Kırdım Kırıldım En Yakın Arkadaşımı Kaybediyorum Yardım Edebilir Misiniz?

Ben internetten biriyle tanıştım bu yılın Nisan ayında. Sonra iyi anlaşmaya başladık 2-3 hafta sonrada sevgili olduk. Ben bunu herkesten saklıyordum. Çünkü çevremdeki insanlar bunlara karşıydı. Benim 2 yakın arkadaşım vardı. Biri daha yatkın olunca 2. Ayında herşeyi anlattım. Diğerine söyleyemedim çünkü ön yatgılarım vardı. İlkine söyledikten 2 hafta sonra falan samimi olmadığım bir kız yanlışlıkla öğrendi. Her neyse sevgilimle ilk benim üniversitemi kazandıktan sonra onun kayıt günü gelmesiyle buluştuk. Onun akşamında anlatmadığım arkadaşımla konuşurken günümü anlatıyodum. İşte kuzenim geldi falan filan sonra kurgu tıkandı. Ben buna sana herşeyi anlatıcam dedim. Ve başladım. İlk olarak internetten tanıştığımı söyleyemedim yalan söyledim yani. Çünkü onun güvenilir olmadığını düşünebilirdi internet karışınca araya. Sonra ondan bahsettim falan konuşmanın sonunda bu samimi olmadıklarıma söylememei yayabilecekleri falan söyledi yani tek kendinin bildiğim sandı ve acele acele anlatınca o öyle kaldı. Bende itiraz etmedim. Geçen gün onla whatsapptan konuşurken diğer arkadaşıma sinir olduğumdan bahsettim o gün soğuk davranmıştı bana. Ondan bahsettim bide sevgilimi duyunca iyi tepki vermediğinden falan bahsettim. O sandıki yeni öğrendi. Neyse bunlar gece konuşup aynı şeyi bilmediklerini anlamışlar. Sabah bir kalktım biri durumunu sarsıldım diye değiştirmiş. Diğeri gecenin 3ünde yazmış bişey soracagım diye. Neyse öğlen grupta konuşmaya çağırdılar. O arkadaşıma ilk onun öğrenmediğini söyleyince çok sinirlendi. Güvenim kalmadı gözümdeki seni yıktın gururumu incittin o samimi olmadığın kız bile ben biliyorum o bilmiyor havasına girdi kğçük düştüm falan birsürü hakaretdolu sözler etti. Diğer arkadaşta yapıcı konuşacagına bide trip attı yazın ona mesaj atıp konuşmamışım diye. diğerine özelden yaptıklarımın açıklamasını yaptım. Hani o erkeklerle konuşmazdı belki benim konuştuğumu duyunca benle konuşmayı keser diye ama agır konuştu sonra cevap vermedi sizce üstüne gideyim mi hala
Kırdım Kırıldım En Yakın Arkadaşımı Kaybediyorum Yardım Edebilir Misiniz?