Nasıl bana yaşattıklarını ona yaşatabilirim?

5 ay önce ayrılıp benden lisedeyken çıktığı kıza döndü 3 yılımız var bizim hiç bişey yaşanmamış gibi çekip gitti tabi bu arada benimle hiç iletişimi koparmadı 20 gün 10 gün 5 gün arayla sürekli belli bahaneler olarak yazdı 20 günü hiç geçmedi yani ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ve hala çok seviyorum sanırım yaşanmışlıklardan dolayı ilk aşkımdı o benim üniversite bitti ben daha mezun olamıyordum bana okulu bıraktırdı kıskandığı için ve bana sahip oldu bu hamile kaldım ondan kürtaj olmak zorunda kaldım beni o kadar çok yıprattıki hala da seviyorum bekliyorum belki siz bana gurursuz diceksiniz o bu diceksiniz ben herşeyi sevdiğim için yaptım bir kaç şey dışında pişmanlığım yok beni merak ettiğini falan söylüyor rüyamda gördüm iyi misin falan diyor mesajlarda ben onu kendime nasıl döndürüp bana yaşattıklarını bir nebze ona yaşatabilirim canı benim kadar yanmasın ama şu 5 aydır yaşadığımın azcığını yaşasın istiyorum bir gün olsun gözümün yaşı dinmedi çünkü bu yaz düğünümüz olucakken biz ayrıldık yani bana yardım edin lütfen
Nasıl bana yaşattıklarını ona yaşatabilirim?