Bir daha kimse beni onun gibi sevmez sendromu. Ne yapmalıyım?

Sevdiğim kızla kafe, bar, sinema, tiyatro, konser aklınıza ne geliyorsa gittik. Her günümüz ayrı bir anıydı. Aylarımızı beraber geçirdik. Benim evime gelip yemek hazırladı, sonra birlikte uyuduk. Kendini kötü hissedip uzaklaştığında peşinden koştum. Yalnız olmadığını hissettirdim. Yanındayım dedim. Ama bazı sorunlar yüzünden defalarca tartıştık. En sonunda bitirelim mi dedi. Bunu sorduysa demek ki bitmiş diye düşündüm tamam bitsin dedim. Aradan 2 ay geçti. Geçen hafta kendimi çok kötü hissettim. Gözlerimin altı mosmordu, sabah ayrı gece ayrı ağlamaya başlamıştım. Sürekli fotoğraflarımıza bakıp yatıyordum ve kimseyle konuşmuyordum. Sonra nasıl ki ben onun zor zamanında yanında olduysam belki o da yanımda olur diye düşündüm. Aradım açmadı. 1 saat sonra mesaj attı aramışsın diye. Seni çok özledim sana ihtiyacım var dedim. Tartıştığımız konuyu (genel olarak ben birilerine karşı çıktıkça o da bana karşı çıkıyordu) açtı. Ben dayanamıyorum sana, bu konuda tartışmaya başladığımızdan beri ayrılık aklımdaydı dedi. Sözleri çok acıttı. En fazla ne olabilir ki diye düşünürken bile bu kadarını düşünememiştim. Tekrar ağlamaya başladım yastığa sarılıp uyudum. Tekrar fotoğraflarımıza bakıyorum. Aklıma buraya yazmak geldi. Bir daha kimse onun gibi beni sevmeyecek gibi geliyor. O yaşadığımız anıların yerini hiçbiri tutamayacakmış gibi geliyor. Onu çok özlüyorum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel güncel
Bir daha kimse beni onun gibi sevmez sendromu. Ne yapmalıyım?