Ben sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum dedi ve gitti hiç bişey yokken lütfen yardım edermisiniz?

eski sevgilim ilk başta peşimden okadar koştu işte ben seni hayatımda istiyorum bana bu fırsatı ver hiç üzmeyecem seni dedi ama bir okadarda eski sevgilileriyle olanı biteni anlatıyordu sunla sarılarak uyudum ama aklımda başkası vardı falan önemsiz oldugu için anlatıyorum diordu ben ona karsı bişey hissetmiyordum ve sevmek istedim bana işte sev ozaman beni diyip duruyordu herkese beni araştıran sanki ciddi düşünüyormusum gibi her yaptıgımı takip eden normal arkadaşlarıma ben onla sevgiliyim diyen insan sen beni seveceksin bende seni bırakacam öylemi diyen insan güzel gidiorken herşey ama mutlu değildim bir insan biriyle sevgili oldunda mutlu olur bir mesaj atması bile yeter mutlu olmasına bu bana hep yanlış yapıp durdu ben attan aldım hep bana mesaj atmamaya başladı aradan 5 saat geçtikten sonra mesaj atıyordu hiç bişey yokmuş gibi astsubay kendisi en son biz söz paylaştı neden bunu paylaştın dedim öylesine dedi beni yakın görmüyormusun ki dedim eski sevgilisiyle arasında geçenler aklına gelmiş üzülmüş tamam dedim anlayışla karşıladım ama bana eskisi gibi değildi işine gelince mesaj atıyordu sonra bende biraz kendi haline bıraktım mesaj atmadım bu sefer hayırdır neden mesaj atmadın dedi bu saatten sonra sana ne anlatacam ki zaten dedi alttan aldım sonra sabah mesaj attım ben alttan alıyorum ve seni seviyorum diye yazdım gönderdim güldü sonra gene hiç yazmadı mesaj attı nolur beni affet ama ayrılalım yazmış neden ben bişey mi yaptım dedim oda ben senin sevgine karşılık veremiyorum senin sevdiğin gibi aklıma eskiler gelirken sanada haksızlık yapıyorum dedi ihanet ediyorum sana dedi ben çok şaşırdım hiç bişi diyemedim sen bilirsin dedim tek yazdığı sağol benden uzak ol demek oldu sanki ben onun üstüne gidiyormusum rahatsız ediyormusum vebalıymışımda konuşulmayacak cirkin bir insanmısım sevilmeyecek birisiymişim gibi bunu dedi şok oldum kaldım napmam lazım yardım edermisiniz
Ben sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum dedi ve gitti hiç bişey yokken lütfen yardım edermisiniz?