4 yıl kdr uzun bir ilşkisini basit bir tartışmadan bitireen bir erkek bir kızın değerini ne zmn anlar? ne kdr sürede anlar. ve ben sizce ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
+1 yılSen onun senin degerini anlamasini beklemeyeceksin onun ipini sen cekeceksin ebeddiyen yani o basit bir tartismada seni ezip geciyorsa o iliski ebediyen bitmistir biliyorum bu senin dusunce yapina yaklasimina son derece ters bir durum ama gercek .
Iliski son derece ciddi bir olaydir senin bilmedigin konu bu ne olursa olsun iliski devam edemez buda hic bilmedigin bir konu ve finale geliyoruz artik ona neye mala olursa olsun GUVENEMEZSIN buda hic yasamadigin icin bilmedigin ucuncu nokta bu nedenle kendini toparlayip partner secerken nerede hata yaptigini bulmalisin dile kolay 4 sene evet 4 seneden bahsediyoruz .Sen onu nasil taniyamadin?Bu iliskiyi bitirmek icin bir bahane arayan bir hatani kollayan bu kisinin davranislarini ve yaklasimlarini nasil hissedemedin?
Ve aci olan 4 seneyi bir cirpida silen kisiye aman donsun diyorsun dusunursen bu GURUR KIRICI VE ACI BIR OLAY kendine az deger verdigini dusunuyorum.
saygilarimla20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bacım ne sevgilisi, sen gidip kendine dert almışsın. Allah sendeki bu sevgi kapasitesini böyle fani ve geçici şeylere harca diye vermedi, çünkü bak etrafına hangi şey sendeki bu sevgiyi hakedebilir ben birşey bulamadım eminim sende bulamayacaksın ancak allah bu sevgiyi hakediyor, En büyük ihtiyacımız olan güneş, hava, su, toprak, ve daha sayamacağım nimetler vermiş biz en azından bunlar için Allahı sevmemiz gerekmez mi? Şimdi sen diyeceksin ne allaka kardeşim bende derim ki bir daha düşün.
01 Yorumla- +1 yıl
allah razı olsun ılgın ıcın kardesım..
+1 yılGiden'e gitme kal deme, giden zaten senin degildir!...
Bu gune kadar anlamamis ise bu gunden sonra anlamasini bekleme!... 4 yil icinde bunu sen nasil anlayamadin? Bir 4 yil daha bekleyip hayatini tuketme bence!...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenımde buna benzer oldu sonra döndü kısa süre sonra yıne ayrıldık bı yıl sonra evlendı ondan bı yıl sorada bana mesajlar atmaya başladı bı kaç yıldır bu durumda eşiylede arası kötü
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
Bence bu basit bir tartışma sonucu olmamıştır direk erkeği yerin dibine sokmayalım.Kendine göre haklı nedenleri olabilir.İlişki bitti demeklede ilişki bitmez biraz zaman tanıyın bir birinize
eğer gerçekten yaşadıklarınız samimi ise ilişkiniz tekrar başlayacaktır.10 Yorumlasevgili bacım sana şunu söyleyeyim: Sakın mutluluğu erkeklerden bekleme çünkü çok beklersin hatta bakmışsın ölmüşsün beklemekten, sen varsın Allah'ı sev o zaman göreceksin mutluluğu.
10 YorumlaSen ne zaman onu unutup baskasiyla yeni bir hayat kurmaya kalkarsan o zaman maalesef... Ansızın çıkar karşına
16 Yorumla- +1 yıl
yapamam kı.. unutamam ben onunla buyudum hayatı onunla ogrendım ılk onunla paylastım cebımdekı parayı .sırf onun ıcın onu gorebılmek ıcın sehırler astım geldım gıttım oda aynı sekılde o gunler unutulmaz..
- +1 yıl
Elbette yaşanmışlıklar unutulmayacaklar vardır ama zamanla Eskisi kadar canını acıtmayacak bir süre sonrada . Aklına geldikçe anlık iç geçireceksin.okadar. Değer veren seven insan kaybetmemek için direnir.. Sana ufak tartışma görünen şey onun için büyük bir sebep gelebilir... Belkide artık bitmesini istiyordu...
