Bir aşk ve ihanet hikayesi?

Merhaba , cok sıkıntılı bir donemdeyim. Goruslerinize ihtiyacim var. Bir gun bir kiz beni sosyal bir ortamda ekledi ve biz sohbet etmeye basladik, olaylar ilerledi ve gorusmeye sonrasinda cikmaya basladik. Lakin bu kiz beni sosyal medyada ekledigi gibi diger erkekleride eklemeye devam ediyordu, zamanla kiza karsi birseyler hissetmeye sonrasinda asik olmaya basladim. Bir gun baska bir cocukla konustgunu yakaladm, cevap olarak birsey alamadm. Bana surekli soguk davranmaya basladi ve benden ayrildi. Sebep olarak asktan korktugunu soyledi. Ve bana olmayacak duaya amin demenin anlami yok diyerek gitti... Ben yikildim unutamadm 1 ay boyunca sosyal mecradan olsun gerek bulustgmuz yerler olsun hep onu aradm. Ve belli sure sonunda unutmaya basladm, birgun sosyal medyadan beni tekrar ekleyip, beni SEVDIGINI unutamadgini hep aklinda oldgmu soyledi ve agliyordu. Lakin o yakaladgm cocuga benden sonra gittigini 1 aya yakin konusup 3-4 kere bulustuklarini ogrendm. Zamaninda konustgu tek erkeginde o olmadgni biliyordum. Ve bnmle tekrardan birlikte olmak istedgini herseyin degiscegini soyledi durdu, ben once tersledim cnku istemiyordum. Zamanla belki tekrar olur diye kendimi inandirmaya basladm ama en buyuk sorun ortaya cikti. Bendeki GUVENSIZLIK, paranoyaklasmaya kadar ilerledi ve her hareketini sorgular hale gelip mutsuz olmaya basladm yeniden.. hala tanimadigi erkekleri eklemesi beni kotu ediyordu, ilk basta benim adimi heryere yazip, iliskisi var yapmasi sonra silmesi her hareketi beni dibe vuruyordu ve dayanamadm.. surekli guvensizlik yuzunden kavga etmye basladk cnku hic birseye inanamiyordum. en sonunda buna " erkek manyagi " oldgnu ve icimdeki guvensizligin beni paranoyak yaptgini soyldm bunu yediremedi, hersey yeniden bitti. Simdi ise canim aciyor, kiz guzel ve isteyeni cok malesef. Yurtdisinda ogrenciyiz. Bu durumdan kendimi duygusal olrak nasil cikarabilirim ve ne yapmaliyim? Hakli olan taraf kim? Nasil kurtulabilirim bu dusuncelerden?
Bir aşk ve ihanet hikayesi?