Sevgilime güvenim sıfır daha devam etmeli miyim?

Sevgilime yazan erkek çok oluyor ve ben buna karşı çıkıyorum. Konuşma engelle diyorum ama engellerim tamam diyor sürekli soruyorum daha engellemediğini söylüyor artık yazmıyorlar zaten diyor. Hesap şifresini istiyorum hesaba bir giriyorum ki tüm mesajlar silinmiş sonra bir saat geçmeden şifre değişmiş giremiyorum!

Ve en sonunda kız arkadaşıma güvenim sarsıldı denedim onu. Sahte bir hesap açtım yakışıklı bir çocuğun fotoğrafını koydum. Merhaba ile başladık baya konuştuk. Bana söylüyor şu yazdı, bu yazdı diye ama ne yazdığını söylemiyor. Bende o sahte hesaptan 1 hafta yazdım, aynı okuldanız fakat farklı bölümlerdeyiz diye tanıttım kendimi ve en sonunda çıkma teklifi bile ettim. ''kabul edemem sevgilim var, arkadaş kalabiliriz ama '' dedi bende ısrar ettim ''daha sonra değerlendir o zaman her zaman geçerli'' dedim. O da ''tamam bakarız arkadaş olarak kalalım'' dedi gülücükler koyup.

Sonra sevgilim bana yazdı ''teklif etti şu çocuk'' bana dedi ve ekledi ''çocuğu reddettim ama gideri varmış aşkım, ben yakışıklıya yakışıklı , güzele güzel derim, bu çocuğu daha önce okulda hiç görmemiştim okul açılınca gidip bakacam gerçekten var mı böyle birisi'' dedi. Bende ''istediğini yap, azcık saygın yok bana ben sevgilin miyim yoksa arkadaşın mı belli değil, benim isteklerimi ve söylediklerimi yerine getireceksen varım yok diyorsan yolun açık olsun serbestsin dilediğini yap'' dedim.
O da güvenmiyorsun bana dedi ayrılalım dedi, ne yapmalıyım?
Sevgilime güvenim sıfır daha devam etmeli miyim?