- +1 yıl
onu cok sevyrm mesajlar attım aradım yanına gıttım hıc bı cevap alamadım hyr tamamen bıttı bıdaha donmem de gıdıyım yoluma bakıyım dıorm susuyor. napıcam ben ya
- +1 yıl
o benım ılk erkek arkadasım onunla buyums gbı hıssedıyrm ya sankı aılem olmus tamam degmez bılıyrm cok haklısn herkes cok haklı ama gonlum anlamıor ıste bılırsın sende sankı o olmasa aılem den bı parca olmucak gıbı. sankı sevgılımı deılde bı arkdsımı dostumu cocugumu kaybettıgıme uzuluorm.
+1 yılPanpa üzgünüm ama sanırım cocuk sıkılmıs gibi .. değine göre 4 yıllık bır ılıskı basıt bır sebep yuzune bıtmez cocuk bır bahane uydurmus gıbıme gelıyor tabikı bılmedıgımız etmedıgımız ıcın daha fazla yorum yapmam dogru olmaz.
00 YorumlaYeni birisini bulmuştur yada ilişkiden sıkılmıştır. Merak etme aradığını bulamayınca geri döner sana. Senin yerine kolay kolay koyamaz kimseyi alışkanlık var herşeyden önce yapamaz gelir yani bence.
10 Yorumla
+1 yılsenden sıkılmış ve ayrılmak için neden aramış bunuda başarmış ne zaman anlara gelince hele bi başkasını bulsun onla 1 ay filan geçirsin o zaman anlar anca
00 Yorumla
+1 yılbasit bir sebebden bitmemiştir bitmesi için bahane aranıyordur oda bahanesi olmustur kafana takma ondan sana yar olmaz
00 Yorumla
+1 yılnemce su an hayatında baska bırı var ve heyecan yasıyor bu yuzden senı umursamıyor ama ınan bana sen ondan vazgectıgını hıssettırdıgınde kendı gelecek sana
16 Yorumla- +1 yıl
baskası olmadıgına emınım ztn ole bırı deıldır ıcıne kapanıktır ısten eve evden ıse.. aılesıde benı bılır gelır gıderm. tanısıyorz. benden oncede ole kızarkdsları olmamıs pek o taraklarda gozu yok.
- +1 yıl
sen bılırısn ama ınsanları bılemezsın unmadıgın anda yersın darbeyı cunku bu yaptıkalrının mantıklı bır acıklaması yok
- +1 yıl
bı cok sıkıntısı var benden kaynaklanmayan. ıcınde bulunması greken 2 yıldır bunun derdınde ne dısarı cıkar ne bsy. bırazda onlar pskolojısını bozdu. annesı odasında hala resımlerımın durudugunu bana aıt seylerın aynen yerınde durduugunu soylyor.:(
- +1 yıl
ama bu sekılde yaparak kendı psıkolojısını daha cok bozar kı senden destek alarak bunalrı anlatması lazım sonucta bır ılıskıde dayanısmak olmalı
- +1 yıl
ztn 2yılıdr her an destek olduk bırbırımıze bu sıkıntılarda .elımden gelenı yaptım hatta bu sıkıntılardan kaynaklanan sorunlar yasadık bana bagrdı cagrdı gunlerce aglattı durdu. ben onu karsılıksız sevıyrm sevkatle..
- +1 yıl
AMA SANA KARSILIGINI BOLE VERMEMELI BAK SEVGIDE ASKTA SEVDIGIN INSANI UZUYORSAN DAHA COK UZULURSUN BU YUZDEN BEN SEVDIGIM INSANI UZMEKTEN KORKARIM BURDAN NE DEMEK ISTEDIGMI ANLA BENCE SEN NERDE YASIYROSUN
sakın arayıp sorma o zamanla pişman olup arar zaten seni sen arasan kendini geri çeker
00 Yorumlaben böyle şeyleri bahane olarak görüyorum. gitti o gelmez. ve bunu kendi istedi. eğer dediğim gibi değilse geri gelecektir. sen birşey yapamazsın.
00 Yorumlahiç anlama onun değerini daha iyi...senin değerin ondan daha iyidir boşver...dört yıllık ilişki basit bir nedenle bitirilemez...o yüzden başka aşklara yelken aç...senin değerini bilmeyen kaybeder
00 Yorumla4 yilda bunalmissa bu iliskinin degeri degerini degil bu iliski olmadan herseyin daha kolay oldugunu 1 haftada anlar
00 Yorumla
+1 yılsenı gercekten kaybettıgını hıssetıgı an eger su an pesınden kosup ona kaybettıgını hıssettırıyorsun en buyk-uk yanılgı budur
01 Yorumla- +1 yıl
ortada bı olay yok kavga yok hıc bsy yok yınede bınlerce kez ozur mesajları atttımm donmedı aradım mesgule alıor kapıor. 5gun oldu. tek bı mesaj at dıyrm ıyı kotu hıc farketmez. bana bı bıttı de donmıcem de yoluma bakıyım dıorm onada yok cevap. dun gece 3te actı telımı uykulu konustu hep uykum var dedı. yrn konusurmuyz dedım bılmıyrm dedı. fakat ben o knsmadan snra ne aradım ne sordum ne bsy yaptım bugun sakindim ustelık o nette gorunmesede ben hep netteydım belkı dohbetı kapatıp bakar dıe.
benim tam 4 yıllık ilişkim bitti hemde saçma bir konu yüzünden.o kadar ikna etmeye çalıştım olmadı,olmuyor.
artık peşini bırakma kararı aldım.00 Yorumlaartık bitirmek istiyo olabilir mi acaba 4 yıl ilişki mi olur be evlenseydiniz
00 Yorumla
+1 yılbir iki gün mesaj falan atma döner olur böle şeyler. insan sevdiğine kızar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Modasıgeçmeyen kadın varmıdır?" sorusuna yönlendireyim ben seni :-))
04 Yorumla- +1 yıl
bır anneden dogan bır ablası kardesı halası olan bır ınsansınzdır sızde. onlarında modası gecıyor mu gectımı sızce?
Cevap sahibi+1 yılonlar aile bireyleri, onlarla arana istem dışı bir his yükleiyo zaten. onu kıyaslayamazsınız ki
- +1 yıl
hyr oyle bır dıyorsunuz kı ozmn babanız ananızdan enıstenız ablanızdan sıkılsın modaları gecsın. lutfen musluman ınsanlarız yakısmıyor bu tabırler bıze
Cevap sahibi+1 yılben olması gerekeni söyleedim,sadece soru sordum..yoksa mesele zaten toplumsal kökenli.. hımm... madem öyle, bir dakika..
+1 yılsenden beterini sevince anlar (kötüsün demiyorum)
00 Yorumlazamanı gelınce anlar sende zamana bırak :)
00 Yorumla
+1 yılDönerse senindir, dönmezse başkasının ;)
00 YorumlaSeni baskasıyla görünce canım :)
00 Yorumla
+1 yılanlamayada bilir git konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerden biliyorsun değerli olduğunu ?
034 Yorumla- +1 yıl
emın olunkı bunu anlıcak bı cok gunler oldu onumuzde.
Cevap sahibi+1 yıle o zaman neden basit bir tartışmada bitti mesela ben değer verdiğimle tartışsam bırakıp gitmek yerine ağzının ortasına iki tane patlatmayı tercih ederim bunu kadına şiddet muhabbeti ayağına çekme nefret ediyorum :)
- +1 yıl
hyr cekmem anlıyrm demek ıstedıgınızı onuda yaptı merak etmeyın daha once.. onun benı sevdıgını ve degerlı oldgumu aılesıyle tanısan gelıs gıdıs yapan tek kıız arkdsı olusumdan hatta onun ılk sayılabılıcek kız arkdsı oldugumdan odasında 4yıldr hıc bır zmn kaldırılmayan kı ne kavgalar yasadık uzun ayrılıklar yasadık. odasında resımlerım duvarda masasında benımle alakalı seyler benım aıldıklarım hersey ortalardaydı hep. dun annesıyle knstm hala oleymıs.resmın yatagının yanında dedı.
Cevap sahibi+1 yılne deyim Allah tamamına erdirsin bende buna benzer birşey yaşadım hala öfkeliyim hatta nasıl tahammül ettim diyorum aynı şekilde 4 yıl geçirdim ve resimleri felan hala duruyor hiçbir şeyi değiştirmedim yaklaşık 1 aydır görüşmüyorum bilmiyorum ki bu kıstas mı tamam eğer benim gibide düşündüyse değer vermiş peki ama neden bu kadar kolay kolay oldu bence sana basit geliyor sanırım sende elemanın ağzından burnundan getirdin yüz buldukça :D
- +1 yıl
tamam ıllakı sucluyumdur ona lafım yok. ama baana 3 mesj once senden vazgecıcemımı sanıyosun bızı allahtan baska kımse ayıramaz onumuze ne engeller cıktı astık daha cok seyelr asarız ıns dıyen adamın 3 mesaj sonra bana sınrlenıp tamam bıtsın sabrım tastı ddeyıp gunlerce mesajlarıma cevap atmaması arayınca acmaması ve hatta sadece bos mesaj atsan oda yeter donmıceksen dememe ragmen atmaması nası bıseydır ya..
Cevap sahibi+1 yıliradesinden dolayı takdir ettim arkadaşı :) işte orda en son neler söylediysen artık adam zıvanadan çıkmış yeter ulan noktasına ulaşmış sanırım artık kıskançlık limitlerini mi zorluyorsun hesap sormanın en uç noktasındamısın hakim olmak için mi elinden geleni yapıyorsun bilemem
- +1 yıl
su dedıklerınızın hıc bırı deıl. ama bunlar olmus olsada bole bı neden konusulabılr.bıtırılmez. neyse bızım nden suydu bıdaha ayrılık cumlesı kurmayalımm falan demıstık bı sure once. bbu olayın oldugu gunde her gun yaptıgı gbı sabah bı gunaydın askım ıse gıdıorm dedı aksam bı ısten cıktım dedı eve geldım ytyrm dedı bende dedımkı bu bole 3 mesajla gıtmıcek bana htrımı sor gun ıcınde naptımı sor oda dedıkı cok yorgun oluyrm vs bende dedımkı ya sevgını bellı et ya ayrılalım dedım oda tamam bıtsın dedı
Cevap sahibi+1 yılof seni değil ama elemanı gayet iyi anlıyorum çok mesajdamı atıyordun sen ?
- +1 yıl
ewt.( ben o ısteyken bıle naptımı ne ettıgımı mesaj atarımm acınca gorsun dıe.
Cevap sahibi+1 yıltam aşık hatun modeli biraz frenleseydin keşke kendini tabi tavır olarak bu kadar bunaltmasaymışsın
- +1 yıl
sence sımdı napmalıyım bugun 1 hfta oldu
Cevap sahibi+1 yılarama bir süre sonra senden ses seda çıkmayınca merak edecek face gibi adreslerin varsa kapat seni takip etmemesini sağla ailesi seni biliyor değil mi annesiyle felanda konuşma ama sakın bunu kendine kozmuş gibi kullanma bu sefer gerçekten yol alırsın hatta şuan bile kafasından seni silmiş olabilir yaklaşık 20 gün felan hiçbirşey yapma
- +1 yıl
nasıl yanı koz olarak kullanma derken? :(
Cevap sahibi+1 yılyani ararsa dayanamadı aradı nasılsa dayanamayacak ben onu böyle süründürürüm gibi kadın triplerine girme diyorum
- +1 yıl
az once sınavlarında basarılar yazdım oda gırmıcem ama saol dedı. sonra bende dedımkı bıttıyse delıkanlıca soyle bende ona gore hareket edıyım dedım. tabı tabı sen bak keyfıne sana o gulum yazan cocugun anasını bılmem ne yapıcam gerekırse kutahyaya gıdıcem sen ne bok yıyosan ye tabı dedı. o kısıde abı dedıgım ınsan kotu nıyetlı deıl sızce sevıomu benı
Cevap sahibi+1 yılgelir seninde o adamında hayatını beller benden söylemesi :D sevmese neden böyle söylesin ama baya bozulmuş bu arada basit dediğin tartışma buysa vay başta söylediğim hatunla böyle birşeyden tartışmış olsaydım kolunu bacağını kırmıştım ne abisi ya yemişim niyetini ama seni suçlardım o adama bunu yapacak yüzü verdin diye herif haklı seni sevip sevmemesi ayrı konu
- +1 yıl
yok bak sımdı bu abı dedıgım ınsanı tanımıyrm ama ılskısı var arkımın kuzenı. facede eklıydı cunku kutahyaya arkıma gtmıstım ozmn tanısmısık kardeım dıo bana ztn ve nısanlısı var. bz bu yuzden tartısmadık ben blorf olsun dıe ayrılalım sevgını bellı etmıceksen dedım tamam dedı bıtırdı. bugun tam 1hafta sonra bana ıste bunları soledıkı ben faceden bakıorm bulamıorm barıs abı ole bsy yazmamıs bana. bu nerden gorduysekı ben bıle gormedım ole bsy konsmusluum bıle yok hıc bı facemde eklı
Cevap sahibi+1 yılbilmem artık nerden gördü takipte anlaşılan :)
- +1 yıl
dıdık dıdık ettım sımdıde yok ole bsy yazmamıs ıste adam:/ 12de mesaj attım konusabnlrmyz dıe ı aksamlar uzgunum yrn erken kalcm dedı bende bekledıgı gıbı ısrar etmedım pekı ı gecelr dedım. sımdı ben napıyım onun canını yakmak ıcın
Cevap sahibi+1 yılvelahavle şu salak karılar gibi davranma ne canını yakması :) akıllı kadın erkeği köle eder inat yada öfkeli olan değil karşındakinin senden daha kuvvetli ve daha az duyusal olduğunu unutma iş yapıyorum diye kendi canını yakarsın ah kadın aklı ah gram beyniniz kalmadı biliyormusun bu son senelerde farkındamısın hiç konuşmayan adam mesajına cevap veriyor mesaj atma yarında ne zamanlar işi olmaz ne zaman yalnız olma ihtimali olursa o zaman senin derdin ne diye sor neyin peşindesin de direk :)
Cevap sahibi+1 yılo ara düşünecek ne diyor bu bu mesaj banamı başkasıyla mı konuşuyordu o ara bir kafa gider onun :) muhtemelen cevabı biraz geç gelir
- +1 yıl
oyle dersem solıcek mı sankı? ewt köle edıordum onu ne zmn bılıormsn onu sevmedıgımde telıne bakmaynca ıstemeyınce kole oluyrdu. ama ben o cırkın ınsan olmak ıstemıorm. bunları yapmadan nası kole edebılrm pekı
Cevap sahibi+1 yılakıllı sen öyle sanıyordun ne köle olması o zaman elde etmekti amaç amacına ulaştıktan sonra ne köle olacak erkekler hedef odaklıdır sonuc aldıktan sonra yarış bitmiştir söylemesin isterse o tek mesaj onun beynini kemirir yok bundan şüphen varsa dahada işi ilerlet arkadaşınla felan mesajlaşırken alakasız ama karışık bir mesajı ona gönder ama devamında birşey yazma :)
- +1 yıl
ben boyle kucuk oyunlar yapmak ıstemıorm. benı elde bır var gormesın artık bunun ıcın napmalıyım dersın..
Cevap sahibi+1 yılbu soru için biraz geç değil mi? elde bir var düşüncesine sahip ise zaten olan olmuş ama böyle düşünüyormuş gibi gelmedi bana ben sana sahtekarlık yap dolandır demiyorum yalanda söyle demiyorum ki merak ettireceksin düşündüreceksin başka birşey işine yaramaz ki kıskandırmaya çalışmakta kadın aptallığıdır
- +1 yıl
haklısın ama ben ıstyrm kı artk benı kaybettıgını dusunsun :(
Cevap sahibi+1 yıltamam hiç arama o zaman :)
- +1 yıl
O arar yada mesaj atarsa?
Cevap sahibi+1 yılkonuşma anasını satayım küs :D yok şaka tabi birisine bakmazsan birisine bak mesaj atarsa geç cevap ver
- +1 yıl
tamam:) ıns ıse yarar yaaa tabı ararsaaaaaaaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyecektim arayacağını nereden düşündün diye :D
- +1 yıl
:((((((((((((((((((((((((((((((
Cevap sahibi+1 yılneee
- +1 yıl
aramalı bence bunca seyden sonra
Sen tepkisiz kal,umursama anlayacaktır ...
00 Yorumlaanlamaya gerek var mı bu saatten sonra
01 Yorumla- +1 yıl
sevıyorum bugun tam 1 hfta oldu:(
kaybettiginde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhıcbır zaman.
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıllık ilişkisini basit bir tartışmayla bitiren bir erkek bir kızın değerini ne zaman anlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler