Onu unutmam gerekiyo.. Bir erkeği unutmanın en iyi yolu nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılBak canım.
Hemen hemen hepimiz "bir erkeği" ya da "bir kadını unutmak zorunda kaldık hayatlarımızda.
Ve bunu bir defa da değil, bir çok defa yaşadık.
Bir erkeği ya da bir kadını unutmanın "en iyi formülü" gibi bir şey söz konusu değil zaten.
Hayatımıza yeni giriş yapmış olan insanlar,yeniden sevdiğimiz insanlar her daim olacaktır.
Unutmak nedir ki? çok mu önemli bir eğlemdir? onu artık sevmemek gibi bir seçeneceğin olacak ilerleyen zamanlarda, veriye dönüp baktığında hatırladıkların sadece suratında sarsak bir ifade yerleştirecek "keşke bu kadar ezilmeseydim" diyeceksin. tek keşken bu olacak tatlım.
O, ve diğerleri...
Hayatın sonu değil.
Sadece dik dur, kendi kendini sars. depresyon modlarına hiç girme. "aman" de geç.51 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger gerçekten sevdiysen hiç bir zaman unutamazsın ben şuan nişanlıyım ve ona gercekten cok aşığım kendimi onun yanında cok huzurlu buluyorum ama ondan önce birini sevdim 1 sene boyunca her gün gördüm hep bakıştık bi gün çalıştığım iş yerine geldi konuştuk falan çıkışlardada geldi ama bi gün arkdaşım gördü ve sevdiğim kişiyi tanıdığını söyledi evli ve 2 çoçuk babası olduğunu duyunca dünyam basıma yıkıldı işten cıktım telefonumu kırdım aylarca dısarı cıkamadım ve üstünden 4 sene geçti ama hala içimde bi burukluk war gecende onu gördüm ve tuaf oldum lafı cok uzattım ama unutamazsın bi başkasını sever aşık olursun ama o senin her zaman kalbinn ufacık bi köşesinde durucak :(
31 Yorumla
Yapman gereken şu sevdiğin hobilerinle ilgileneceksin sonra erkek arkadaşların la konuşacaksın samimi değil normal bir şekilde zaten unutmaya başlıcaksın o senin umrunda bile olmıcak zamanla he ama duygusal anlarda aklına gelir geçmişi hatırlarsın onuda hatırlıcaksın elbet yani ilk arkadaşlarınla muhabbet et sonra eğlencene bak onu düşünme zaten unutcaksın ama eğerki çok sevdiysen cidden yüreğinle ona birşey diyemem ben bir zamanlar çıktığım insanı 1 sene unutamaığımı biliyorum.
33 Yorumla
Unutmanın bir yolu yok, dahası bir taktiği, bir yöntemi. Ama bu demek değil ki onu asla unutmayacaksın. Bu sadece zaman alacak. Ve buradaki temel nokta bu unutma zamanını en az üzüntü ile geçirebilmen ve onu saplantı haline getirmemen. Çivi çiviyi söker kısmı bence yapay ve genelde ters işleyen bir yöntem olacaktır. Onun yerine bu döneminde seni anlayan bir arkadaş çok daha sağlıklı bir çözüm bence...
14 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
58Cevap
Sil ondan kalan tüm mesajları. Mektup vs varsa yırt at. Bazı insanlarda bu etkili oluyor.. Anıları aklından silemezsin ama daha az düşün en azından,beynini onunla yormamaya çalış.Onun sana yaptığı kötülükleri düşün,iyi anılarınızı düşüneceğine.Ne bileyim sana aldığı hediyeler filan varsa acımadan çöpe at hepsini.Başka biriyle deneme,daha çok acı çekersin yoksa..Zamana bırak :)
11 Yorumla
+1 yılZamanla unutmaya başladığını hatırlayacaksın.Yeterki onu az düşün ve günlük hayatına konsatre ol. Yeni bir şarkı-yada dua ezberle yada kemal sunal ve benzeri derecede komik aktörlerin filmlerini izle stres at ve yeni hobiler edin ve geçmişi mümkünse fazla düşünmemeye çalış. haziran-yada ağustos ayına geldiğinde aradaki farkı göreceksin.
