Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım onu kabul etmem için 3-4 ay peşimden koşmuştu. Ona güvenmem için çok uğraştı. (aynı semtte oturuyoruz ve biraz piç olarak biliniyo, güven olmaz denilecek tiplerdendi) Sonra güvenimi kazandı ve başladık işte. Herşey güzeldi. Çok ilgilenirdi, kıyamazdı, üzmezdi. 2 kez ayrılık yaşadık ve boşta durmadı başkalarıyla çıktı. Sonra pişman oldu ve geri döndü. Mesajına 2 dk geç cevap versem dünyaları yıkan adam, şimdilerde benimle 2 dk konuşmuyor. Konuşuyorda, eskisi gibi değil. Her boka ağlıyon diyo. Çocuk gibisn diyo. Zavallı gibi durma karşımda diyo. Çevreden çok gamsız ve odun olarak bilinirim, ağladığımı gören insan sayısı çok azdır. Ama konu erkek arkadaşım olunca en ufak bişey bile içime oturuyo. Bu aralar eski sevgilisi mesaj atmaya başladı, onunla konuşuyo. İstemediğimi, bu durumun beni incittiğini söylediğim halde umursamıyo. Az önce tartıştık. Bundan sonra söylemicem üzüldüğümü kırıldığımı sen anla dedim. Anlamam ben :D dedi. Dalga geçer gibi söylüyo. Ve sürekli ben işime geldiği gibi davranıyorum diyo. Fazla mı sıkıyorum? Eskiden en çok o ilgilenirdi, ben kendimi geri çekerdim. Şimdi onun üzerine düştükçe o kendini geri mi çekiyo? Biri yardımcı olsun lütfen. Canım acıyo. O benim mutluluğumdu. Ama umursamıyo sanki. Nolsa anlicak değerimi? Çocuk gibisin derken napmamı istiyo
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar