Sevgilimlen ayrıldık ama hala konuşuyoruz ve seviyor?

Sevgilimle 2 gün önce ayrıldık. Kız arkadaşım beni bende onu çok seviyordum. Halada öyle sanırım. Dedi bana ben kırılmaktan yoruldum tükendim dedi. Seni çok seviyorum ama kalbim çok kırıldı dedi. Ayrılmak ikimiz içinde en iyisi seni hala seviyorum ve ikimizede daha fazla zarar gelmesini istemiyorum dedi. Bana defalarca şans verdi ve ben hep o şansları tükettim. Ama bu sefer herşeyi anladım çok kısıtladım sevdiceğimi. Erkeklerle konuşma dedim profil foton çok güzel değiştir dedim her seferinde aynı şeyleri tekrarladım. Yanlış anladım hep onu. Benim sevme şeklim yanlış. Sevgilim çekici kızdır yani fiziği yüzü falan güzeldir. Ama ben dalga geçermiş gibi sevdim hep onu. Ama her zor anında hep yanındaydım tüm ciddiyetimle. Hatalarımı anladım. Beni hala sevdiğini söylüyor şu an arkadaşız ve bol bol konuşuyoruz. Dün bana aşk dedi. bitanem de dedi. Ama ayrıyız. Ben herşeyi anladım ona artık çok güzel davranıyorum hatta şarkı yazmayı düşünüyorum. Sesim kötüdür ama o beni her yönümle seviyor. Şarkı söylememi istemişti utandım söyleyemem dedim. Söylicem hemde kendi yazdığım şarkıyı söylicem. Onu kaybetmek istemiyorum. Ama artık bana güveninin çok sarsıldığını söyledi. O güveni yeniden inşa edebilir miyim. Onu hiç kırmadan incitmeden yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
ee erkekler sizin başınıza böyle bir olay gelmedi mi hiç. görüşünüz yok mu bu durum hakkında ayrıldık ama bana aşk diyor seviyorum diyor bitanem diyor ben gelinlikleyken sende damatlıkla olucaksın diyor? çok kafa karıştırıcı değil mi beni bırakmak istemiyor ama yaptığım hatalardan dolayıda içinde korku var
Güncellemeler
+1 yıl
O oynasın transformicesini toplasın peynirleri sövesim geliyor ulan gene sinir oldum kıza canımdan çok seviyorum diyorsun sevgiliykende bu... oyununu oynuyordun benimle konuşmuyordun o kadar şey yazıyorum ♥ yapıyordun tövbe tövbe ben seni kırdım hatamı anladım ama sen hala bir b. k anlamamışın be
Sevgilimlen ayrıldık ama hala konuşuyoruz ve seviyor?