Yakin erkek arkadasim garip davraniyor?

Biliyorum yaptığım yanlış simdi bu çocukla eski en yakın kız arkadaşım sayesinde arkadaş oluyorum çünkü o kızla o dönem sevgili oluyorlar sonra biz cocukla arkadaş oluyoruz grupça onlar ayrılınca arada kalıyorum ve ikiside birbirini kötülüyor bana karşı bende doğru olarak kız arkadaşımın yanında oluyorum ama o kız o zamanlar o çocuğu aldatmışti ona rağmen yanında oluyorum ve kız bana sırf dışarı çıkmaya param olmadığı için sinirleniyo birikiyo birikiyo ve diyo ki ben seninle arkadaş olmak istemiyorum arkamdanda konuşmuş zaten arkadaştan hatta bi kez sevgilisine dedikodumu yapmıştı ben onu affettim. Diğer cocukla lise bittiğinden beri arkadaşız arada buluşur telefonda konuşur birbirimize video falan yollarız hatta son dönemlerde sevgilisi vardı sonra ayrildilar bir sürü olay oldu. Geçen hafta işten çıkınca kahve içmiştik bir dahaki haftada buluşuruz diye anlaştık ve dünde bulustuk işten erken çıktım diye baya 4 5 saat zaman geçirdik bende bira icmistim vallahi koluna girdim sokak boştu diye yuruyemedim duzgun 1 2 kere ben hayatımda zeki anlaşabildiğim iyi insan istiyorum falan dedi bende salağa yattim. Yalan yok bazen ilgisi hoşuma gidiyo ama dostum olarak kalmasini istiyorum bugunde bu taraflardaydi bulunmadım annem izin vermiyo diye yarin yine işten çıkınca buluscam belki hata yapıyorum ama dostlugum bitsin hayatımdan çıksın istemiyorum çünkü ne kadar anlaşsakta hayatlarimiz farklı ya da sevgili olsak 1 ay sonra ayrilcaz birbirimizi kaybedicez dost olarakta diğer yandan bana serefszlik yapan kizin eski sevgilisi ne kadar iletişim bitsede herkesin kendimi suclu hissederim ama bu hareketlerden sonra napcagimi bilmiyorum arada istemeden yeşil ışık yakıyorum sonra arkadaşça davraniyorum bugün aradım yarın buluşalım mı dedi bende işten çıkınca 2 saat oturabiliriz Babam kiziyo dedim oof dedi çok mu istiyoj gelmemi dedi bende gelmek istiyosan gel ona göre gelcem dedi bende heee çok istiyom lutfen gel diyip gecistirdim şaka yoluyla napmam lazım napcami bilmiyorum normalde hiç böyle bir şey düşünmezdim ama 3 gündür kafami karıştırıyor lutfen yargilamayin ben yanlislarin farkındayım napmam gerektiğini soruyorum gelip erkekle kız arkadaş olamaz zaten demenizin bi anlamı yokm

Yakin erkek arkadasim garip davraniyor?