Ayrılan gururlu bir erkek geri döner mi ?

1 ay önce sevgilim benden ayrıldı. 5 aydır beraberdik. Senin yaptığın hatalar, her kavgada ayrılalım demelerin beni çok yordu dedi ve bitirdi.Bu beni aynı nedenden ikinci terk edişi ilkinde çok yalvardım ,hatalarımdan dolayı çok pişman olmuştum , bunu anladı ve geri döndü seni seviyorum ama eskisi gibi olamam dedi ama ben asla hatalarımı tekrarlamadım . Ama 1 ay önce tekrar bitirdi eskisi gibi olamıyorum,seni çok üzüyorum, bi daha o hataları yapmadın,pişmansın biliyorum ama ben eskisi gibi diilim dedi ,seni seviyorum evet ama seni üzmek istemiyorum ve evet seni özlicem dedi ,sarıldık birbirimize ve gitti . Bİr daha hiç aramadım ,mesaj atmadım ona ama ilk defa 20 gün önce msn iletisine ispanyolca " sevdiğim" gibi bisey yazmıs sonuna da üç nokta koymus. ne msnden ne de facebookdan silmiş beni. Ama karşıma çıkmıyor, beni görmemek için ne gerekiyorsa yapıyor ,gözlerimin içine bakamıyor daha doğrusu gözgöze gelmemek için sürekli yere bakıyor, dersi bitince mesai günü olmasa bile işe gidiyormuş. Çok gururlu biri ,sen benim ilk aşkımdın dedi ,ilk defa biri için gururumu ayaklar altıma aldım dedi .Onu gerçekten çok seviyorum ama döner mi diye düşünüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama sizce döner mi ? Hala seviyor mu beni ?

Ayrılan gururlu bir erkek geri döner mi ?