez boş ver sen daha iyilerine layıksın.
+1 yılEski sevgili adı üstünde istediğini yapar seni ilgilendirmez karışmaya hakkın yok.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin adı üzerinde. Buna takılıp kalacağına, dua et öyle lacka birinden kurtulmusun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Adı üstünde eski sevgili ne yaparsa yapsın daha seni ilgilendirmez yaptıkları.
00 YorumlaO şerefsiz de şuna bak benim dikkatimi cekmeye çalışıyo diyip havalara girmiştir şmdi yapma bunu kimsenin ilgisine ihtiyacin olmasın kendinle ilgilenirsen kendine değer verirsen emin ol sana değer veren ilgi gösteren biri cikar karşına
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Sık sık atmıyorum ama atmaya başladım bikiniyle.. canım nasıl yanıyor sana anlatamam her gün bugün ölsem de uyanamasam diyorum bunları gördükçe her Allah’ın günü ölütoeum. Dik durmaktan yoruldum.. avazım çıktığı kadar susuyorum...
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Seninki takıntı olmuş artık eski eskidee kalmış gelicegine odaklan
00 Yorumla
+1 yılAdi üzerinde eski hayatında biri yoksa istediğini yapar sanane mk
00 Yorumla
+1 yılyapabileceğin hiçbir şey yok. seni sevmediğini söylemiş daha ne desin. ayrıca ayrılmışsınız şu an istediği kızı ekler istediğiyle konuşur sen karışamazsın buna. görmeye dayanamıyorsan engelle heryerden.
00 Yorumlaeğer bu durumunu fark ederse hoşuna gider bence sil hesabından profilin açıksa senin mutlu olduğunu görsün erkekler geç pişmanlık yaşıyor çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılProfilim açık dsğil kapalı onu silersem de açamam sırf o görsün diye
Soran+1 yılÇok üzülüyorum gram sevmemiş
Hayır ayrıldınız ve bitti kafana takarsan o kazanır ve amacına ulaşıt
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kazanır anlamadım
+1 yılSonuçta eski sevgili fazla takıntı yapma gecmis bitmis birisi için kendini yıpratmaya değmez umursama
00 Yorumla
+1 yılneticede eski değil mi sanane seni ne ilgilendirir eğer hislerin varsa tabi onun da karşılıklıysa o zaman ara
00 YorumlaNe kadar üstüne düşersen kaçar bu işler böyledir sal seviyorsa gelir zaten ağırdan al sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılSusuyorum kendi yoluma bakıyormuşum gibi yapmaya çalışıyorum ama çok acı çekiyorum
Soran+1 yılDoğru.. bunu düşümek daha da koyuyo
+1 yılşu an sevgilin değil sonuçta eski sevgilin o yüzden bişey demeye hakkın yok.
00 Yorumlaguzele herkes bakar boş yaoiyordur takma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım kuzu?
Soran+1 yılÖyle diyor herkes.. sağlıkçı güya.. işi çok yoğun güya ama hep karı kız derdinde.
Kiskaniyo müsün kızları
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben onun yaptığı hareketlere sinir oluyorum. Abaza gibi gidip eklemesine gerek yoktu.
Soran+1 yılGüzel bir kızım zaten herkes söyler iyi de bir insandım ne işe
Yaradı
Soran+1 yılNe yani amaç bu mu
+1 yılAyrılmalısın ne saydırması.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ayrılmışsın, aciz olma, önüne bak
01 Yorumla
Soran+1 yılRuhum sızım sızım sızlıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaralı bir lez hikayesi
00 Yorumla Adı üzerinde eski umursama..
00 Yorumlatroll gibi geliyor slfdkjas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıleski diyosun aw sanane görmek istemiyosan engelle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendin diyorsun, eski sevgilin. Bitmiş artık
00 Yorumla
+1 yılEklesin sanane sonuçta exin değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilin eskide kaldi karisamazsin
00 Yorumla
+1 yılSanane mi demesini istiyosun illa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eski sevgilin ise karışamazsın
00 Yorumla
+1 yılEski değl mi istediğini yapar
00 Yorumla
+1 yılKaRışamazsın artık o özgür biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu seni döndürmeye çalışıyor
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılSeni kiskandirmaya çalışıyor. ve seni kiskirtip onunla muhatap olmanı istiyor bence
Soran+1 yılSanmıyorum..
Cevap sahibi+1 yılSeni hala takip ediyor demistin
Soran+1 yılEvet ediyor ve iş hesabım var orada takipleşmiyoruz onun storylerine bile açıp bakıyo
Cevap sahibi+1 yılArtık tamamen vazgecen bir erkekle o kızla hiç birdekilde muhatap olmak istemez hatta kaçar ondan
Soran+1 yılİstemiyor ama işte.. takip etmesi öyle biri olduğum anlamına gelmez mi yazmak isteseydi yazardı
Cevap sahibi+1 yılSen hala seviyorum demiştin dmi
Soran+1 yılEvet seviyorum maalesef
Cevap sahibi+1 yılPeki sen niye yazmiyorsun mesela
Soran+1 yılİlişki içerisinde ben çok uğraştım kaç kere şunu yapma buju yapma dedim. İlgisizliği hat sayfadaydı. Kaç kere ağladım karşısında çocuk gibi seviyorum diye.. ben onun hep arkasında durdum her şekilde. Bir sürü emeğim geçti ona... hiçbiri olmasa insan bunları düşünürdü. Kuş kadar bile yer edememişim
Cevap sahibi+1 yılO zaman bırak bekle hiç bir şekilde muhatap olma arayıp saydırma da sadece güçlü dur. o senin değerini anlayacak
Soran+1 yılÇok yoruldum ama ne zaman anlayacak hiç sanmıyorum hiç umudum kalmadı
Cevap sahibi+1 yılŞu an sen ne yapsan inanki boş sadece kendini uzersin yapacak bir şey yok inanki bu durumda sadece beklemekten başka. sevmisse seni ve sevgine layiksa gelir sana şöyle diyeyim kısaca bunu hep hatırlat kendine dönerse senindir dunmezse hiç senin olmamıştır. cunki şu an bende aynı durumdayım 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursama bile aksine sevin kurtuldun
00 Yorumla
+1 yılAyrılmışsınız bence takipleşmeyi bırakın
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ilk gün yapsaydım.. 4 ay olacak kahroluyorum üzüntüden
- +1 yıl
Hala değer veriyorsan niye ayrıldınız. Hayır vermiyorsan niye takip ediyorsun. Sadece kendine zarar veriyorsun şu an
Soran+1 yılOnun yüzünden. Her şeyi tek başıma sırtlanmaya başlamıştım
- +1 yıl
Demekki yorulmuşsun. boş ver arkana bakma hiçbir zaman ve yaşadıklarından pişman olma
+1 yılkıskandırmak icin yapıyor hic tepki verme
10 Yorumla
+1 yılYahu adamdan sanane
00 Yorumla
+1 yılNe uğraşacaksın engel at gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi