- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar sevebilir ayrılabilir.. dışarıdan size nasıl bakıldığını bir kenara bırakın.. önemli olan o evliliğin size neler verebildiğidir.. güzel başlangıçlar güzel devamlılıkları getirmeli.. hayatında... eğer o hayattan mutluluk duymuyorsan onu devam ettiremiyorsan bir karar verme hakkına sahipsin.. çünkü duyguların var.. kimse istemediği bir hayatı yaşamak zorunda olmamalı... yoksa ilerde bu karşına sürekli çıkacaktır... mantık evliliğinde duygularımızı zorlayamayız.. hayatında senin yaşamındaki kararları sen almalısın... o zaman inandığı gibide yaşar insan hiç kimse ama hiç kimse senin hayaında bir karar verme yetkisine sahip olmamalı... dul olabilirsin.. bu kötü bir şey değil... kendini böyle sıfatlandırma.. her insanın sevmeye hakkı vardır.. bunu kimse kimsenin elinden alamaz..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl"kimsenin eli elime değmediği halde" l*n buna üzülünür bak... :(
O nasıl mantık evliliği de sevmiyorsun. Sevemeyeceğin bir adamla evlenmek çok mu mantıklı?
Tabi şunu belirtmek gerekiyor. Dizilerde gördüğümüz aşkları arama. İnsanların duyguları çok dengesiz. Normalde ölesiye seveceğin birini hiç zorlanmadan elde ettiğin için de basit geliyor olabilir sana. Ne istediğini bilmek önemli. Nasıl birisini istiyorsun ve bu kişinin neyi eksik. Tek diyeceğin "heyecan yok" ise onun çaresi boşanmak değil heyecanlanmayı öğrenemek olur..00 Yorumla
+1 yılDaha önce kimsenin elinin eline değmemesi seni "tertemiz" yapmaz. Kendini ikinci el mal olarak görmekten vazgeçtiğinde daha huzurlu olacaksın. Boşanmanın dünyanın sonu olarak görülmesine isyan edip, bakire olmana rağmen boşanmanın zoruna gittiğini söyleyerek çelişkinin tillahını yaşıyorsun, haberin yok. Senin gibi yoz zihinli insanlar öğrenci yetiştiriyor bir de, ne acı...
01 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa'da doğdum yetiştim ve iyiki böyle yozum anladınmi Avrupa özentisi medeni düşünceli medeniyetsiz
+1 yılSeni ogretmen yapacak kadar acik goruslu ama seni zorla evlendirecek kadar da geri kafali olmalari ilginc. Bir de sey var unuttum. Bir erkekle 1 ay ayni evin icinde yasayip sana dokunmamasi imkansiz tatlim. Baska troll sorularda bulusmak uzere. Optum.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil 1 ay 1 sene evlı olup hiç cinsel iliskiye giremeyenler var, ve evlendigim kişi akraba olduğu için bazı sebeplerden dolayi ailemi yüz üstü bırakmak istemedim, dokunma konusundada evlilimden önce hiç kimsenin eli elime değmediğini kast ettim bilmem anlatabildimı kapisch!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Hayir tabikide sonu degil
Evlenmek kadar
Boşanmakta dogal
Hic birseyi kafana takma
İnsanlarin neler dedigini umursama
Yol yakinken dönmuşsün zararin en başindan ya cocuk olsaydi sirf onun yüzünden bir ömür boyu kendine eziyet edecektin
Onun için bu senin hayatin ve kimse karişamaz
Evlenmek senin tercihin degilse bile ayrilmak senin
Hayat senin
Zevkler senin
Hiç bir kimseyi umursama
Ayrica tc kimliginde dul flnda yazmiyacak
Kimsenin kalbi kirilmasin diye hep biz kendi kalbimizi parcaladik
Korkma
Üzülme
Utanma
Hep yanindayiz merak etme00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Yo kagit ustunde dersin. Aile zoruyla evlenen ogretmen mi olur ya
31 Yorumla
Soran+1 yılAkraba evliliği olduğu için bazı şartlardan dolayı mecbur kaldm tamamen aile baskısıda denilmez sosyal faktörler çok etkileyici oldu iyi bir insan olması beni sevmesi değer vermesi
+1 yılMantık evliliğini neye göre yaptın? Kusura bakma da ne aileni ne de bir başkasını suçlayamazsın. Öğretmensin sen bu yaşında kendi kararlarını hiçbir baskı altında kalmadan veremiyorsan hem eşinden boşan hem de o meslekten. Madem yolun başında bırakacaktın neden evlendin? Evlilik oyuncak mı istediğin zaman yapıp istemediğin zaman bırakasın? Açıkçası ben şu an eşini daha çok düşünüyorum adam durduk yere bir kere evlenip ayrılmış olacak...
10 Yorumlagüzel yurdumda kulp takmak isteyen hertürlü bulur yolunu. deniz üstünde yürüsen yüzme bilmiyo derler.
sen hocam güzel güzel hayırlı gençler yetiştir. ençok buna ihtiyacımız var. satranç biliyosan antrenör belgeside al. maaşın artar hemde çocuklara onu öğret. bakış açısı gelişsin. boşver böyle saçmalıkları. hiç takılma.
bahtın güzel olsun10 Yorumla
+1 yılBosanmak icin vardir bir sebebi. bekaretini kaptirmadan kagit üzeri dul gibi olsanda evlenevegin kisi seni bekar gibi degerlendirir. bence bu kadar zahmet etmisken sebepleri ortadan kaldirarak evliligi devam ettirsen bende cöpcatanlik yapsam ikinize. sorunu ortadan kaldirmaya ne dersin? belki mutlulugu yakalarsin sözümü dinle
00 Yorumla
+1 yılKocanla ailen sevissin. Evlilige karisan aileler... dul denmiyor artik bosananlara. Bekar olacaksin yine. Ve kimin ne diyecegini dusunmekten siyrilamazsan benzer hatalar yaparsin yine. Senin herkesten bagimsiz, sahsi konularda kendi kararlarinu almayi ogrenmen gerek. Ogretmen olma faktorunu niye ekledin onu anlamadim
00 Yorumla
+1 yılBenim kafama takılan bakire isen ilk bastan beri istemiyordun yani.
Neden o zman boyle birsey yaptında evlendin.
Ona bir sans vermek istediysen evlenince ona sans verecektin sen kendini igrendirir gibi yapmissin belki onunla bile uyumuyorsundur ama boyle yaparak zaten sevemezsin onu boyle bir evlilik yok.
Ben şu an sana degil esine uzuluyorum ve inan tebrik ettim onu sana katlanabiliyor ve bu kadar sabirli oldugu icin.06 Yorumla
Soran+1 yılHayır uyuyorum kişilik olarak çok seviyorum normal olarakta sevmek istiyorum , belki evlenirsem geçer dedim severim dedim elimdeki fırsatı kaçırmiyim dedim ilk başlarda heyecan vardı 7 yıl öncesinde bilmiorum toylukmuydu ama zaman geçtikçe fiziksel olarak beğenmemeye başladım elimde değil :(((((
- +1 yıl
Yani 7 yıllık bir iliski bu oyle mi.
Neden begenmemeye baslayinca vazgecmedin bu evlilik cocuk oyuncagi degil ya bu sadece sizin hayatinizi etkileniyor lutfen biraz da larsi tarafi dusunun
Soran+1 yılKişilik olarak çok iyi biri olduğu için insanlığına bakıp karar verdiğim için
- +1 yıl
O zaman ona gercek anlamda bir sans vermeliydin inan boyle olmazdi sen kendini ondan uzak tutuyorsun oysa bir evli gibi olsaydiniz bu kadar uzak hissetmezdin.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum amaa bu seferde şans vercem bakirelik elden gidecek ve hala sevemicem sonrada bakire değilim diye ağlayan dur
- +1 yıl
Ama zaten sen topun altına girmissin ve evlenmissin ben olsam eger ufakda olsa bir sansi var ise kurtarmak isterdim cunku bu basit sevgililik degil.
Ama artik hic sansi yok diyorsan kes inceldigi yerden derim
Aileni Dinleme sen özgür, bir Türk Vatandaşısın senin aileni dinleme gibi bir zorunluluğun yok Bence boşan istemedigin birisiyse boşan Hayatını Yaşa seni dul olarakta görmezler cok korkma
11 YorumlaBüyük ihtimalle neden böyle bir şeyi neden yaptın ki? Mantık evliliği yapmak kadar saçma bir şey olabilir mi ya insan beyniyle sevebilir mi? Mutsuzsan durma bir dakka kimin ne diyeceği önemi değil hayatı kendine zindan edeceğine bitsin gitsin ne olacaksa olsun
00 YorumlaHayatının yanlışını yapmissin ama dünyanın sonu değil ah su aileler yok mu onların ben taaa... Ben de evlenecektim aileden dolayı olmadı gitsin o da mantık evliliği yapsın gorucem onu beni mumla arasın dursun onun için yapmadığını sebeklik yoktu valla yazık oldu. Ayrıl sevmiyosan bir omur öyle geçmez git sevdiğin biriyle evlen
00 Yorumladul olarak goruneceksin o ayrı fırsatcı tiplere acık kapı gozuyle bakılacaksın dunyanın sonu değil ama hani cevrendeki insanlar 26 yasında dul diyecek o abaza ve sapkın tipler acık kapı sunu ayarlayalım her turlu sohbetleri yapacaklar hoş olmayacak :S
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyken neden bunları düşünmedin. Nişanlılık neden var bunları daha iyi anlayıp karar vermek için. Ama yine de geç sayılmaz. Anlaşmalı boşanabilirsiniz. Fakat yine tekrar yazayım bunu da iyi düşün öyle karar ver.
00 Yorumla
+1 yılbakire ol ya da olma ilerisini bilemeyiz kimin ne yaşayacağını falan. evlenmişsin ama anlaşamamışsınız olabilir hayatta yaşanacak durumlar. seninle evlenecek adam sana bakireymiş değilmiş dulmuş değilmiş bu gözle bakmaz. bakarsa eğer öyle biriyle evlenmeni tavsiye etmem. sıkıntın daha büyük olur.
00 Yorumla
+1 yılBakire olsan da olmasan da fark etmez.
Önemli olan, dürüst bir insan olman.
Boşanmak dünyanın sonu değil,
yeni bir başlangıç yapmaktır bana göre.
Seni yargılayanlara aldırma.00 Yorumlailk bosanan sen değilsin ilk anlasamayanda illaki daha iyi biri karsına cıkar ve seni sen oldugun için kabul ederse ona gidersin bakire olman senn için avantaj ama bizim öküz millet pek inanmaz ama yakın cevren cok hayıflarsa pisikolojik çöküş yasarsın dikkat et
00 Yorumla
+1 yılesiniz vefat etmedigi surece dul olmazsiniz esi vefat edene dul deniyor
bu baglamda bekar olarak gozukuyorsunuz herkesede bu durumu soylemedikten sonra sorun yok bence00 YorumlaTabiki öyle gorunur.
Ama bu devirde en mantiklisi gorucu usulu evlilik..
Yine evlenirsin bence. Durum gec anlasilir o ayri bir konu11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDalga geciyorsun degil mi yani sen evlisin 1 aydir ve hicbir sey olmadi mi adam baya sabirliymis
11 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten olmadi
+1 yılnasıl işse allah yardım etsin sevmeye çalış bence boşansan bir iki laf eder
10 YorumlaAklı basında ne guzel bak ogretmensın canım bırde keske boyle bır seye ızın vermedeydın kotu bır durum yapamıyorsan ve mutsuzsan bosanmalısın
00 Yorumla
+1 yılGercekten zor bir durum insanin sevmedigi biriyle hayatini devam ettirmesi. malasef toplumumuzda bosanan bayanlara bakis acisi guzel degil keske guzel olsa ama degil malasef. sende daha gencsin bu hayatida boyle devam ettiremessin
00 Yorumla
+1 yılNasıl eli sana deymeden kalabildin boşanınca kimlikte bekar yazıyor madem bakiresin oyle kal ÖĞRETMEN Hanim bu aceleci Evliliği nasıl yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz 7 yıldır görüşüyorduk ama çok uzaktaydk öyle buluşma falan olmadı tlfnlara v. s küçüklükten beri ailem yok yakışıyorsun evleneceksiniz cok iyi bir cocuk demesigibi şeyleri söylemesi bilinçaltımda gerçekten iyi bunu kaçırmayım gibi düşüncelere yol açtı 😢
- +1 yıl
Bir insan 7 yıl hıc bırsey hıssetmedıgı bır ınsanla nasıl konusur ki. İçine kapanık bir ogretmenmisin sen.
İnsanlar insanları malesef yönlendirebiliyor. Geç olmadan boşan o zaman adama da cok uzuldum. ve birini de sevmeyi ogren sadece yakısmak yetmıyor hıssetmek lazım derinden
+1 yılİster bakirenizin ya da olmayın hic fark etmez burada hep söylüyorum para kariyer geçici mutluluklardir bunu benden iyi kimse bilemez sizde bir hataya düşmüşsünüz yol yakınken dönün arkadaş tavsiyesi
00 Yorumla
+1 yılMalesef öyle tatlım kaç yaşında kızsın niçin kendi kararlarını kendin vermezsin
00 YorumlaAllah... nı versin, senin gibi zihniyette olanların yeri inşallah ebedi cehennem olur!
00 Yorumla
+1 yılSorun nedir tam olarak, ilgisi yok mu dövüyor mu nedir sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilgisi var beni çok seviyor üzerime titriyor çok iyi bir insan ama bende hiç bir heyecan yok aşk yok:(
- +1 yıl
yok mu hoşuna giden bişeyi.
+1 yılİnsanların hayatı deneme tahtası değil..
Ailen sana da eşine de büyük kötülük yapmış..
Aslında sen de bu kötülüğün hem mağduru hem de ortağısın.. Baştan reddetmeliydin..00 Yorumla
+1 yılhala bakiremisin bence o yüzden mutsuzsun :D bir çocuk yapın daha 1 ay olmuş az daha sabret birbirinizi yakından tanırsınız emin ol seversin bir süre sonra
00 Yorumla
+1 yılBosanmak dunyanin sonu degil tabikide sevemiyorsan ayril hayat senin haytin ve birdaha eline gecmicek bir Zaman dilimini yasiyosun kalbin temiz olsun gerisini bosver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik gitmeden boşan, ne alakasi var dul olarak görülüp görülmemekle. Kendi düşüncelerin yerine baskasini dinledigin icin bu hale gelmissin zaten. Baskasinin ne düsündügü ne diyecegi umrunda olmamali bu saatten sonra. Cok gec olmadan bitir.
00 Yorumla Kimsenin görüşüyle ilgilenme istedikleri gibi görsünler hayat senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılVe bir genç daha ailesinin aklıyla hareket edip gençliğinin baharında solmaya yüz tutuyor...
Kardeşim eğer istemiyorsan uzatma bence ;)00 Yorumlaögretmensin ailenin yüzünden evleniyosun bakiresin kim yutar bunu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğini kişi akraba olunca malesef aile önemli oluyor öğretmende olsan
+1 yılBir ogretmenin bu durumda olmasi cok uzucu bir durum...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenmek kadar bosanmakta helal onun icin hic bir seyin sonu deyil.
10 Yorumla
+1 yıldünya dertleri bitti bakirelik dertleri başladı.
Avrupada niye herkes medeni acaba.02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bende avrupa'da doğdum yetistim
- +1 yıl
aradaki farkı anlamışsındır.
Biraz önceki soruda ben iyi bir insan olduğu için kaçırmamak için evlendim dedin sen neyin peşindesin :/
00 Yorumla
+1 yılaynen dul olarak gözükürsün mantık evliligi kadar saçma birşey yok ya cıkar iliskisinden baska birsey degil
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak Dünyanın Sonu Değil, Tabi Azimli ve İnançlı Biri İçin..
00 YorumlaBoşan gitsin cok guzel kizsin mantik evliligi yapma
00 YorumlaOha ! Bir aydır evlisn ve halen bakiresn? Ayrıl bence adama bir iyilik yapmış olursun! .
00 Yorumla
+1 yılDul kocası ölene denmiyor muydu ya? Nefret ediyorum dul kelimesinden ve buna takan insanlardan
00 YorumlaSevmiyorsan mutlu değilsen boşan yol yakınken ayrıca herşey bakirelık değil dul ol kız ol kadın ol fark etmez sevecek kişiyle ol
00 YorumlaBir ömür böyle sürdürmektense boşan daha iyi mantık evliliğide neymiş hey allahım bu senin hayatın senin kararların herkes saygı duymak zorunda.
00 YorumlaYok yeni bir hayatin baslangici da eniste ne is yapiyir?
02 Yorumla
Soran+1 yılOda öğretmen
+1 yılne ilk ne de son boşanan sen olmayacaksın. dünyanın sonu değil. gönlün ne diyorsa onu yap o yüzden.
00 Yorumlasana sağlam bir düve atlaması lazımki kısmetin açılsın
00 YorumlaBaşkasının seni dul olarak görmesi tamamen saçmalık. İnsan sevince dul, bekar, bakire bakire değil ayrımı yapmaz.
00 YorumlaYalan bu kiz fake instagramdn baka bilirsiniz @esrafet_
03 Yorumla
+1 yılEvet artık dulsun... Eşin senden10 yaştan fazla büyük ve zengin mi?
00 YorumlaEskiden boşaninca ya da eşi vefat edince dul yazıyordu. Şimdi bekar yaziyormus. Dünyanın sonu değil.
00 Yorumla1 ay olmuş nasıl hala bakiresin peki hic mi ilişkiye girmediniz :)
00 Yorumla
+1 yılboşanmak dünyanın sonu evet. ya adım atmıcaksın atarsan de geri çekmeyeecksin
00 YorumlaKimlik de dul olacaksın çokta önemli değil mutlu değilsen boşan zaten hayatını zehir etme
00 Yorumla
+1 yılNe diyecekleri bence önemli olmamalı. sonuçta mutsuzsan yapacak bişey yok.
00 Yorumla
+1 yılNasil bakiresin ya adam yaslimi yani bence sorun değil bunu seninle olcak kisiyle paylasirsin
00 YorumlaDul bile gorseler cok guzelsin hemen evlenirsin.. Gozlerin cok guzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyooo görmez hiç durma hemen boşan sonuçta tıp ilerledi çok isterse alırsın kızlık raporunu
00 Yorumla
+1 yılsonu değil, bazen başlangıcı bile olabilir diye düşünüyorum.
00 Yorumlanasıl bakiresin 1 ay olmuş bakiresin öyle mi kimse inanmaz buna :D
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat