Sevgilimden ayrıldım çıkmazdayım, ne yapacağımı bilmiyorum.

nerden başlıycağımı bilemiyorum..erkek arkadşımla 17 aydır beraberim...onu hem iyi hem kötü huylarıyla sevdim..ben ünv de okuyorum o ise açıktan lise okuyordu onunla tanışınca ona ilham kaynağı oldum beraber kitaplar aldık beraber çalıştık yaz kış demedik..ben onun hep yanındaydım..

ikimizde faceimizi kapamıştık..çünkü zamanında güvenimi kaybetmişti tek tek anlatmak uzun sürer bunu..şimdi oda ünv okuyo açık öğretimden liseyi bitirdi annesini ablasını dayısını anananesine kadar tanıodum ailesi beni buyüzden çok seviodu çünkü onun artık işe yaramıycağını düşünüyolardı

şimdi ünv okuyor yeni...

okullarına 2 gün önce gittim..kıskanç bir insanım oda kıskançtır..ama ayrı okullarda okudğumuza rağmen sınıftan arkadaşlarımla bile fazla diyaloğa girmek istemiyorum...onun yüzünden değil kendim başka erkeklerden zaten tiksinicek kadar seviyordum onu...herneyse onun ortamı yeni tenefüste sigara içmeye bütün sınıf iniyo kız erkek karışık muhabbet leri de oluyodur ki bana anlatttı bi tanesi tuğçe die kız elindeki yüzüğü sormuş oda dalga geçmiş evliyim 2çocuğum var demiş...

başka konuşmalarda olmuş...kendimle karşılaştırdım bu durumu aslında biz 2miz farklıyız bu konuda..onun yüzüne vurdum konuştuğunu çünkü ogün anlatınca sesimi çıkaramadım dedim ki keyfi muhabbetlere giriyosun kızlarla dedim...konuşurum..sende giriyodun ! dedi bana..

halbuki keyfi dediği şey bana yazan bir çocuğu defetmiştim zamanında bunu anlatmıştım ona..

şimdi ayrıldık onu kıskandım evet belkide kendime güvensizlikten..ama alttan alması gerekmiyomuydu neden bana konuşurum sende konuştun diyo..17 aylık ilişkiyi bukadar kola bitiremezsin diyo kendini rahatlatmak için birini bulursun hemen diyo..bende ben 2 senedir okuldan eve evden okulşa gidiyorum erkeklerle ders dışında bi muhabbete girmiyorum istemiyorum da zaten dedim...

o beni sevmedi diyemem 2mizde birbirimizi çok sevmiştik...sonlar hep aynımı ?
Sevgilimden ayrıldım çıkmazdayım, ne yapacağımı bilmiyorum.