merhaba arkadaslar 26 temmuz da 4 yıllık sevgilimle nişanlandık herşey harika gidiyordu beni sevdiğinden emindim nişanımızdan 15 gün sonra Almanyadan bir arkadaşım geldi nişanlımla birlikte onu dışarı çıktık sabah 5e kadar gezip alkol aldık annemler evde değildi nişanlım da bizimle bizim eve geldi ( merkeze 2 saat uzaklıkta oturuyor kendi evine gitme şansı yoktu arkadası 9 da gelip alacaktı) kız arkadaşım koltuğa yattı ben yere yattım nişanlım mutfakta oturuyodu arkadasını bekliyordu ben saat 7 gibi buların inleme sesine kalktım bir uyandım bunlar koltukta iş pişiriyor kovdu evden utanmaz arlanmazlar gitmiyolar da bagırdım çağırdım gidin diye nişanlıma bende seni aldatacam dedim öyle diuince bana tokat attı bende gittim şikayetci oldum sonra da uğrasmamak için şikayetimi geri aldım 3 4 gün boyunca bu geldi yalvardı yakardı istemedim numaramı değiştirdim kafa dinlemek için ankaraya gittim geldiğim de yine geldi ama kendini affetirmek için değil şikayetci oldun senin yüzünden mesleğimden oluyodum falan dedi çok zoruma gittim yalvarıp yakaracağı yerde bunu söyledi kesinlikle barışmak gibi bir niyetim yok ama psiklojim bozuldu içim de kin nefret ne ararsanız var daha 15 günlük nişanlıkyen bunu yaşamak cok zor gerçi Allaha şükür evlenmeden gördüm gercek yüzünü ama o kadar doluyum ki ne yapacağımı bilmiyrum kafamı topluyamıyorum depresyon halindeyim napsam netse bilmiyorum nasıl düzeleceğimi de bilmiyorum...
Cevabın nedir?
+1 yılVay pislik vayyy ulan sinirlendim biliyo musun Allah seni beladan kurtarmış uzulucegine Sevin valla bak hayırlı i seni haketmiyo kızım arkadaşın da ayrı şerefsiz nisalınla hemde nisanlinda ayrı şerefsiz topu şerefsiz ulan bu senin arkadaşın siz nasıl arkds olmuşun uz ya neyse boşver üzülme canım valla değmez bnce hmn başkasını bul bunada artık onunla olan fotonu atar düğüne davet edersin ;))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya kardesim afedersin ama sende normal degilsin arkadasin kimki onunla nisanlink tanisdiriyorsun ha oda nisanli evli olsa ayri * aarkadaslae hepsi oyle olur nisanlinda serefsizmis gerci ama iyi olmus gormussun yuzunu ama bir daha arkadas sokma hayatina kizlardan kizlara kizlar kanka olmaz kesin ve net soyluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılya kız sene de bir geliyor diye ve zaten gecen sene tanıstırmstım ama bende arkadaslrımın nişanlılarıyla tanısyorum veya esleriyle aynı evde oturup cay kahve içiyruz muhabbet ediyoruz ben ne arkadaslarımın eşlerinden nişanlılarından bana karsı yanlış bir hareket gördüm nede ben yaptım
+1 yılbir psikiyatriste git durumu anlat vereceği ilaçları düzenli kullan aklını uzak tutucak uğraşlar bul hayatına renk katmaya çalış. şanslısın yinede evlenmeden anlamışsın ne mal olduğunu demekki seni haketmiyomuş salla he de geç. Bu arada seven insanı aldatan herkesin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ablacım senin nişanlın g*t arkdşın kaşar bunlar alkolün etkisiyle iş cinseeliğe girer arkdşanda senden güzel se olmuştur ha çok dert etme sen daha iyi lerini bulursun seni her anlamda mutlu eder
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
34Cevap
Eve bir tane boks torbası al aklına geldikçe git yumrukla. Hem kasta yaparsın :)
Şaka bir yanada. Gidipte sende birisiyle birlikte olup kendini aşağılık bir hale getirme sakın. Verilmiş sadakan varmış Zamanında farketmişsin. buna şükret otur kıçıyın üstüne :)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloncelikle cok gecmis olsun.. alkol bosuna haram degil guzel arkadasim.. insanin icindekileri eyleme dokturuyor iste. Allah a sukur etki kurtulmuşsun.. acin buyuk aldatilmis bir es olarak seni cok iyi anliyorum.. okurken bile icim burkuldu. kimsenin yaptigi yanina kalmaz. ben iki sene icinde bence buna sahit oldum daha olacagimada inaniyorum. icinki ferah tut. Allah a sığın ve alkol bir daha alma bundan bir ders cikar.. umarim haddimi asmadim.. opuyorum cok.. uzulme gececek
12 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekür ederim Allaha havale ettim zaten sadece bu psikolojıden kurtulamıyorum o yüzden sıkıntı çekiyorum
Cevap sahibi+1 yıldaha cok taze canim.. bu olmasa anormal olurdu
Yol yakinken gormussun ne mal oldugunu.
Alkol her türlü pisliği beraberinde getiriyor iste..
Kendine ugrasacak farkli hobiler edin spor yap calismiyorsan bir işe gir yeni insanlar tani. Kalabalik bir nebze olsa kafanı dağıtır belki..
Rabbim gönlünü yatıştırsın. Üzücü.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra kızlardan uzak tutunca bana güvenmiosun sıkıosun bunaltıosun diolar haklıyız işte!!! nefis denilen bişey var. sevgilin varsa kız olmıcak hayatında bu kdr basit!!! seninde yaptığın yanlış elin kızını hele bide güzelse ben hayatta aynı odada yatırmam. sende hatalısın. araya her zmn şeytan girer!! gerçi adamda meyilliymiş demek görmüş oldun böylelikle
00 YorumlaYa kusura bakma da sen neden 3lu takiliyorsun ki arkadasini kendin gezdir ben her zaman hicbir sekilde yakin dostumda olsa guvenmem insanlar icki icip ayni evde kalmissin cok sacma
13 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde kalma değil nişanlım işe gidecekti merkese 2 saat uzaklıkta 8 9 gibi arkadası alıp gidicek ve zaten 5 de mekandan cıktık 6ya dgru eve geldik nerden bileyim ben bunların böyle bir adilik yapacağını gecen sene de birlikte gezdik tozduk bir problem olmadı insan yerine koydum o erefsiz de ben mutfakda kahve falan içeyim kendime geleyim çok sarhoşum nası gideyim deyince tamam dedim insan beklemez ki 15 günlük nişanlısından böyle bişi mlletin kanı bozuksa ben napayım
- +1 yıl
Bence hicbir zaman sevgilinle arkadaslarini ya da onun kiz arkadaslarini bir arada tutma meraba meraba o kadar yani mekanlar falan anladigim kadariyla rahat serbest bir yasaminiz var bu tur seyleri onemsemezsiniz belki ama bence bir arada bulundurma yani uzak tut kiz milleti erkeklerden daha serefsiz cogu arkadasinin ayartmadigi ne malum yan8
Soran+1 yılrahat bir yaşantı değil ama nişanlıma çok güveiyordum kendimden şüphe ettim ondan etmedim 4 yıllık ilişkiiz de nerdesin diye sormuş değilim işi gereği bayanlarla karsılasıyordu konustugu seyleri gelip kelimesi kelimesine anlatırdı
çok üzüldüm... ne yapmalısın ne desem boş önemli olan nişanlı olman değil önemli olan ona değer vermen ve sevmenle alakalı bir durum...
ne yapacağına gelince kararından asla vazgeçme
zaman herşeyin ilacı
şunu unutma eğerki biri seni yeterince seviyor ve önemsiyorsa seni asla aldatmaz
kendine değer ver unutmak için caba sarfet zamanla göreceksin yok olacak...02 Yorumla
Soran+1 yılunutmak problem değil ama o görüntü düştüğüm o rziil durum aklımdan cıkmıyorum nişanlıma da çok düşkündüm onunla çok mutluydum bu yaşadığıma hala inanamıyorum.. o görüntüyü unutmak problem benm için
+1 yılvalla kafanı toplamak için bir tatil yap imkanın varsa, alkol al arkadaşlarınla kafa dağıt git sana yaşattığının aynısını ona yaşat gebersin köpek
02 Yorumla
Soran+1 yılonu düşündüm ama yapamadım kendime yakıştıramadım yaptığı yanına kar kaldı yani
- +1 yıl
o düşünmüş mü zevk çığlığı attırırken başkasına acıma yetime demişler kardeşim yine sen bilirsin tabi yolun açık bahtın güzel olur umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaat 5'e kadar dışarıda alkol alıp sürten 2 kız ve 1 erkeğin olduğu bir evde başka nasıl bir şeyin olması beklenir ki? Siz mezhebi genişler için normal şeyler bunlar hatta sen de katılsaydın 3 lü devam etseydiniz
00 Yorumlaikisi de rezilin tekiymiş insan iradesini böyle kaybedemez ne olursa olsun sen bunu düşünme artık yoluna gitsin her ikisi de önüne bak sen
00 YorumlaÇok sukur farketmissin erkenden. Kimse bunu yaşamayı haketmez ama hayat işte. Tüm güzellikler seninle olsun. Umarım kolaylıkla atlatirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
+1 yılpsikolojini düzeltirsin de önce nişanlınla arkadaşına bir tekme at o baya rahatlatır :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltekmeyi attım fazlasıylaa
- +1 yıl
o zaman düşünmeyi bırakacaksın. zaman harbiden işe yarayacaktır merak etme ;)
şikayetini niye alıyorsun ki.
keşke almasaydın.. böyle bir saçmalık olabilir mi..
Şerefsiz..01 Yorumla
Soran+1 yılmahkeme mahkeme gezip suratını görmek istemedim
Biraz ağla. Zamanla geçer. Böyle piçleri musallat ediyorsunuz ya hayatınıza müstehak size.
02 Yorumla
Soran+1 yılalnın da şerefsiz yazıyodu da ben olsun dedi manyak msın sen kardeşim adam bu güne kadar dört dörtlüktü ben mi dedim sen çok iisn biraz o* çocugu ol diye sacma sapan yorum yapmayın ltfen
Hep derim alkol zararlıdır içmeyin diye ama hep tuhaf karşılanırim :)
S. et sukret halune serefsizin birinden kurtuldun12 Yorumla
Soran+1 yılona şükür zaten de düştüğüm durum aklımdan cıkmıyor bu görüntüyü unutamıyorum
+1 yılAllahin iyi kuluymusun ki evlenmeden once ne oldugunu gostermis sana neden uzuluyosun sana bise yapmismiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılo şekilde yakaladım evlilik hazırlığı yaparken gelinlik bakarken eşya secerken yeni bir hayat kuracakken o şekilde yakaladım sence de üzülmem normal değil mi? Tabi Allaha şükür evlenmeden oldu ama bu durum da kolay bir durum değil
- +1 yıl
Anlamadim nasil olur pis bir ensest iliski bu arkadasin orus pu imis kocan olcak kisi dumbuk emin ol daha iyileri cikacak
Kötü olmuş, siz çıkın gezin alkol alın filan sonra arkadaşınla nişanlın iş pişirsin. Arkadaş çevrenden ve nişanlından yola çıkarak analiz yapılıyor karakterlerle ilgili
01 Yorumla
Soran+1 yıl? karakter analizi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma bir olaya girmişsin
adamın suçu yok demıyorum ama
nişanlandın diye tanımadığı bir kadınla aynı evde erkek arkadaşının kalmasına
nasıl müsade edebilirsin onu hiç anlamadım.07 Yorumla
Soran+1 yılkalma değil çok sarhostu zaten 5 6 gibi geldik ben mutfakta kahve falan içeyim kendime geleyim dedi bende tamam dedim o mutfakdaydı arkadası gelince kapıyı cekip gidecekti arkadasım kendindeydi zaten sarhs değildi o kadar nerden bileyim böyle olucak ben yattım kız da yattı bir uyandım bunlar üst üste hemde aynı odada benle düşün sacmalığı
Cevap sahibi+1 yılpeki yüzleştirdinmi yani erkek arkadaşınmı gitmiş yanında yoksa kız arkadaşınmı
Soran+1 yılnişanlım çok sarhostum diyor yanıma geldi orasıı burasıı sürttü çok sarhostum çok bişey hatırlamıyorm yapcak olsam senle aynı oda da mı yaparım diyor... kız da ilk basta cok sarhostum o benim yanıma geldi baskası andım affet beni falan dedi sonradan da nişanlımla konusmus ben sarhos değildim falan demiş ama çok ayrıntılı bir konusma değil sesiinini kayda almış nişanlım.. kız sonra dan zorla yaptı falan demeye basladı bende ikisiyle de uğrasmamak için numaramı değiştirdim
Cevap sahibi+1 yılyani sizin evde başkası gelip yapsa yapacakmıydı baban veya abin? saçma ve kötü yalan.
tahminmce kız arkadaşın seni çekemıyor ve aranızı bozmuş.
erkek arkadaşın zaten kendinde değilse ona birşey diyemem malesef.
Soran+1 yılbu kadar ucuzlarmıs yani bende çok sarhos oldum zil zurna sarhos oldugum zamanlar oldu ama kimsenin koynuna girmedim kendin de olmayan adam sızar biriyle yatmaz
Cevap sahibi+1 yılhaklısın onu sen biliceksin dediğin gibi sızar.
ozaman yemişler seni ve bir plan yapmışlar bu değerlendirmeden
2 sonuçtan başkası çıkmaz
Soran+1 yılikisi de farklı şeyler anlatıyor kafam kaldırmıyor... ama haklısın aslında fena yemişler benii
+1 yılucuz atlatmışsınn başta yuzunu gordun bizde zil zurna içiyoruz kız kankalarımızlaa kaldıgımızda bir b*k yapmıyoruz.. sarhoşluk bahane..
02 Yorumla
Soran+1 yılya bende evli arkadaslarımın evine giderim eşleri saygı da kusur etmez bende onlara karsı hep mesafeliyimdir samimi olduklarımla da asla öyle bişey düşünemem ama bunlar nasıl böyle bişi yaptı anlamadım ve benimle aynı odada bari başka odaya gidin şerefiniz namusunuz yok anladım da saygınız da mı yok bana karsı
- +1 yıl
heralde kafan ıyı uyanmazsın dıye dusunmusler;)
+1 yılNerden buldun bu adamı merak ettim. Grup sever bir arkadaş sanırım. Adresi şaşırmış sen diye arkadaş güme gitmiş
00 Yorumlabu ne rezil bir durum yaaa allah kimseye yaşatmasın...
00 Yorumla
+1 yılcanim yaaa gecmis olsun
bence affetme onu
umurum ondan daha iyisiyle tanisip ve evlenirsin00 YorumlaAlkol bütün kötülüklerin anasıdır derler. Doğru * kim ne derse desin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİçkinin zararları bedenle sınırlı değil maalesef😕 ahlaken ve ruhen😪
00 Yorumla
+1 yılKafana taktigin seye bak kurtulmussun iste pislikten dert etme bn alırım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir insan bu kadar enayi olamaz heralde sen uyurken başında işi pişircekler? İnandırıcı gelmedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılinanmak zorunda değilsin... ben de hala inanmakta zorluk cekiyorum zaten ne cesaret nasıl bir şerefsizlik diye.. ona da söyledim zaten ben sana 200 lira verirdim söyleseydin otele giderdiniz dedim
u +1 yılVerılmiş sadakan varmış
00 Yorumla
+1 yılkaraktersizlere psikolojini bozduğuna değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. bence onu düşünmemeye calış
02 Yorumla
Soran+1 yılya zaten sevgi aşk falan tarzı bişey yok içim de ona karşı kalmadı ama yapılanlar zoruma gidiyor
+1 yılHepte aldatma soruları var bugünde ne oluyor ya
04 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersizlik hızla yayılıyor sanırım
- +1 yıl
insanların sevdiği kişiden başkasına bakmaması bukadar mı zor?
Soran+1 yılya bir insan sevmedği biriyle nasıl yatar anlamıyrum ben aşık olmadıgım birinin elini bile tutamam ama bunkar bir değişik yani
- +1 yıl
dürtülere göre hareket ediyorlar düşünmüyorlar bedelini
+1 yılprofesyonel bir destek al psikoloğa git
00 Yorumla
+1 yıl:) kurtulduğunu Sevin
00 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmişler bırak onlar üzülsün.
00 Yorumla
+1 yılböyle kaltak arkadaşlara yazıklar olsun o zaman
00 Yorumla
+1 yılaynisini gecen yil yasadim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl atlattın
- +1 yıl
ozelden yazarmisin musaitsen anlatayim
+1 yıl4 yıl çöp olmuş yazık
00 Yorumlaİçki kötülüklerin anasıdır
00 Yorumla
+1 yıl1 e 1 aynisini yasadim * et o kaybetti
00 YorumlaÇok uzun yazmışsın okumaya üşendim valla
00 YorumlaEvlenmeden olmasına sevinmelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılonun için şükrediyorum zaten ama aklım almıyor napayım
Soran+1 yılo kadar kolay değil işte
Soran+1 yılsevgili yaparsam karsımdaki insanı kendi derdimi unutmak için kullanmıs olucam bu da bana göre değil hemde nişan atıp 3 gün sonra baskasyla cıkmak da çok etik değil.
Arkadaşında Şerefsiz nişanlında
00 Yorumlaçok zor durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet et.
00 Yorumla
+1 yılYazık üzüldüm.
00 Yorumla
+1 yılŞutla gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılonu yaptım zaten o Allahın emri
- +1 yıl
Hayvan herif. Yani görmesen düzecek arkadaşı
Soran+1 yılaynen öyle ikisi de şerefszi bari başka odaya gidin benle aynı odada ne işiniz var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok filim izleme
02 Yorumla
Soran+1 yıl? anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılAnlayan anladı boşver
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unutttt değmez
00 YorumlaYorum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende bana ver :)
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım beni arkadaşımla aldattı psikolojimi nasıl düzelticem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım