Nişanlım beni arkadaşımla aldattı psikolojimi nasıl düzelticem?

merhaba arkadaslar 26 temmuz da 4 yıllık sevgilimle nişanlandık herşey harika gidiyordu beni sevdiğinden emindim nişanımızdan 15 gün sonra Almanyadan bir arkadaşım geldi nişanlımla birlikte onu dışarı çıktık sabah 5e kadar gezip alkol aldık annemler evde değildi nişanlım da bizimle bizim eve geldi ( merkeze 2 saat uzaklıkta oturuyor kendi evine gitme şansı yoktu arkadası 9 da gelip alacaktı) kız arkadaşım koltuğa yattı ben yere yattım nişanlım mutfakta oturuyodu arkadasını bekliyordu ben saat 7 gibi buların inleme sesine kalktım bir uyandım bunlar koltukta iş pişiriyor kovdu evden utanmaz arlanmazlar gitmiyolar da bagırdım çağırdım gidin diye nişanlıma bende seni aldatacam dedim öyle diuince bana tokat attı bende gittim şikayetci oldum sonra da uğrasmamak için şikayetimi geri aldım 3 4 gün boyunca bu geldi yalvardı yakardı istemedim numaramı değiştirdim kafa dinlemek için ankaraya gittim geldiğim de yine geldi ama kendini affetirmek için değil şikayetci oldun senin yüzünden mesleğimden oluyodum falan dedi çok zoruma gittim yalvarıp yakaracağı yerde bunu söyledi kesinlikle barışmak gibi bir niyetim yok ama psiklojim bozuldu içim de kin nefret ne ararsanız var daha 15 günlük nişanlıkyen bunu yaşamak cok zor gerçi Allaha şükür evlenmeden gördüm gercek yüzünü ama o kadar doluyum ki ne yapacağımı bilmiyrum kafamı topluyamıyorum depresyon halindeyim napsam netse bilmiyorum nasıl düzeleceğimi de bilmiyorum...
Nişanlım beni arkadaşımla aldattı psikolojimi nasıl düzelticem?