11 Yorumla
+1 yılaklıma bu şarkı geldi birden...
Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti
Vagonlar bir dolup bir boşadı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı
Unutursun içim yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın ola kendini başkasına bırakma tamam iyi bir dost iyi bir sırdaşın olabilir ama ben başka biriyle başlama derim.. onu unutmak kolay değil sadece zaman gerekiyor ve bu zaman diliminde onu olabildiğince düşünmemeye çalış gittiğiniz yerler varsa oraya gitme ne bileyim kafanda bitir yani ve kendine oyalanacak bir şeyler bul aklını ona ver ve yalnız kalmamaya bak derim ben ve ve tabi ki dua et canım . . .
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılumarım zor olmaz senin için inşAllah :)
unutmak diye birşey yok bana göre. unutmak demek hafıza kaybı yaşamak demek.
insan en iyisinide kötüsünüde isteyince hatırlar. Ne olur ...sadece zamanla hisler , duygular
yok olur. baksanda birşey hissetmezsin... bir şey ifade etmez. boş gelir.
hayatına devam edeceksin. ayrılma konusuna göre değişir tabi bu. terk mi edildin , sen mi ayrıldı, neticede ben çokk kişiler gördüm aşkına sevgisine sahip çıkan... düştükçe kalkan.30 Yorumlabazi insanlar gercekten salak ya surda kiz normal bi soru soruyor dalga ya aliyorsunuz :@ ... canim unutmicaksin bu kesin bende unutmadim zamanla sadece alisiyorsun zamana birak öyle birsey olucak ki onu unutmicaksin ama umursamicaksinda
11 Yorumlaabdestini al 2 rekat namaz kıl istareye yat... sıgın Allah'a unutman gerekıyorsa icine bi ferahlık gelir... ununtmaman gerekıyorsada hayırlısını dıle ve mucadele et...
48 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim cevabiniz cok guzel
+1 yılBen kendime göre normal lakin diğerlerine göre aşırı uç biri olarak tanınıyorum.
Dürüstçe söylemek gerekirse Ameller niyetlere göre nail olur
Sen unutmak derken en azından kendine samimi isen Unutmaya niyetlen zaman geçtikçe unutma fikrine alışırsın sonrasında bir bakmışsın sende hiç bir anlamı kalmamış o zaman fark edersin unutmak için bile o kadar çaba sarf etmene gerek bile yokmuş. Ha bu arada ALLAH var gayrı yok. sen niyetine gir ALLAH yeter.21 Yorumlaunutmagi dusunme ,cunki,unutmagi dusunduyunde de onu dusunmus olursun,sana tavsiyem aklina geldiyi her an baska seyler dusun,arkadaslarinla bulus,kafana gore takil,zaman sana yardim edecekdir
13 Yorumla
+1 yılyok bi yol be, 2 senedir unutamdm beeee cunku biz yuregmzle sevdik ..
511 Yorumla- +1 yıl
bende aynsn dyrm ama nplm svdik bikere :(
- +1 yıl
ah keske ama onunla hersey guzeldi ... :)
- +1 yıl
haklsn ama iste yurek ne yaparsa yapasin iyi veya kotu onu sevdigi belki hala seviyo sevmektende zerre kadar psmn duymuyr ama araya nefret girince insan sogur :/ :))
- +1 yıl
bende ayni krgnm hemde baya bi çok, su an onun sevdigi var sevgilisi yani ben hala onu seviyorum salak gibi :(
- +1 yıl
sagol allah herkesin yardmcisi olsun insallah :/
bende senle aynı durumdayım düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe hemen oyalanacak bişey buluyorum ama en kötüsü de sabah kalktığımda ayrıldığımızı herşeyin bittiğini hatırlamam ve yatağın içinde ağlamam güne berbat başlıyorum tek umudum geri dönmesi ondan bi ses bekliyorum..
01 YorumlaKafanda bitir. Unutmasanda olur ki hemen unutamazsın zaten. En temiz yöntem. BENCE.
41 Yorumla
+1 yılBaska birini bulacaksin..ilk basta zor olacak,birini severken baskasi ile olmak..ama zorlayacaksin kendini,yenisini seviyormus gibi yapacaksin..bir sure sonra ya yenisini gercekten sevmeye baslamussindir ki bu durumda eskisini unutmussundur zaten. Yok hala yenisini sevememissen zorla gidiyosa ayrilirsin ama en azindan eskisini daha az dusunuyorsundur emin ol..
01 Yorumla- +1 yıl
İşte sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz 4 sene oldu 4 senede en az 4 erkek arkadaşı oldu ama ben bir kıza bile yan gözle bakmadım..
unutamazsn sdce alışırsın ama bnden sna arkdş tavsyesi sakın başka br erkeği alma hayatına hem kalbndekine hem yanındakine ihanet olur. bak ben brni sevyrm 3.5 aydır olmycğnı bldiğim halde bna teklif edenlere hyr dyrm çnkü hem yanımdakne hem kalbmdekine saygısızlık olur
11 YorumlaGuzel bi alisveris son model araba 2 3 kere de kuafore git adini bile hatirlamazsin ;)))
13 Yorumla- +1 yıl
Iyide lafmi guzelimmn super olur istersen senle gidelim carsiya altini ustune getirelim inan bidaha adini anmazsin ... uzulme sen sikma canini kimler geldi kimler hecti de allaha dua et hakkndan hayirlisini dile o seninle olucaktir kafani topla kendine guven .. su akar ytgni bulur
+1 yılEn iyi yol:zaman
Süreci azaltıcak kestirme yol ise : Ne ona görün,ne de onu gör.21 YorumlaDünyada milyonlarca kıymetli insan olduğunu düşün, bir de onu kıyasla insanlıkla o zaman soğursun..
11 YorumlaBu soruyu erkek sorsaydı vay halıne derdım..Bayan sordugu ıcın unutursun derim yakında...Daha iyisini buluncaya kadar tabi :)
11 Yorumla
+1 yılKafanda bitir, sana yaşattığı kötü günleri hatırla.
11 Yorumla
+1 yılBaşka bir erkeği sevmeye bakış zaten seveceksiniz ve o erkekle çık öbürünü unutuyorsunuz
13 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
aynen bende öyle yapmıştım,de?
Vazgeçme hakkını kullandığını kabul et. Vazgeçen sen miydin yoksa o muydu bilmiyorum ama yalnızlıktan galip çıktığını düşün.
11 Yorumla
+1 yıl"Onu unutmam gerekiyor" farkında olman başlama süreci işte
31 Yorumla- 10 Yorumla
Unutamazsın.Yokluğuna alışabilirsin sadece zamanla net bu böyle.
20 Yorumlaegerki hala seviyorsan zor derim ben, sevmiyosan unutursun hemen.
allah yardimcin olsun11 Yorumlaonunla ilgili tüm herşeyi çıkarıp atmakla başla işe hatırlatacak herşeyi kaybet ortadan, ne konuş ne ara ,zor benimde durumum senle aynı ben bunları yapamıyorum bi ümit var içimde hep
27 Yorumla
+1 yılunutcam die ugraşma illa akısına bırak zamanda eksilcek..
10 YorumlaHafızanı sildir diycem ironik bir yaklaşım olacak. 3 yaşından sonra yaşayıp unutamaycağın bişi yok :) arada sırada da olsa aklına gelcektir. mesela onu unuttum demek bile hatırlamaktır. bunu unutma ;)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşlarınla gez dolaş özellikle sahil kenarlarını tercih et dolabını boşalt tekrar düz yemek yap evi toparla...
05 Yorumla- +1 yıl
niye?
- +1 yıl
unutmanın yollarını söyledim sana bunlar+zaman özellikle zaman çok önemli bir faktör
Önce ona muhtaç değilim de sonra gaz ver kendine o büyük değil ben büyüğüm falan :) sonra yeni birini bul unutursun
11 Yorumla
+1 yılbilgisayar değilsinki kendine format atasın, yaşanmış anılar duygular kolay kolay unutulmaz zamanla belki unutulur, boş kaldıkça uunutmak dahada zor gelir, yerini bir başkası alınca daha çabuk unutursun belki
10 Yorumla
+1 yılYolu falan yok kimse kimseyi unutmaz sadece soğur... Zamana bırakacaksın başka yolu yok, şimdi gelip de bana zaman ile ilgili aforizma falan yapmaya kalkışma, onu da peşin peşin söyleyim ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Umursamamak.
İnsanlara değer verdiğin kadar değerliler.01 Yorumlaondan daha ii daha sert bi erkek bulmak sizinle az ilginen bi erkek olcak ki unutun ben ciktiim kızla çok ilgilendim beni aptal yerine koydu ;););)
02 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker demek istemiyorum ama sosyalleşmeye bak bence.
01 Yorumla
+1 yılonu unutmaktan vazgeçmektir... Unutmaya çalıştıkça unutamadığını anlayacaksın oluruna bırak hayatı zamanı geldiğinde unutulur.
12 Yorumla- +1 yıl
Keske kolay olsa
+1 yılBir erkeği Unutmak istiyorsan unutursun . En yakın arkadaşını al Gez Dolaş yeni yeni şeyler yap yeni şehirler yeni tatlar dene . Hayata karşı bakış açını güçlendir :) Ayrıca unutmak için kendini zorlama akışına bırak elbet unutursun
10 Yorumla
+1 yılherseyin bi zamani var, ondan nce veya snra olmaz :/
01 YorumlaÖncelikle "O" bile desen, ondan bahsetme.
11 Yorumlao olmasa da hayatın devam edecek ve en onemlısı o yokken de mutlu olabılırsın bunu aklından cıkarma
00 Yorumla
+1 yılunutursun yawrum unutursun . . Unutulmayan hangi aşk varki sadece zaman lazım . .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka bi erkeği yarabandı yapmak onu düşünüp düşünp müzik dinlememek ve fazla boş kolmamak bi meşkuliyet sosyal ortam bulmak bu dört şeyden 3 ünü yaparsan aşık olsanda 1 ayda unutursun.
11 Yorumla
+1 yılGerçekten unutmayı isteyeceksin ve ona dair herşeyi hayatından kaldıracaksın
01 Yorumla
+1 yılonun varlığını bastırabilecek her anıyla yanında olacak bi yarabandı bul işin bitince atarsın :)
06 Yorumla- +1 yıl
pişman olmazsın emin ol kendimden biliyorum .cok iyi yarabandı görevi gördüğümü söylemişlerdi :D
- +1 yıl
evet ağlayamam ki :) iyi tanırlar normalde beni bu site de de bakma yeni olduğuma :D
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir erkek ama unutmak için değil sevdiğin için birlikte olacağın başka bir erkek.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalbini çıkarsan , bir tepsiye koysan üzerinde o kişiyi kazısan da izi kalır
10 Yorumla
+1 yılonu merkezden çıkarıp kendini koymalısın
21 YorumlaZaman ve onu hayatından çıkardığına kendin inanmalısın ilk önce..
00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılacı acıyı bastırır demişler.git babanı anneni filan bıcakla.unutursun
10 Yorumlaistesende unutamazsın o yzden hiç zorlama kendini ;)
10 Yorumla
+1 yılBaskasini bulmak daha sonra baskasi daha sonrasi daha sonrasi laskolmak...
00 Yorumlaniye sevgilimi değilde bir erkeği yada kadını diye sorarlarki bisex muamaelsi yapmayız kimseye
00 Yorumla
+1 yılsadece zaman başka yolu yok
11 Yorumlaonunla olan kotu anılarınızı aklına getir
11 YorumlaBirşey diyimmi sana 13 yaşindayım çekmediğim acı kalmadı bu yüzden umursama o sana dönücek merka etme senn
00 YorumlaÇok özür dilerim. Yanlışlıkla sizi listemden sildim tekrar onaylar mısınız?
00 Yorumlakızların sürekli yaptıgı bi taktik var sen nasıl bilmiyosun anlamadım , hemen baska bi erkek bul bak nasıl unutuyosun...
03 Yorumla
+1 yılOnu yeni bir kızlar görmen ya da birilerinden seni unuttuğunu duyman bunları söylediğim için bilinç altına oturmuş olabilir ve bir etkisi de olmayabilir. k bakma.
01 Yorumla
+1 yılBaşka bir erkek,
Ne demişler ; " Çivi , çiviyi söker. Budur bunun ilacı."
:D00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?